Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Robaszq
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Robaszq
Witam panowie!
Spodobało mi się to co robicie i postanowiłem zająć się strojami do Pro Evolution Soccer 6...
Jestem bardzo początkujący... To mój pierwszy strój! Mam nadzieję, że nie jest tak źle... Jeden z użytkowników prosił o stroje Ajaxu Amsterdam... Wykonałem strój wyjazdowy holenderskiego klubu na sezon 08/09, choć kilka rzeczy jest niestety mock... Koszulki Ajaxu nie zostały jeszcze oficjalnie zaprezentowane...
Za rady dziękuję bardzo użytkownikowi o nicku GooFy happy.gif Dzięki niemu troszeczkę skumałem o co chodzi w robieniu kitsów! Jest trochę błędów... szyć będę się dopiero uczył! Pozdrawiam!

Ajax Amsterdam 08/09 Away, niektóre rzeczy mock, model ---> 0, collar ---> no tongue.gif

Tak wygląda to w grze, na numerek nie zwracajcie uwagi...

Proszę o jakieś początkowe komentarze... We wtorek na 10 dni wyjeżdżam, ale powrócę i będę starał się wykonywać swoją robotę jak najlepiej... cool.gif
Kamilsoltys
Trochę za bardzo niebieski napis adidas pod znaczkiem, i na koszulce i na spodniach i na getrach i w napisie AEGON ten kwadrat z przodu taki niebiesko - żółty ;D ale tak to kits ładny biggrin.gif
Robaszq
W poniedziałek zrobię Update... Poprawię to, co jest do poprawy, pousuwam to, co jest do usunięcia... Fotka jest słaba i troszkę się z tym męczę, ale mam nadzieję, że będzie wyglądać dobrze... Pozdrawiam! happy.gif
Robaszq
Ajax Amsterdam 08/09 Away Update, model ---> 0, collar ---> no

W grze:

Panowie proszę o komentarze, bo nie wiem czy mam dalej pracować, czy mogę sobie odpuścić... Jutro zacząłbym Ajax Amsterdam Home tongue.gif
Pozdrawiam!

Przepraszam za post pod postem, nie zwróciłem uwagi... sleep.gif
Kamilsoltys
Jak dla mnie super biggrin.gif Ciekawe co na to inni?
czubinho
nareszcie ktos pomylsal o najlepszym klubie w holandii (nie jakies huj*** psv)
dla mnie te kitsy sa swietne .czekam na home smile.gif
Tomi84
Bardzo ładne stroje, szczególnie że dopiero zaczynasz. Tak trzymaj.
GooFy
Ja na początek nie jest źle... Ale jeszcze długa droga przed tobą happy.gif Narazie to nijak oceniać ale z czasem będzie lepiej tongue.gif chcesz to mogę ci upnąć mój stary tutek na szycia... Stary tongue.gif Teraz robię inną techniką ale dla Ciebie może być w sam raz biggrin.gif
Robaszq
GooFy jasne, że chcę twojego tutoriala... Nie umiem tych cholernych szyć, więc na pewno mi się przyda! Śmieszne zrobiłem te ciemno-granatowe akcenty po bokach, ale dopiero się uczę... laugh.gif
Będę się starał robić jak najlepsze kitsy, ale widzę, że mnóstwa rzeczy jeszcze nie umiem... sleep.gif
Na dodatek usunąłem sobie edycję Ajaxu Away i Home muszę robić jakby od nowa... dry.gif
Obiecuję, że będzie tak w południe, ale nie nastawiajcie się na nic specjalnego, bo będzie praktycznie taki sam... tongue.gif

Dziękuję za komentarze, Kamilsoltys ---> fajnie, że zwróciłeś uwagę na ten kolor, zupełnie mi to umknęło!

Pozdrawiam! biggrin.gif
Robaszq
Ajax Amsterdam 08/09 Home *1, model ---> 0, collar ---> yes

Ajax Amsterdam 08/09 Home *2, model ---> 0, collar ---> yes

W grze:

Trochę się zagmatwałem i przód wyszedł mi średnio, ale i tak wrzuciłem... Muszę nad tym popracować... Wiem już jak to zrobić, żeby wyglądało schludniej, ale jestem już zmęczony, a jutro wyjeżdżam... Nie będzie mnie przez 10 dni, mam nadzieję, że temat nie zostanie zamknięty, ponieważ jak tylko wrócę, biorę się do roboty! Pozdrawiam! Czekajcie na mnie... biggrin.gif

Dzięki za komentarze i proszę o więcej! tongue.gif

Jakby ktoś chciał, to mogę zrobić jeszcze numery, napisy i wstawić to wszystko do folderu GDB...

