Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Save'ami.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
Jocker
Mam problem i potrzebuje pomocy ;] Ale mam nadzieje ze wspolnymi silami go rozwiazemy ;] Otóż: załatwilem sobie we2k2 z paczem 2007 i znow mam ten sam problem co kiedyś. Zagrałem sobie dla sprawdzenia jeden meczyk w LM i zapisalem gre. Ale niestety po wyjsciu z gry, i ponownym wlaczeniu save'a po prostu nie ma ;/ Dacie rade pomóc? ;D Z góry dzięki, i sorry jesli taki temat już byl..
Pozdrawiam wink.gif
Qrk
To tak musisz w ePSXe, wejść w ustawienia memory card. W linijce na druga memorke, daj przegladaj. Otworzy sie okienko eksploratora aby wybrac plik. W nazwie pliku daj sobie np. Jocker i daj otworz. Potem odpal gre, wybierz druga memorke. Bedzie sprawdzac, az wkoncu wyskoczy ze takiej memorki nie ma. Daj tam przycisk START aby utworzyc Memorke. Stworzy i mysle ze bedzie wszystko dzialac, u mnie tak trybalo na grze WEOL 2008 2,2...Pozdro
Jocker
Działa... Wielkie dzięki Kurka ;**
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.