Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Umiejetnosci
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
BARTE3R
Czy jest jakiś program (czyt. sposób) na to aby zmniejszyć/zwiększyć wszystkim zawodnikom jednocześnie jakaś umiejętność (np. szybkość) >???
Bardzo proszę o pomoc, denerwuje mnie w Pesie ze gra toczy się zbyt szybko. Po ściągnięciu MODA Euro do PESA w którym to są zmniejszone niektóre umiejętności gwiazd do nawet 60 punktów od razu zaczęło mi się lepiej grac. Wpadłem na pomysł by zrobić tak w zwykłym Pesie by w podobny sposób dało się grac klubami.
Od razu zaznaczam ze nie mam zamiaru robić tego ręcznie, ponieważ za dużo jest piłkarzy w grze. Mam nadzieje ze jest jakiś program lub sposób na to. Liczę na Was :]
herubq3
Pes-ArgEditor2008 tym programem chyba sie da bo to edytor OF
BARTE3R
CYTAT(herubq3 @ nie, 22 cze 2008 - 09:44) *
Pes-ArgEditor2008 tym programem chyba sie da bo to edytor OF

Niestety nie da się ;/
herubq3
a w grze editing mode tam sie nie da ?
cos mi sie zdaje ze sie da
BARTE3R
CYTAT(herubq3 @ nie, 22 cze 2008 - 10:19) *
a w grze editing mode tam sie nie da ?
cos mi sie zdaje ze sie da

no co Ty wink.gif .... nie da się w jakiś szybki sposób, tylko ręcznie w edit mode ;(..........przydałby sie taki program.

<hura> znalazłem...program nazywa sie PRo-EVO EDITOR 2008(jest do sciagniecia w dziale download)
piela
mógłbyś linkiem zarzucić?
BARTE3R
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=963 proszę
Temat do zamknięcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.