EDIT: Matko Boska, znowu post pod postem... To już się więcej nie powtórzy!
czubinho
ja bym bardzo chcial abys wkleil caly gdb. swietne stroje. mnie sie podobaja nie wiem jak inni smile.gif
Robaszq
Ok... Postaram się zrobić na wieczór wszystko, bo teraz muszę lecieć... To znaczy obiecuję Ci... tongue.gif Szkoda, że nie wiem jak wyglądają bramkarskie, ale można przecież grać jeszcze w starych... Nie chciałem wykonywać strojów Goalkeepera Fantasy... happy.gif Pozdrawiam i cieszy mnie fakt, że koszulki się podobają... Poza tym widziałem, że długo na nie czekałeś xD
Jamnik
Z tego co widzę na screenach to wydaje mi się że logo klubu jest za bardzo rozciągnięte. Ale stroje ładne

Pzdr smile.gif
czubinho
CYTAT(Robaszq @ Jun 30 2008, 14:56) *
Ok... Postaram się zrobić na wieczór wszystko, bo teraz muszę lecieć... To znaczy obiecuję Ci... tongue.gif Szkoda, że nie wiem jak wyglądają bramkarskie, ale można przecież grać jeszcze w starych... Nie chciałem wykonywać strojów Goalkeepera Fantasy... happy.gif Pozdrawiam i cieszy mnie fakt, że koszulki się podobają... Poza tym widziałem, że długo na nie czekałeś xD

no troche. to czekam na gdb tongue.gif
Patryk_96
Ładne kitsy.

Pozdro

czubinho
mam problema; mianowicie kiedy wrzucam te stroje ajaxu do pesa to przy pokazywaniu skladow wywala mnie do windowsa. macie jakies pomyly jak temu zarazdzic?
Robaszq
Poprawiłem loga i inne drobiazgi... happy.gif Dzięki za spostrzegawczość... tongue.gif

Ajax Amsterdam GDB Folder

Tomek... Nie wiem co może być przyczyną problemu...

Umówmy się tak... Widzę, że na razie nie mam zbytnio szans z innymi twórcami strojów... Zdecydowałem, że będę wykonywał stroje zespołów mało znanych, tych których będziecie chcieli, których inni kitsmakerzy nie robią... happy.gif Oni będą zajmować się nowymi koszulkami Chelsea, Barcelony... Robią to świetnie i często nie mają czasu na wasze prośby... Oznacza to, że nie będę robił nic od siebie... Postanowiłem, że ja będę takim kitsmakerem... happy.gif Jestem pod wrażeniem pracy Torina, Sebinho, GooFiego... Wydają całe komplety bardzo szybko... Stąd moja decyzja... Macie ochotę na strój Hull City, proszę bardzo xD

Oczywiście wszystkie prośby postaram się spełnić za 10 dni... tongue.gif

Pozdrawiam!
Patryk_96
Dzięki za download! Mam je już w swojej grze.
czubinho
juz wszystko dziala. dzieki za gdb
kacper_
Zauważyłem, że dużo drużyn ma reklamy Aegona... ponoć Aegon się nie reklamuje laugh.gif Co do kitsów bardzo ładne. wink.gif
JuveR
CYTAT(Felo @ Jul 1 2008, 07:47) *
Zauważyłem, że dużo drużyn ma reklamy Aegona... ponoć Aegon się nie reklamuje laugh.gif Co do kitsów bardzo ładne

---------------------------------------

Piszę poprawnie po Polsku... przynajmniej staram się tongue.gif

haha laugh.gif zeby przetrwac na rynku trzeba sie reklamowac laugh.gif

Stroje naprawdę solidne wink.gif
Robaszq
Wróciłem... happy.gif

Jeśli macie jakąś prośbę, to proszę bardzo... Jestem do dyspozycji!
Pozdrawiam!
Mate_usz1
Kitsy świetne!!! Może teraz zrobisz Górnika Zabrze?
Robaszq
Postaram się je zrobić, ale nie obiecuję! Mam pewne problemy...

EDIT: Zacząłem robić koszulki Górnika Zabrze... Zrobiłem już swoje szycia... Niestety, nie będę miał dostępu do mojego komputera przez tydzień... Komplet strojów Górnika i może jeszcze jakąś niespodziankę, zademonstruję jak najszybciej się tylko da... Przepraszam, że akurat teraz tak wyszło! Pozdrawiam! tongue.gif
Robaszq
Po dłuższej przerwie prezentuję kolejny mój strój, tym razem padło na Górnik Zabrze!
Torin i tak niedługo mnie znokautuje, ale spełniłem prośbę użytkownika... happy.gif

Górnik Zabrze 08/09 Home, model ---> 0, collar ---> no, name location ---> off tongue.gif

Proszę o komentarze i mam nadzieję, że niektórym z Was strój się przyda... wink.gif
Krytykujcie, oceniajcie, wychwalajcie, ściągajcie!

W grze:

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! tongue.gif
Damian.
B.fajnie, tylko loga latają po koszulce(tzn. nie są w nią wszyste(wklejone))
popraw

pozdro wink.gif
barman_2000
bardzo brzydko wyglada ten cien na logach, stosuj inne techniki i wtapiaj je
Robaszq
Poprawiłem... Myślę, że wygląda lepiej!
Jeśli nadal jest fatalnie, to proszę o radę... Chciałbym, żeby to wtopienie dobrze wyglądało! Pozdrawiam! wink.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.