Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3d problem:/
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
robinho
mam problem gdy wlaczam gre przez 3d analyzera to pes wchodzi do tego obrazka konami i monitor gasnie i pali sie tylko jedna lampka w monitorze :? :? co mam zrobic ?
prosze pomuszcie !!
boberto
nie wiem co mozesz miec zwalone . Ustawiles 3d anala tak jak bylo napisane na forum?
robinho
ustawilem ustawienia takie jak podawał Szeryf (force sw tl, force zbufer,disable two,emul. hw, emul. max, shader & textures, force 24 bit zbufer) ijeszcze rano bylo wszystko dobrze a teraz takie cus sie dzieje a bez 3danala chodzi normalnie ale wywala do wina sad.gif
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
robinho
mam taki problem gdy chce ustawic gre na dwoch to pes sie zacina i wylazi do wina :evil: co mam zrobic ?!
Soxx
Zawsze gram bez 3D anala....teraz spròbowałem właczyc pesa przez niego i jak wchodze w mecz to wywala do wina....wie ktoś o co może chodzić :?: :?:
Szamo
Mam podobny problem zainstalowałem supperpatcha i wywalało mi przed meczem.zainstalowalem od nowa 3D Analyzer'a i on wywala odrazu do windowsa.Błagam pomocy !!!
lookass
QUOTE(Szamo @ Mar 25 2006, 16:49:25) [snapback]58758[/snapback]

Mam podobny problem zainstalowałem supperpatcha i wywalało mi przed meczem.zainstalowalem od nowa 3D Analyzer'a i on wywala odrazu do windowsa.Błagam pomocy !!!

Mi wywalało do wina właśnie przez piłki mimo 3D anala :/
Kriss91
W moim temacie zamieściłem ballpacka dla tych, którym gra wyłączała się przez piłki.
http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&#entry59209
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.