witam... sciagnalem tego najnowszego FACE PACKA i ... nie wiem jak podmienic nie wiem za ktòre pliki :/ programem wiem jakim bo AFS EXPLORER... pisząc kròtko i na temat... wiem czym ale nie wiem za jakie konkretne pliki... chodzi mi głòwnie o te twarze ktòre są w FACE PACKU... pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi, moze juz byl taki temat jesli tak to sorry... !
taa dzieki mistrzu ale ja jakos nie mam czasu czytac 86 stron tematu..... :| i ponad 2000 odpowiedzi wiec jak ktos moze to niech mi napisze z laski swojej czym to zrobic...
| QUOTE |
| taa dzieki mistrzu ale ja jakos nie mam czasu czytac 86 stron tematu..... :| i ponad 2000 odpowiedzi wiec jak ktos moze to niech mi napisze z laski swojej czym to zrobic... |
Chyba napisał: pierwsza strona, mistrzu.... :?
culles
Mar 17 2005, 23:09
| QUOTE |
| ... niech mi napisze z laski swojej czym to zrobic... |
Jeśli ktoś nie lubi polskich znakòw to czasem niezłe grypsy wychodzą
PS. Na 1-wszej stronce wszystko jest napisane, więc zanim napisałeś tego posta mògłbyś to przeczytać...
ej ziomy mi chodzi o to... ja nie wiem o co chodzi z tym skin 1,2,3... chce konkretna nazwe pliku BIN z twarzą ETO'o , ja wiem jak zaimportować lecz nie znam nazwy!! :| tam jest jakies np.200,123 w tej liscie i te skiny nie wiem o co chodzi moze mi ktos wytlumaczy?
są biali , żòłtki i czekoladki , proste co :?: a zeby znac numer twarzy to wchodzisz w edit mode i sprawdzasz gościa .. i pisze np skin 1 face np. 153 ..
tzn ze musisz wyszukac w GS w153 ...
w- skin 1(biali)
y- skin 2 (żołci)
k- skin 4 (czarni)
r- skin 3 (brązowi :? )
Jeśli nie o to Ci chodzi , to już nie wiem o co ...
robinho
Mar 18 2005, 14:37
koledze chyba chodzi zeby mu napisac liste ze np fecew34 to np.ronaldo tak mi si zdaje a pszy okazji jak ma ktos taka liste to niech tu zarzuci
pozdro :wink:
| QUOTE |
koledze chyba chodzi zeby mu napisac liste ze np fecew34 to np.ronaldo tak mi si zdaje a pszy okazji jak ma ktos taka liste to niech tu zarzuci pozdro :wink: |
otòż to!! bravo
o taka liste mi chodzi
jeden kumaty
| QUOTE |
są biali , żòłtki i czekoladki , proste co Question a zeby znac numer twarzy to wchodzisz w edit mode i sprawdzasz gościa .. i pisze np skin 1 face np. 153 ..
tzn ze musisz wyszukac w GS w153 ...
w- skin 1(biali)
y- skin 2 (żołci)
k- skin 4 (czarni)
r- skin 3 (brązowi Confused )
Jeśli nie o to Ci chodzi , to już nie wiem o co ... |
no tak tez mozna
ale wolalbym taka liste jak kolega ROBINHO napisał :>, spròbuje to zrobic sposobem TOMAKA - dzięki ziom
Widze, że dalej nie bardzo kumacie, więc macie tu jeszcze raz link do tematu:
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=495
W środku tematu jest post kemota, w ktòrym jest lista wszystkich chyba twarzy
wiesz ... to ja juz widzialem, dobra zle sie wyraziłem, nie chce podstawiać twarzy za TWARZ STANDARTOW
| QUOTE |
wiesz ... to ja juz widzialem, dobra zle sie wyraziłem, nie chce podstawiać twarzy za TWARZ STANDARTOW
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE |
ale przeciez mozna sobie wsadzic do gry bina z twarza eto i po sprawie
| QUOTE | ale przeciez mozna sobie wsadzic do gry bina z twarza eto i po sprawie  |
hmmm ciekawe, pewnie AFS EXPLOREREM ale go jakiego folderu i jak to wyłapie :| ?
strona 19 tematu o twarzach...jest tutorial fryzur ale numer fryzry rowna sie numerowi mordy...wiec zajrzyj tam z laski swojej...pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
|
|
|
|