Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy, Flagi Lechii Gdańsk I Polonii Warszawa
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Tomas
Wykonałem bandy i flagi (te co wisz± na płotach) dla Lechii Gdańsk.
Bandy wzorowałem się na tych co były np na meczu PP Lechia - Legia, a flagi no to wiadomo wink.gif
Poniżej screeny jak to wygl±da w grze...

Proszę o opinie i komentarze
Pozdrawiam smile.gif
mietek_
a jak to pobrac??
Tomas
CYTAT(mietek_ @ Jul 6 2008, 11:04) *
a jak to pobrac??

Nie dawalem downloadu bo nie wiedzialem czy ktos wogole bedzie zainteresowany pracami mojego autorstwa tongue.gif
Chcesz i bandy i flagi ?
mietek_
Dawaj bandy umie wgrac ale flag nie!?to daj mi bandy chyba ze mi wytumaczysz jak wgrac flagi to tez chce
Tomas
Bandy --> download

Flagi --> download

Flagi wrzucasz przez GGS, podmieniasz po prostu plik z flagami i tyle. Numerki plików z flagami (w 0_text oczywi¶cie) s± bodajże od unknow_09453.bin wzwyż.
mietek_
ok a co to jest ggs??mozesz mi podac jakas dobra stronke lechii gdzie sa nr pilkarzy?
Tomas
CYTAT(mietek_ @ Jul 6 2008, 11:40) *
ok a co to jest ggs??mozesz mi podac jakas dobra stronke lechii gdzie sa nr pilkarzy?

Game Graphic Studio - program do edycji.

Lechia:
bramkarze: 12.Mateusz B±k, 1.Paweł Kapsa, 23(?).Dominik Sobański
obrońcy: 2.Rafał Kosznik, 7.Jacek Manuszewski, 5.Tomasz Midzierski 4.Paweł Pęczak, 3.Hubert Woł±kiewicz
pomocnicy: 11.Artur Andruszczak, (?-nowy).Frane Čačić, 8.Maciej Kalkowski, 14(?-kontuzja na wiosne).Piotr Kasperkiewicz, 17.Arkadiusz Miklosik, 6.Karol Pi±tek, 11.Maciej Rogalski, 16.Łukasz Trałka
napastnicy: 20.Paweł Buzała, 15.Piotr Cetnarowicz, (?)Robert Hirsz, 10.Andrzej Rybski, 14(?-kontuzja na wiosne).Piotr Wi¶niewsk

Tak bylo mniej wiecej pod koniec rundy, z numerami byl czasem balagan, czasem pilkarze sie zamieniali niektorzy. Teraz w ekstraklasie juz pewnie nie bedzie takiego balaganu
mietek_
ok dzieki a mozesz mi podac jeszcze ustawienie i pierwsza 11?
Tomas
CYTAT(mietek_ @ Jul 6 2008, 12:23) *
ok dzieki a mozesz mi podac jeszcze ustawienie i pierwsza 11?

Jasne, nie ma sprawy wink.gif

Podam tak jak bylo pod koniec rundy i jak grywam.

Cetnarowicz Buzała <--- w ataku wymiana z Rybskim

Rogalski Trałka Miklosik Andruszczak <---- Rybski, Kalkowski wchodził tez do pomocy, Rogalski raczej pewne miejsce w skladzie

Kosznik Manuszewski Woł±kiewicz(stoper) Pęczak <---- w obronie Kosznik i Manuszewski wymieniali sie z Pi±tkiem i Midzierskim, pozostala dwojka raczej pewna

Kapsa (B±k - rekonwalescencja po kontuzji)

To tak na szybkiego wink.gif
mietek_
Ok ale mozesz mi wytumaczyc jak tym ggs wzucic te flagii wszystko pokolei?
Orange_91
CYTAT(mietek_ @ Jul 6 2008, 14:38) *
Ok ale mozesz mi wytumaczyc jak tym ggs wzucic te flagii wszystko pokolei?

