Mam patcha All National Teams, wszystko importowałem programem AFS Explorer. Jak włączyłem PES 2008 to zauważyłem, że reprezentacje nie mają swoich flag tylko te stare loga zespołow Ktoś wie jak to naprawić???
plny
Jun 23 2008, 13:48
Tego patcha sie nie instaluje afs explorerem .Masz dwa pliki instalacyjne All National Teams i All National Teams - save file
1 Instalujesz najpierw All National Teams w folderze ktorym masz gre np. C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 2 Instalujesz All National Teams - save file w np.C:\Documents and settings\"nazwa uzytkownika"\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008 3. Masz potem w tym folderze (C:\Documents and settings\"nazwa uzytkownika"\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008) dwa pliki ANT2008_OPTION01 i ANT2008_EDIT01 wklej je na pulpit i gre uruchamiaj tym Skrotem co masz na pulpicie "All National Teams " mi wszystko ładnie smiga
Marej71
Jun 24 2008, 08:36
OK! Już problem rozwiązany ;p
Temat można zamknąć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.