Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fight Night 3 Na Emulatorze
board.issonline.pl > Inne > Konsole
grigor121
Otoz mam pytanie. Mam zamiar sciagnac gre fight night 3 na ps2 i grac w nia na emulatorze pcsx2. Widzialem i czytalem ze ludzie tak graja ale pozostaje kwstia sprzetu. Mam takiego kompa:
procesor 2800 Athlon
karta 512 mb radeon 2600 pro HD
1 gb ram
reszta napewno malo istotna niewiem czy sciagac bo niewiadomo czy bedzie to dzialac w miare szybko ( chodzi o fps)
moglby ktos mi powiedziec czy bedzie szybko dzialac i ile fps musi byc aby gra fajnie plynnie dzialala.
Kettger
Ja jakieś 2 miesiące temu (jak jeszcze nie miałem XboXa 360) ściągnąłem tę grę i także próbowałem odpalić na PCSX2. Cóż... na Core2Quad Q6600, 2GB Ramu i GeForce8600GT chodziło to dosyć biednie... także nie polecam, o ile nie macie kompa - rekina. Kupcie X360 to pogramy razem na Live w FNR3. Jest naprawdę super.
BadNewz
Wydaję mi się, że wiele tu zależy od wersji emulatora oraz pluginów jakie do niego 'wsadzimy', słyszałem też, że procesory dwurdzeniowe są bardziej 'przystosowane' do tego typu ''urozmaicenia rozrywki'' tongue.gif ; grałem u kumpla w Budokai Tenkaichi 3, ale na normalnym procku i grało się bardzo dobrze, ale wiele zależało od ustawień i jak wcześniej pisałem programu i pluginów. Pewnie na dwurdzeniowym procesorze byłoby ze 3 razy lepiej, ale naprawdę nie było źle. Więc jeśli już się zdecydujesz to kluczowa może być pomoc ze strony kogoś kto zna się trochę lepiej niż Ty (zaznaczam, że mogę się mylić bo przecież sam możesz być tą właśnie osobą tongue.gif tongue.gif).
Kettger
CYTAT(BadNewz @ Jul 9 2008, 21:58) *
Wydaję mi się, że wiele tu zależy od wersji emulatora oraz pluginów jakie do niego 'wsadzimy', słyszałem też, że procesory dwurdzeniowe są bardziej 'przystosowane' do tego typu ''urozmaicenia rozrywki'' tongue.gif ; grałem u kumpla w Budokai Tenkaichi 3, ale na normalnym procku i grało się bardzo dobrze, ale wiele zależało od ustawień i jak wcześniej pisałem programu i pluginów. Pewnie na dwurdzeniowym procesorze byłoby ze 3 razy lepiej, ale naprawdę nie było źle. Więc jeśli już się zdecydujesz to kluczowa może być pomoc ze strony kogoś kto zna się trochę lepiej niż Ty (zaznaczam, że mogę się mylić bo przecież sam możesz być tą właśnie osobą tongue.gif tongue.gif ).

Ta, tyle, że ja mam czterordzeniowy... ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.