Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Po Zwycięstwo W Premier League // Reading //
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Biszkopcik
Czas meczu: 15 min
Trudność meczu: Czempion
Trudność kariery: Bardzo trudna
Zapisz przeciwdziałający oszustwom: Tak
Punkty początkowe trybu karriery: 3000
Karierę bede gral klasycznymi zawodnikami trybu kariery. Na patchu OE Patcha V.4.0 którego przedchwilą zainstalwałem.
Zacznę w drugiej lidze oto druzyny które będą walczyc o awans:
Ustawienie i pierwsza 11 Reading:

1 tydzien
Raeding po zmianie liczebności Premier Leauge z 20 na 16 druzyn został przeniesiony do II ligi. Z klubu odeszli wszyscy zawodnicy, a menadżer podał sie do dymisji. Zarząd na stanowisko trenera zatrudnił Biszkopta. Ostatnio Biszkopt prowadził Ruch Chorzów ale został zwolniony przez prezesa klubu. 
Biszkopt:
- Bardzo sie cieszę że dostałem szanse prowadzenia druzyny Reading, półrocznej przygodzie z Ruchem czas na nowe wyzwania. Chcę jak najszybciej awansowac do I ligi ale będzie to trudne ponieważ z klubu odeszli czołowi gracze.

2 tydzień
Biszkopt wraz z zawodnikami zabrał sie na czterotygodniowy wyjazd zapoznawczy do Hiszpani 2-5 gdzie Ruch rozegra 3 sparingi.

Biszkopcik
6 tydzien
:
Piłkarze wrócili już z wyjazdu zapoznawczego. Biszkopt ustalił już skład jaki wybiegnie przeciwko Borussi Dortmund a wyglądać on będzie tak:

KOD
========== Ivarov ============
= Giersen = Stremer = Valeny = Ruskin =
========== Dodo =============
= Minanda ============ Ximelez ==
========= Hamsun ============
================ Huylens =====
==== Castolo =================

1 kolejka II ligi:
Wigan Atlethic : PSV Eindhoven
Sunderland AFC : West Ham United
Reading : Borusia Dortmund
Spartak Moskwa : AS Saint : Etienne

Zapraszam do głosowania w ankiecie ! Ankieta będzie czynna do 20 !
Biszkopcik
6 tydzień

2:1

Bramki :
Dodo 11? (1:0)
Buckley 19?(1:1)
Huylens 90?(2:1)

Kartki:
Castolo 30?

Świetny start piłkarzy Biszkopta. Castolo i społka pokonali Borussiie 2:1 po golach Dodo i Huylensa. 

Od początku przycisnął Dortmund ale to w jedenastej minucie prowadzenie obieli gospodarze pięknym strzałem z pola karnego popisał się Dodo i umieścił piłkę w lewym rogu bramki. Radość gospodarzy nie trwała jednak długo ponieważ wyrównanie Borussii dał Buckley który pewnym strzałem pokonał Ivarova. Po golu zdobytym przez Borusię Reading coraz to mniej atakował. Później szanse na zdobycie gola miał Mladen Petric ale zbyt słabo strzelił po minięciu bramkarza i świetnie grający w tym meczu Dodo zdołał wybić piłkę z linii bramkowej. Po zmianie stron zaatakowali gospodarze ale piękna prostopadłą piłke od Dodo zmarnował Minanda. Później Huylens uderzał z rzutu wolnego ale jego strzał obronił Weidenfeller. Na gola czekać było kibicom do 90 minuty wtedy to w doliczonym czasie gry świetnie w pole karne wszedł Macco podał do Huylensa a ten prostym strzałem pokonał bramkarza gości.

############################################################################
Na plus:
Dodo ? zagrał bardzo dobry mecz udało mu się strzelić gola oraz uratować zespół przed porażką wybijając piłkę z linii bramkowej.

Na minus:
Ivarov ? Bardzo niepewny bramkarza, chociaż Reading wygrało nie zaliczył udanego występu puścił bramkę bo bardzo słabym strzale 

#############################################################################

Po meczu powiedzieli:

Dodo: - Zagrałem bardzo dobry mecz, cieszę sie ze 3 punktów zaczeliśmy sezon wyśmienicie wgrywając z wyżej notowanym rywalem.

Ivarov: - Tego meczu nie moge zaliczyc do udanych zagrałem słabo pusciłem strzał ktry był łatwy do obrony ale cóż.

Biszkopt: - Takiej gry oczekuje od moich zawodników, zagrali bardzo dobry mecz i zasłużyli na wygraną. Jednak nie możemy myśleć o tej wygranej tylko o tym co będzie.