Normalnie przeci±gasz now± flagę na star±. Poza tym to tego typu rzeczy lepszy jest WE Picture Decoder.
unikat
Flagi s± dobre wink.gif ale głupio wygl±da jak nad flag± wisi taka sama ;] ale tak to spoko !
Tomas
CYTAT(Rzepa1671 @ Jul 6 2008, 15:02) *
Flagi s± dobre wink.gif ale głupio wygl±da jak nad flag± wisi taka sama ;] ale tak to spoko !

Dzieki smile.gif nareszcie jakas opinia biggrin.gif
co do rozmieszczenie flag to niestety tego zmienic nie moglem sad.gif Chyba ze jest jakis magiczny sposob to poprosze by ktos napisal
unikat
CYTAT(Tomas @ Jul 6 2008, 15:09) *
Dzieki smile.gif nareszcie jakas opinia biggrin.gif
co do rozmieszczenie flag to niestety tego zmienic nie moglem sad.gif Chyba ze jest jakis magiczny sposob to poprosze by ktos napisal

Zapytaj się może tych co robi± bandy itp.. wink.gif powinni ci pomóc ..!
Tolox11
Bardzo fajnie flagi, is very good one, do you make more flags? polish league or other european league? cos really is very good quality.

Salu2

ps: are you spanish?

mietek_
Moim zdaniem dobre flagi i bandy!!8/10
Tomas
CYTAT(Tolox11 @ Jul 6 2008, 17:51) *
Bardzo fajnie flagi, is very good one, do you make more flags? polish league or other european league? cos really is very good quality.

Salu2

ps: are you spanish?

thanks for comments smile.gif
this is my first flags and adboards. i'm from poland but i like spanish football and teams smile.gif

ps sory for my english tongue.gif
Tomas
Witam
Groclin to już Polonia Warszawa, więc postanowiłem wykonać flagi dla Polonii
Poniżej screeny z gry i proszę o komentarze smile.gif download też będzie tongue.gif

DOWNLOAD
artysta germanista
heh koleszko tej flagi Polonia Cracovia juz nie ma. Została ona skrojona przez Motorowców na meczu Polonia-¦l±¶k w 2006 roku a spalona na Motor-Polonia na poczaku tamtego sezonu:

http://youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw pod koniec tego filmiku możesz zobaczyć jak sie fajczy tongue.gif a jak chcesz to Ci znajde fote jak u nas do góry nogami wisi na płocie
Tomas
CYTAT(e.handlarz @ Jul 12 2008, 12:52) *
heh koleszko tej flagi Polonia Cracovia juz nie ma. Została ona skrojona przez Motorowców na meczu Polonia-¦l±¶k w 2006 roku a spalona na Motor-Polonia na poczaku tamtego sezonu:

http://youtube.com/watch?v=Gbr4qL5ILzw pod koniec tego filmiku możesz zobaczyć jak sie fajczy tongue.gif a jak chcesz to Ci znajde fote jak u nas do góry nogami wisi na płocie

hehe tego nie wiedzialem, Polonia sie nie interesuje zbytnio tongue.gif a ze spalona to i dobrze (ladnie sie pali tongue.gif ) no ale w grze moze sobie chyba powisiec prawda biggrin.gif ? bo i tak kazda flage sam robilem "replike" by moc dac do gry bo ze zdjec nic by nie wyszlo smile.gif

Download w poscie ze screenami
artysta germanista
no może sobie być ale troche nieaktualne ;p oj ładnie ładnie sie paliła ;D
Tomas
CYTAT(e.handlarz @ Jul 12 2008, 14:15) *
no może sobie być ale troche nieaktualne ;p oj ładnie ładnie sie paliła ;D

Jak by mi sie chcialo jakas inna zrobic to moze wykonam tongue.gif ale i tak nie tak ladnie jak wladki arki na derbach hehe biggrin.gif

Jak zwykle nikt nie komentuje (chodzi mi o wykonanie tongue.gif )
Tolox11
Very good flag of Polonia Warszawa, you re doing really good flags to be the first 2 are top quality, hope you can and want do more from european teams ;-) 

Salu2

unikat
Daj flagi Legi Warszawy ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.