rozaldinho
Jul 2 2008, 20:59
Witam, dziś rano oglądałem najładniejsze bramki z konkursu na najpiękniejszą w pes2008. Niestety jak pewnie wszyscy się zawiodłem poziomem i jakością strzelanych bramek...
Mam więc pomysł aby zrobić konkurs( lub przywrócić o ile już takie były) na najładniejszą bramkę pes 6. Może coś w stylu
konkurencyjnej do niedawna strony(proevopl) na bramkę miesiąca???
JEŚLI TEN POMYSŁ BY SIĘ SPODOBAŁ, TO PROSZĘ WALNĄĆ POD TEMATEM POSTA
A więc wszystko zależy od administratorów strony i zainteresowania
pozdrawiam
djclanv1r00z
Jul 2 2008, 23:13
przydało by się

mam kilka fajnych bramek i bym chociaż tą jedną wybrał
myśle że dobry pomysł
pozdro:D
no tak tylko musi sie znalezc "organizator" ktory wykona kompilkacje
rozaldinho
Jul 3 2008, 08:27
CYTAT(perONE @ Jul 3 2008, 08:15)

no tak tylko musi sie znalezc "organizator" ktory wykona kompilkacje

z tym to nie bylo by problemu... wystarczy jakiś fajny podkład, windows movie maker, bramki i każdy by mógł zrobić kompile...
CYTAT(rozaldinho @ Jul 3 2008, 09:31)

z tym to nie bylo by problemu... wystarczy jakiś fajny podkład, windows movie maker, bramki i każdy by mógł zrobić kompile...
z tym jest problem bo nie kazdy ma komputer, ktory pozwala wyciaganc max na kompile, efekty moa byc marne ;0 wiec tezeba znalezc "najsamprzód" kogos kto skmini kompile a dopiero pozniej zajac sie konkursem
Ja jestem za tym konkursikiem
Jestem również oczywiście za. Musimy tylko poprosić kogoś o kompile (BOOS?). Na nagrode ma ktoś jakiś pomysł??? Może Xbox 360 bo potaniał hehehehe
czubinho
Jul 3 2008, 09:45
jestem za. moglbym pokazac swoja brameczke
dj_adriano
Jul 3 2008, 09:49
ja też jestem oczywiście za ale jetem pewien że to i tak nie wypali
Tomek775
Jul 3 2008, 11:25
Sory bo pewnie to pytanie było już dużo razy ale jestem nowy i mam pytanie:
Jak wykonać kompilkacje z bramek w pes 6???
Tomek775
Jul 3 2008, 14:02
I jeszcze gdzie znajdują się te bramki zapisane w pesie???
Edytuj posty kolego

Powtórki są w: Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
Tomek775
Jul 3 2008, 14:46
Oki ale nie da się ich wrzucić do Movie Maker???
Windziak
Jul 3 2008, 16:01
Ile goli można wysyłać? Mam tego trochę, w tym 2-3 kuriozalne
DZięki Bo0oS You are debest. To co kto organizuje konkurs, ile goli(raczej 1 co nie), jaka nagroda, do kiedy???
JustMe1987
Jul 3 2008, 17:01
Przez tyle czasu to kazdy juz cos ustrzelil.. Lepszy bylby jakis quest na bramke wtedy zawsze jest ciekawiej..
w sumie moge sie tym zajac, BoOoS robi kompile a ja cala reszte, czyli przyjmowanie bramek na Gadu w postaci save, selekcja
jezeli chcecie to piszcie.
jak wszyscy sie zgodza to boOoS napisz na GG to pogadamy
Tylko przyjmujcie bramki strzelone nie jakieś dawno tylko na strzelenie bramki jest np. 10 dni i nic wcześniej nie może byc. Only 1 bramka.
nie ma problemu
jak zbierzesz bramki to sie do mnie odezwij, ja zrobie film w przeciągu tygodnia, wyśle Ci gotowy, Ty wrzucisz go na YouTube i robimy głosowanie
od teraz każdy wysływa swoją najładniejszą bramke do preONE
czas do 17.07.08r, zawsze bylo jakos dwa tygodnie na wysylanie ...
pozdro
mam pomysl. mopze zrobmy taki konkurs The End of Pes6. ISSONLINE FINAL COMPILATION.
i kazdy wysle bramke ktora chce. dawajcie jakies pomysly
obyś sie nie przeliczył z tym 'The End'
jeszcze nie wiadomo jaka bedzie nowa odslona pesa, byc moze nadal bedą grać w szóstke

ale pomysl dobry
JustMe1987
Jul 3 2008, 19:11
Wszystko spoko ale zrobcie questa np z limitem czasowym strzelenia bramki np tylko w lipcu albo cos takiego
niech decydują organizatorzy
ja tu tylko filmy robie ;)
pozdro justme, kiedy gramy? ;D
Pomysł fajny, tylko ja niedawno robiłem formata i ciężko mi będzie jakąś fajną bramę pyknąć
PS. Zmieni mi ktoś z adminów nick z powrotem na JuveR? Bo przez przypadek mi się zmieniło
rozaldinho
Jul 3 2008, 21:25
zaraz zaraz!! Może niech najpierw administrator lub któryś z moderatorów okaże zainteresowanie tym pomysłem, a następnie by się zrobiło odpowiedni temat na który by się wrzucało savey.
ps fajnie, że jest duże zainteresowanie tym pomysłem i mam nadzieję, że konkurs uda się zorganizować w jak najkrótszym czasie
freeq12123
Jul 3 2008, 21:48
no dobra ale ja nie mam twojego numeru gg, może byś podał
CYTAT(freeq12123 @ Jul 3 2008, 22:52)

no dobra ale ja nie mam twojego numeru gg, może byś podał

perONE ma w profilu nr. GG
Do wszystkich: Czy te bramki to z jakiegoś okreslonego poziomu trudności (np tylko klasa światowa) czy z różnych mogą być ? Bo wstyd sie przyznać ale na początkującym sobie gram
Ja proponuje od Normalnego w górę, a bramki np. od maja 2008. Co Wy na to???
Albo zrobić 2 kompilki - od normalnego w góre (1) i od normalnego w dół (2) - w końcu liczy się zabawa
A co za różnica od kiedy bramki

?
rozaldinho
Jul 4 2008, 10:06
a ja właśnie zastanawiam się po co komu bramki z takich poziomów jak NORMAL, Amator czy professionalista... przecież najlepsze bramki i tak zdobywa się na WORLD CLASS!!! I jeśli chodzi o datę strzelenia bramki to się zgadzam. Jak ma być konkurs na bramkę np. Czerwca albo Lipca to bramki powinny pochodzić z tego właśnie miecha...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.