Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Plikiem Map
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mati153
Mam duży problem:
Dodaje Face'a razem z włosami w faceserverze, wszystko robie dobrze.
Gdy Wchodze do Edycji zawodnik nie ma ciała i twarzy , a mecze z jego udziałem się wogóle nie włączają:(

PS:
Moja linijka wygląda tak:
4918,"Sneijder_face.bin" #,Sneijder_hair.bin
ciapke
Musisz zrobic dwa pliki tekstowe map wink.gif i masz dwa foldery jedne faces drugi hair wiec ten plik o nazwe Sneeijder_face.bin wrzucasz do folderu faces i do tego folderu musisz rowiez wrzucic plik map w ktprym wpisujesz np 3459,"Sneeijder_face.bin"
a do folderu hair wrzucasz plik Sneeijder_hair.bin i tak sobo robisz map tyle ze tu wpis wyglada tak 3459,"Sneeijder_hair.bin"
A jesli chcesz trrosze szybciej to robic zeby sie niebawic w dwa pliki map to zrob sobie tak ze wrzuc do folderu faces plik z twarza o nazie Sneeijder a do hair wrzuc plik z wlosami rowniez o nazwie Sneeijder poprostu zmien nazyw na takie same smile.gif i wtedy wystarczy zrobic jeden map i sobie go skopiowac do faces i hair a nie pisac dwoch plikow tongue.gif

Ot cala filozofia smile.gif P.S ten nr ktory podaleb to tak sobie tylko wymyslilem ty wpisz ten ktory podawales bo wiesz chyba ze kazdy zawodnik ma swoj nr ID i ten wlasnie wpisujesz do map smile.gif

Mam nadzieje ze pomoglem uffff... biggrin.gif
ciapke
Skazujcie ten post bo mi sie zrobil dubelek ;/
mati153
Face z pesfaces.tk mi niedziałaja:(
A jak ściągam face w jakichś paczkach to działają.
Co może być nie tak??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.