Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niewidzialne koszulki ?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Party Biene
Witam szanownych urzytkownikuw !! Mam do was pytanie , ktore mnie wciąrz trapi , i nie moge zajarzyć o co biega , mianowicie : wrzucam nowe koszulki przez Graphic Studio , a wgrze ich nie ma :x Panowie !! PLIZ POM
kazikcky
czarny kwadracik po prawej stronie GS ( set colors opaque ) ...
kosa
Witam szanownych urzytkownikuw !! Mam do was pytanie , ktore mnie wciąrz trapi , i nie moge zajarzyć o co biega , mianowicie : wrzucam nowe koszulki przez Graphic Studio , a wgrze ich nie ma  :x Panowie !! PLIZ POM
Party Biene
widać że co niekturzy na tym forum są chętni do pomocy ... Dzięki Kazikcky smile.gif
fantomas
Witam szanownych urzytkownikuw !! Mam do was pytanie , ktore mnie wciąrz trapi , i nie moge zajarzyć o co biega , mianowicie : wrzucam nowe koszulki przez Graphic Studio , a wgrze ich nie ma  :x Panowie !! PLIZ POM
Draki
ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz tongue.gif hehe
kosa
[quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz tongue.gif hehe[/quote]

no dobra, dobra... ale kto tu byl pierwszy?! tongue.gif
Party Biene
[quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz tongue.gif hehe[/quote]

NO WLASNIE !!!!! A nie kosa sie burzy od razu !
A tak apropo to mam ten avatar bo abramowicz jest glupi i go nie lubie tongue.gif
Draki
ja tez go nielubie ale ktos juz go ma tak wiec niepowinienes go miec 8)
kosa
[quote][quote]ale on ma jeszcze w miejscowosci 3 kropki po "z nienacka" a ty nie masz tongue.gif hehe[/quote]

NO WLASNIE !!!!! A nie kosa sie burzy od razu !
A tak apropo to mam ten avatar bo abramowicz jest glupi i go nie lubie tongue.gif[/quote]

3 kropeczki to ja mam wiesz gdzie... a co do avataru to nikt z forumowiczow nie mial takiego samego obrazka dopoki ty sie nie zjawiles :x

ale mniejsza o to, co do tematu to chyba mozna go sCLOSEDować :roll:
==>Benek<==
Party Biene .... wymyśl se coś swojego

T-Mac tu byl
T-Mac
wchodze w ten temat patrze moj avatar i sobie mysle czy ja cos pisalem ??
eh jeblo mnie
michau000
ja w chodze w temat patrze ostatni post T-mc taki sam avatar, na nicka zbytnio nie zwròciłem uwagi, a tu T-mc się o jakieś pierdoły wypytuje:)
ech sam zaraz wypytuję na tym forum biggrin.gif
Jocker
Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo "logo" :wink:
Party Biene
przepraszam panòw za to zamieszanie , ale że tak powiem, nie hciałem przyjsc goły na forum i se pare żeczy od was wziełem ... ale spoks , zmienie to :oops: :roll:

PS . TEMACIK DO ZAMKNI
kosa
przepraszam panòw za to zamieszanie , ale że tak powiem, nie hciałem przyjsc goły na forum i se pare żeczy od was wziełem ... ale spoks , zmienie to  :oops:  :roll:

PS . TEMACIK DO ZAMKNI
T-Mac
ale czemu moje zabawki ? tongue.gif
zreszta juz mi zaloba minela po barcelonie wiec zmieniam avka smile.gif
kemot
Nowy user a wniosl tyle pieknych bledow ortograficznych, dziekuje Ci z calego serca, wlasnie przez takich ludzi pozniej pisze jak debil...
michau000
Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo \"logo\"  :wink:

co masz na myśli?

zreszta juz mi zaloba minela po barcelonie wiec zmieniam avka

to dobrze Ci... mi jeszcze nie...
Jocker
Nie wiem czy michau000 zauwarzyłes ale ma takie samo \"logo\"  :wink:

co masz na myśli?

"to co sie zmienia to punkt widzenia" ty masz takie "logo" i on :wink:
michau000
acha, faktycznie, nie zrwòciłem uwagi. jego prawo.
ja bym to nazwał raczej "podpisem", dlatego zupełnie nie skojarzyłem ocb z "logo"
Jocker
No ja własnie nie wjedziałem jak to nazwac... Z głowy mi wypadło, ale najwazniejsze ze juz nie ma tego podpisu. :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.