Witam szanownych urzytkownikuw !! Mam do was pytanie , ktore mnie wciąrz trapi , i nie moge zajarzyć o co biega , mianowicie : wrzucam nowe koszulki przez Graphic Studio , a wgrze ich nie ma :x Panowie !! PLIZ POM
Party Biene
Mar 16 2005, 15:51
widać że co niekturzy na tym forum są chętni do pomocy ... Dzięki Kazikcky
fantomas
Mar 16 2005, 16:28
| QUOTE | | QUOTE | Witam szanownych urzytkownikuw !! Mam do was pytanie , ktore mnie wciąrz trapi , i nie moge zajarzyć o co biega , mianowicie : wrzucam nowe koszulki przez Graphic Studio , a wgrze ich nie ma :x Panowie !! PLIZ POM
ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz  hehe
[quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz  hehe[/quote]
no dobra, dobra... ale kto tu byl pierwszy?!
Party Biene
Mar 16 2005, 16:50
[quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz  hehe[/quote]
NO WLASNIE !!!!! A nie kosa sie burzy od razu !
A tak apropo to mam ten avatar bo abramowicz jest glupi i go nie lubie
ja tez go nielubie ale ktos juz go ma tak wiec niepowinienes go miec 8)
[quote][quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz  hehe[/quote]
NO WLASNIE !!!!! A nie kosa sie burzy od razu !
A tak apropo to mam ten avatar bo abramowicz jest glupi i go nie lubie  [/quote]
3 kropeczki to ja mam wiesz gdzie... a co do avataru to nikt z forumowiczow nie mial takiego samego obrazka dopoki ty sie nie zjawiles :x
ale mniejsza o to, co do tematu to chyba mozna go sCLOSEDować :roll:
==>Benek<==
Mar 16 2005, 16:59
Party Biene .... wymyśl se coś swojego
T-Mac tu byl
wchodze w ten temat patrze moj avatar i sobie mysle czy ja cos pisalem ??
eh jeblo mnie
michau000
Mar 16 2005, 18:13
ja w chodze w temat patrze ostatni post T-mc taki sam avatar, na nicka zbytnio nie zwròciłem uwagi, a tu T-mc się o jakieś pierdoły wypytuje:)
ech sam zaraz wypytuję na tym forum
Jocker
Mar 16 2005, 18:43
Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo "logo" :wink:
Party Biene
Mar 16 2005, 19:06
przepraszam panòw za to zamieszanie , ale że tak powiem, nie hciałem przyjsc goły na forum i se pare żeczy od was wziełem ... ale spoks , zmienie to :oops: :roll:
PS . TEMACIK DO ZAMKNI
| QUOTE | przepraszam panòw za to zamieszanie , ale że tak powiem, nie hciałem przyjsc goły na forum i se pare żeczy od was wziełem ... ale spoks , zmienie to :oops: :roll:
PS . TEMACIK DO ZAMKNI
ale czemu moje zabawki ?
zreszta juz mi zaloba minela po barcelonie wiec zmieniam avka
Nowy user a wniosl tyle pieknych bledow ortograficznych, dziekuje Ci z calego serca, wlasnie przez takich ludzi pozniej pisze jak debil...
michau000
Mar 16 2005, 20:33
| QUOTE | | Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo \"logo\" :wink: |
co masz na myśli?
| QUOTE | | zreszta juz mi zaloba minela po barcelonie wiec zmieniam avka |
to dobrze Ci... mi jeszcze nie...
Jocker
Mar 17 2005, 08:29
| QUOTE | | QUOTE | Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo \"logo\" :wink:
|
co masz na myśli? |
"to co sie zmienia to punkt widzenia" ty masz takie "logo" i on :wink:
michau000
Mar 17 2005, 11:00
acha, faktycznie, nie zrwòciłem uwagi. jego prawo.
ja bym to nazwał raczej "podpisem", dlatego zupełnie nie skojarzyłem ocb z "logo"
Jocker
Mar 17 2005, 18:57
No ja własnie nie wjedziałem jak to nazwac... Z głowy mi wypadło, ale najwazniejsze ze juz nie ma tego podpisu. :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
|
|
|
|