Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Koziabrutka
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
KoziaBrutka
Witam! Kilka, może kilkanaście dni temu zacząłem robić stroje do PES-a 6. Oto nowy domowy strój dla Arsenalu:

Proszę o komentarze happy.gif
Kubbas
Bardzo ładny kits wink.gif
Orange_91
Na razie z tego co widzę to nawet nawet, pracuj dalej a będzie lepiej. wink.gif
Sebinhoo
Noo musze powiedzieć że jak na początek jest nieźle, sam od tego zaczynałem wink.gif Obejrzyj tutka którego dałem w temacie " Tutek Torin", pomoże Ci on bardzo wink.gif
KoziaBrutka
Prawdopodobny away Arsenalu:

Spodenki i getry strzelałem, bo miałem tylko takie zdjęcia: http://www.football...

Jakby ktoś miał lepsze fotki to niech wstawi rolleyes.gif
stoproTypeK
Jesli bedziesz chcial zrobic update tego kitsu posluz sie tym do PES2008 :

KoziaBrutka
Update (dzięki za kits z PES2008, bardzo mi pomógł biggrin.gif ):

Tak prezentuje się w grze:

stoproTypeK
Zmien tylko szycia na spodenkach i bedzie zajebsicie
KoziaBrutka
Poprawione tongue.gif

Sebinhoo
Nieźle nieźle, trenuj dalej wink.gif
Foley
Taki sobie strój, kolory nie podobają mi się, pozdro
stoproTypeK
Pitek001 tu nie chodzi o to by sie kolor podobal tylko o to by kits byl w miare dobrze odwzorowany. Jak sie nie podoba to popros kogos o inny a moze ci zrobi lub sam sproboj swoich sil w kitsmakingu. pozdro

PS. Koziabrutka zeby nie bylo ze sie czepiam ale na kolnierzu brakuje napisu "GUNNERS" =D
KoziaBrutka
Away and Green GK:

stoproTypeK
Nowy kits dla bramkarzy Kanonierów bedzie wygladal tak:

Moze ci sie to przyda jesli bedziesz chcial zrobic kits dla goalkeeperów Arsenalu
Foley
CYTAT(stoproTypeK @ pią, 20 cze 2008 - 17:00) *
Pitek001 tu nie chodzi o to by sie kolor podobal tylko o to by kits byl w miare dobrze odwzorowany. Jak sie nie podoba to popros kogos o inny a moze ci zrobi lub sam sproboj swoich sil w kitsmakingu. pozdro

PS. Koziabrutka zeby nie bylo ze sie czepiam ale na kolnierzu brakuje napisu "GUNNERS" =D

Ja nie prosiłem go o wykonanie stroju away. IMHO aby strój był dobrze odwzorowany to i powinny być ładne kolory, pozdro
KoziaBrutka
Czarny:

barman_2000
jak dla mnie to za gruby ten pasek na górze, w rzeczywistosci jest on cieńszy i troche inaczej ułozony, i jakis ten czarny blady, pracuj biggrin.gif
stoproTypeK
No mi tez ten czarny nie za bardzo sie podoba i nie wiem czemu sie tak uparłej do tych pasków na spodenkach xD i owszem pasek moglby byc cienszy ;]
KoziaBrutka
Poprawka:

IronTiga
No ten jest zajebisty, czekam na download Arsenalu wink.gif

Pozdro wink.gif
stoproTypeK
No i to mi sie podoba wink.gif Rob dalej dobrze ci wychodzi xD

Ja zrobilem GDB strojów Arsenalu od Koziejbrutki:

http://files.filefront.com/Arsenal+by+Kozi...;/fileinfo.html
KoziaBrutka
Strój ze wczorajszego meczu:

Razem z czcionką i plikiem config tutaj:
Arek.PL
Strój prezentuje się bardzo ładnie smile.gif

Pozdrawiam
Patryk_96
Robisz bardzo ładne stroje smile.gif
Arek.PL
Napisz mi co mam ie tak bo strój w grze wygląda następująco :/

KoziaBrutka
Pewnie teksturka stroju w którym gra reszta zawodników ma rozmiar 512x512. Zawodnicy i bramkarz muszą mieć teksturki tego samego rozmiaru, najlepiej wgraj sobie stroje Hiszpanii od Goofy'ego.
Arek.PL
To chyba będę musiał wyrzucić ten strój bo wole stroje w jakości HD, a Goofy takich nie robi smile.gif

Pozdrawiam
KoziaBrutka
Celtic 08/09 Away:

Poprawię jak dorwę lepsze zdjęcie (nie widziałem jeszcze tyłu tej koszulki)
Arek.PL
Nie wiem czy tylko u mnie ale nie wyswietlił się strój celticu który wykonałeś:)

Pozdro
stoproTypeK
Wyswietla sie ;] Dobra robota Koziabrutka
jano
Prace co raz to lepsze wink.gif Tak trzymaj !!. A może jakieś kitsy Juventusu na moje życzenie ? tongue.gif Pozdro
Arek.PL

No teraz tez mi się wyświetla:) Strój prezentuje sie bardzo dobrze.

