Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy Z Rejestracją
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Damian.
Piszę w imieniu użytkownika Jamnik (obecnie Quaresma).

"Witam! Otóż na forum jest problem z rejestracją i innymi sprawami np zmianą maila. Piszę o tym, aby inni to przeczytali i nie załatwili się tak jak ja się załatwiłem ze zmianą maila - teraz nie moge wejść na forum. I tutaj prośba to Adminów bo i rejestrować się nie można (próbowałem). Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybkie efekty."

perONE : mam tak samo wink.gif
perONE
ja mam 2 problemy z forum:

Mozilla: nie moge zmienic wygladu forum, mam "drzewo", klikam OPCJE i nic, nie wywietla menu

Opera: podczas logowania, tzn. wpisania loginu i hasla niby wysiwetle ze zalogowany jako perONE, przkierowuje na forum ale i tak jako niezalogowanego. Mimo ze zaznacze "zapamietaj mnie" przy ponownym wlaczeniu komutera i probie wejscia ana forum ciagle to samo. 

wiadomo ze jak tutaj pisze musze byc zalogowany, musze klika razy logowac sie lub resetowac przegladarke blink.gif

Robaszq
Jeśli chodzi o Operę, to wystarczy po przekierowaniu kliknąć odśwież i już jesteś zalogowany... Ja tak robię! Pozdrawiam! tongue.gif
qazwsx
perONE - Ja tak samo miałem z Mozillą, wyrzuciłem bodajże całą Mozillę, razem z plikami konfiguracyjnymi (zakładki itp.) i przeinstalowałem bodajże Flasha Playera (choć nie jestem pewny, dawno to było) i działało...
Jamnik
Dobra widzę że już wszystko działa smile.gif

Pzdr biggrin.gif

PS Dzięki Damianinho za napisanie tego posta pierwszego smile.gif
whan
Czy w/w problemy nadal występują?
perONE
Moje:

Opera: musze odswiezac forum po zalogowaniu bo inaczej jestem niezalogowany

Mozilla: nie mam drzewa (blink.gif) ale nie moge nadal wlaczyc "opcje"

Jamnik
CYTAT(whan @ pon 30 cze 2008 - 10:16) *
Czy w/w problemy nadal występują?

W moim przypadku już nie, ale ja miałem ciut inny problem od kolegów... Dzięki
whan
Jeśli chodzi o Operę to wina cookies. Wystarczy je wyczyścić, no chyba, że chcemy usunąć tylko ciasteczka Issonline.pl... Wtedy wciskamy CTRL+F12 i wchodzimy w menu Ciasteczka, tam znajdujemy wszystkie z issonline w nazwie i je usuwamy. Problem powinien zniknąć.

PS
Problem ze zmianą opcji wyświetlania postu to prawdopodobnie wina Flash Playera lub Javy.
Najlepiej pobrać nowe wersje i przeinstalować
http://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfini...dows-i586-p.exe
http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash

Pomocne może okazać się także wyczyszczenie cache'u przeglądarki.
perONE
nic nie pomoglo dry.gif nadal to samo

ciasteczka usunąłem z Opery i nic, zainstalowalem FP i Jave i rowniez nic. no cóż, trudno, pozostaje tylko F5 wink.gif

przynajmniej nie mam "drzewa" w mozilli

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.