Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bwin Liga Patch Już Dostępny
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
herubq3
BWIN LEAGUE PATCH VER 3.0 WYDANY

No i wyszedł może i długo oczekiwany lub nie, patch z ligą portugalską jak wiemy był już patch z ligą portugalską w wersji 2.0
ja postanowiłem poprawić tą wersje i stworzyć 3.0 który zawiera

-16 drużyn Bwin ligi
-2 drużyny drugiej ligi Portugalskiej
-kilkuset nowych zawodników, dużo młodych talentów
-aktualne stroje dla wszystkich klubów i reprezentacji
-wiele nowych twarzy
-poprawione nazwy i składy drużyn klasycznych
-poprawione formacje i składy aktualne we wszystkich ligach
-Bwin Liga w miejsce eredivisie, Bundesliga(80%) w others C
-100 % oryginalne nazwy zespołów zawodników i pucharów oraz lig

Całkowity opis znajdziecie w patchu formacie PDF

DOWNLOAD

PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

Twórcy herubq3&Paweli,remi29,seba,oes,sharkerblue,hojrak red devil,czarekb,e_adrian

Hasło do rara to http://pesleague.pl/
__SaNd1__
kiedy beda dostepne i pozostale linki bo jest tylko part 1 czekam z ochetnoscia wszystkie linki biggrin.gif
herubq3
narazie wrucam 3 part ale dam wszystkie jak bede miał całośc
Bartek10
Sorry ale może jakiś scern z Menu jak wygląda

PS.A jaką ligę on zastępuje i czy będzie kompatywilny z WENC Patch
herubq3
zamienia to liga eredesive
jeśli chodzi o drużyny czyli OF herby i kitsy oraz faces to nie bedzie pozostała powina być
acha to jest inny upolad wiec tamten pierszy part co był proszę go usunac z dysku
Bartek10
Mam pytanie:

Niemógłbys tego Patcha dodać do WENC Patch zamiast Others A wstawić Bwin Lige a wszystkie drużyny z Others A przerzucić do Others C i wtedy zmienic nazwe tylko na Others
herubq3
za dużo roboty bo potem się statystyki mieszają
HOOLTRAS
Witam na początku chciał bym wam pogratulowac z pewnoscia dobrej roboty happy.gif .No ale mam kilka pytań odnośnie pacza:
1.Czy jest Polski komentarz??
2.czy jest Polska liga?
3.Czy są przyśpiewki?
Proszę o szybką odpowiedz i pozdrawiam tongue.gif
Bartek10
AH Ci nowi polskiego komentarza nie ma w PESIE 2008 wogóle po 2 nie umiesz czytać to jet tylko bwin patch a nie Orenge Patch 3 pytanie najmondrzejrze są przyśpiewki
herubq3
jest polski komentarz i bede dodawał poprawki
2 drużyny Polskiej ligi są legia i wisła
przyśpiewki są ale jeszcze musze dla ligi portugalskiej zrobic
HOOLTRAS
Bartek liczba dwoich postów też nie jest inponująca wink.gif .A w dodatku wypowiadasz się na tematy o których prawie nie masz pojęcia.Pozdrawiam bez napinki..
herubq3
I jak wam się gra na patchu z innych stron użytkownicy mówią że patch elegancki
a jak jest tutaj ?

PS Mam prośbę może ktoś wystawić newsa o tym patchu chyba należy mi się prawie wygrałem konkurs na najlepszą bramkę pes
Pelas
CYTAT
PS Mam prośbę może ktoś wystawić newsa o tym patchu chyba należy mi się prawie wygrałem konkurs na najlepszą bramkę pes

koleś miażdzysz: xD:D co za argument;)biggrin.gif
co do patcha ...pomysł fajny... ale wykonanie takie sobie.smile.gif pozostane przy YNWA PATCH:)
herubq3
przepraszam ale jak wychodziły patche innych użytkowników forum np. OE w wykonaniu czarekb to był news
ja i tak w niego nie gram ale chciałem sprawdzić wiedze jaką potrafie robic mody do pes
a swoją drogą bez takich użytkowników jak czarekb i inni to by patch nie powstał
wszystko zaczeło sie od czarekb potem robiłem swoje menu itp potem robiłem loga dzięki użytkownikowi remi29 oraz dzięki niemu wiem jak robic inne dodatki do pes takie jak sceroborad oraz intro i wiele innych i na końcu paweli powiedział mi jak zmienić nazwy lig oraz jak robić soundtracka
Dziękuje chłopaki.

Kubbas
Tak się zastanawiam, czemu nie wspomniałeś, że jest to swoisty RIP? Wziąłeś pracę jakichś tam patchamkerów poprawiłeś kilka statów i nie wiem co tam jeszcze i wydajesz to jako swojego patcha, na którego przerobienie nie dostałeś zgody, tak przypuszczam.
herubq3
wiesz co ja robiłem przy nim
piłki
menu
sceroborad
buty
soundrack
niektore loga
intro
sam wszystko robiłem a staty to wziołem z innej wersji

Kubbas
Na pesleague widziałem newsa czy posta jak sam pisałeś o patchu "jest to ulepszona wersja patcha ... kogośtam" tylko coś nie mogę tego znaleźć.
herubq3
no tutaj tez tak napisałem
Kubbas
Czyli RIP kolego, czyli BAN, z tego co się orientuje...
snok3r
CYTAT(herubq3 @ Jul 1 2008, 19:28) *
Twórcy herubq3&Paweli,remi29,seba,oes,sharkerblue,hojrak red devil,czarekb,e_adrian

ehhh...troszke chlopaki przeadziliscie. wypadaloby wspomniec, ze ten pacz to tylko zedytowany BWIN 2.0 stworzony pare miesiecy temu przez ekipe z pes.com.pt.

mama nie uczyla, ze nieladnie jest krasc? huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.