CYTAT(jano @ wto, 24 cze 2008 - 00:47) *
Prace co raz to lepsze wink.gif Tak trzymaj !!. A może jakieś kitsy Juventusu na moje życzenie ? tongue.gif Pozdro

Podbija do prośby kolegi wyżej, jako fan Juventusu !

Pozdrawiam wink.gif

KoziaBrutka
Mały update:

+ screen z gry:

Juve też potem zrobię tongue.gif
GooFy
Ładnie tongue.gif dobry początek. Paracuj a będzie z ciebie Kitsmaker happy.gif
KoziaBrutka
Juventus Turyn 08/09 Away Kit:

Third:

+ 3 komplety dla Buffona:

jano
Swietne stroje juve, ale gdzie jest stroj home?? o.O. Czekam na home i moze zapodasz caly GDB folder Juve - wtedy bardzo chetnie wsadze sobie je do gry. Miod. wink.gif
Arek.PL
CYTAT(KoziaBrutka @ czw, 26 cze 2008 - 12:12) *
Juventus Turyn 08/09 Away Kit:

Third:

+ 3 komplety dla Buffona:

Fantastycznie !
Nareszcie ktoś zdecydował sie zrobić stroje Starej Damy wink.gif
Czekam na Home i cały folder GDB do pobrania.

Pozdrawiam
Kamilsoltys
Jak skończysz Juve to mógłbyś zrobić stroje Hajduka split?? Plizz ;D nigdzie ich niema
Fotki:

Home ( tylko taki mam ;/)
http://www.colours-of-football.com/colours...jduk_1_0607.gif
Away ( Dorób takie same spodenki i getry jak w home )
http://www.footballshirtculture.com/200804...ball-shirt.html
i jeden GK niec będzie :
http://www.evertonfc.com/assets/_files/ima...78023791_gk.jpg
tylko że zmień herb i napis INA wklej biggrin.gif
z góry dzięki biggrin.gif jeśli nie podejmiesz się zrobienia kitsów nie szkodzi to jest tylko prośba
HERB :
http://svijetkladjenja.com/wp-content/uplo...ajduk-split.jpg
INA:
http://public.carnet.hr/fame/images/hr$ina.gif
KoziaBrutka
Chciałem mieć w PESie nowe stroje Barcy biggrin.gif

Home/Away/Third/GK:

Co do Hajduka to nie działa zdjęcie stroju home, zrobię je niedługo, ale dokładne to one nie będą huh.gif
Juventusu też dokończę, tylko muszę znaleźć pewne zdjęcie home, bo jeszcze chyba nie mieli prezentacji strojów.
Kamilsoltys
Nie muszą być dokładne biggrin.gif Bo do pes-a 6 nikt nie zrobił nigdy stroju hajduka ... biggrin.gif
EDIT : http://images.google.pl/images?ndsp=20&...art=20&sa=N
Home jest całkiem na dole biggrin.gif(Taki Bialy z niebieskimi spodenkami i z napisem INA)
jano
Zapodaj chociaz model i collar do stoi juventusu. Czekamy :|
KoziaBrutka
Juventus dla wszystkich mdl 1 collar no

Legia mock:

Oraz Folder GDB Hajduka Split:
Patryk_96
Fajne kitsy! (L)egiunie mam w kitserverze.

Pozdro

jano
Powiedzialbym ze stroje bdb, ale nie fascynuja mnie troche znaczki adidasa ktore sa nie wyrazne, a nastepnie otoczki log Legii wink.gif Popraw to. Trzymaj tak dalej a moze w przyszlosci przypniemy wink.gif
KoziaBrutka
France Away (cały czerwony):

Krzysiu12
te stroje Legii to są real czy fantasy?
KoziaBrutka
Fantasy, tylko w tej niebieskiej bramkarze grali i third widziałem w sklepie Legii na stronie internetowej.

France full set 2008-10:

Third is mock

GooFy
Początek niezły ale kilka uwag...
1.Home i Away Kompletnie inny niż w rzeczywistości, Chodzi tu o szycia kolory spodenek geter i collary...
2.Wieje mi tu złodziejstwem... Gdzieś już widziałem takie kitsy.
3.Thrid Mock więc mogę ocenić tylko szycia które we wszystkich kitsach słabe.
4.Gk chyba też raczej mock bo jeśli chodzi o template to mają całkiem inny kolorystycznie home dobry ale away tak samo kompletny mock...
Ogółem: Słabe szycia słabe loga iii dziwna podobizna, poszukam takich kitsów. Być może wyjdę na samoluba lub na bardzo zgryźliwego ale to tylko obiektywna ocena cool.gif . Nie bierz tego do serca , a raczej bierz te uwagi do rozumu i staraj się pracować nad błędami które ośmieliłem się wytknąć... Liczę też na to że zaraz zostanę bombardowany postami typu "Świetne kitsy jesteś zazdrosny" albo coś ale co nieco o tym fachu wiem bo siedzę w tym już ok. 2 lata choć dla wielu pozostaję ciągle nowicjuszem... cool.gif
EDIT:
A jednak się nie pomyliłem... Pewne części z kitsa Reixxa a pewne też z jakiegoś mi znajomego... Legia tak samo podejżanie znajoma...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.