Foty z meczu:

Stastytyki po pierwszej kolejce:

Zapraszam do komentowania wink.gif
mati_910
Eee ?? ; >
Biszkopcik
CYTAT(mati_910 @ wto, 24 cze 2008 - 21:44) *
Eee ?? ; >

???????? biggrin.gif

Biszkopcik
7 tydzień

Reading 1:1 Wigan

Marlon King 55'
Ordazo 62'

Kartki:
Minanda 41'
Dodo 50'

Składy obu druzyn:

Do przerwy mecz był bardzo nudny zaledwie 9 strzałów obu druzyn. Jednak jeden celny strzał oddał Macco wszyscy widzieli piłkę w siatce jednak dobrze zachował sie Pollit i sparował pilke na róg. Po zmianie stron gra nabrała rozpędu. Wpierw Ruskin urwał sie lewą flanką dosrodkował płasko do Ordazo jednak ten był minimalnym spalonym. Dramat Reading rozpoczoł sie w 50 minucie kiedy to Dodo dostał czerwoną kartkę za faul na Heskym powtórki jednak wskazywały że Włoch nie faulował i nie należała mu sie czerwona kartka. Pięć minut później było już 0:1 dla gośći po dośrodkwoaniu z rzutu rożnego strzałęm głowa popisał sie Marlon King. Wszystko wskazywało na to ze Wigan wygra ten mecz bo gra w przewadze ale w 62 minucie po błędzie Bramble soczystym strzałem popisał sie Ordazo i dął swojej druzynie cenny punkt. Wynik nie zmienił sie do końca.

##########################################################
Na plus :
Ordazo - super strzał młodego Hiszpana bez szans bramkarz gości. Ordazo był bardzo ruchliwy stwarzał dużo problemów obrońcom gośći.

Dodo - zagrał dobrze chcoiaż zobaczył czerwoną kartkę gdyby grał do końca Reading pewnie by wygrało.

Stremer - zagrał bardzo mądrze w obronie i to dzięki niemu Reading nie straciło więcej goli.

Na minus:
Ceciu - zagrał bardzo słabo nie pokrył Kinga i tym samym Wigan strzeliło bramkę.
Foty:

Po meczu powiedzieli:
Dodo - Troche żałuję że dostałem czerwoną kartkę, sfaulowałem ale nie aż tak brutalnie aby zobaczyc za to czerwoną kartkę.

Biszkopt - Chociaż tylko zremisowaliśmy jestem dumny z postawy mojej druzyny zagrała dobrze i liczę na jeszcze lepsze występy.

###########################################################

Tabela oraz klasyfikacje strzelców:

Prosze komentować, czy zmiany jakich dokonałem (w porównaniu z ML Ruchem) wyszły na dobre?

matthew
Hmm..
Jeżeli chcesz porad to proszę bardzo.
Po pierwsze staraj się nie robic literówek, pisz zgodnie z zasadami języka polskiego, pamiętaj o interpunkcji.
Po drugie przyjmij jeden styl opisywania meczu i tego się trzymaj, nie zmieniaj go co drugi post bo wygląda to nieestetycznie.
Po trzecie nie oddzielaj tekstu znaczkami "#" tylko rób zwyczajne dłuższe przerwy (ENTER!) wink.gif
To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że pomogłem.
Powodzenia w prowadzeniu tego ML wink.gif
Biszkopcik
9 tydzień
Readin 0:3 Sunderland

Bramki :
O'Donovan 31'
Darly Murphy 52'
O'Donovan 72'

Kartki:
Stein 39'
Stein 50'

Już od początku zaatakowało Reading, ale w 11 minucie po minięciu obronców fatalnie przestrzelił Stein. Z minuty na minuty natarcie na bramke Sunderlandu rosło wpierw swoje okazje kolejno marnowali Ordazo, Macco oraz Minanda. Jak by to powiedział klasyk niewykorzystane akcje sie mszczą i tak samo sie stało w 31' minucie O'Donovan zdecydwoał sie na samodzielną akcję minoł linie obrony potem pięknym zwodem Ivarova i strzelił do pustej bramki. W 39 minucie taktycznie sfaulował Stein za co ujrzał żółtą kartkę. Wynik do przerwy nie zmienił sie.
W drugiej połowie defensywa Reading zagrała fatalnie. Wpierw Dany Murphy wykorzystał błąd Ivarova, który źle wyszedł do piłki i było już 2:0. Bramka na 3:0 padła również po błędzie obrony tym razem Giersen nie trafił piłki, a Ivarov po raz drugi źle wyszedł wszystko wykorzystał O'Donovan i miał jużna koncie 2 bramki.

Na plus:
Stein - chociaż zobaczył czerwoną kartkę zagrał naprawde dobrze i póki był na boisku gra Reading jeszcze jakoś wyglądała.
Na minus:
Obrona i bramkarz - fatalny mecz Ivarov i spółka z obrony zawiniła przy wszystkich 3 golach.
Napastnicy - mimo tylu dogodnych sytuacji nie umieli wpakowa piłki do bramki gości

Po meczu powiedzieli:

Biszkopt - Świetnei zaczeliśmy sezon, ale jak to sie mówi dobre złego początki. Straciliśmy 3 bramki po błedach obrony w następnym meczu przewiduje zmiane ustawienia.

Foty z meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.