Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ogromny Problem! Pomocy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
danielinho2
Witam wszystkich! Mam wielki problem! Mianowicie problem ten związany jest z zapisywaniem gry. Gdy chce zapisać gre, bramke czy cokolwiek to pisze mi żę nie ma miejsca do zapisu na dysku a przecież na dysku mam ponad 200gb wolnego miejsca! Pomocy

Możliwa pomoc przez gg: 3554880
plny
Nie masz poprostu partycji C :/ Też tak mialem , Acronis Disk Director bodajże mi pomógł i nie musialem formatowac nawet , to jest taki bład gry jak masz naprzyklad partycje o nazwie I:/ i H:/ to nawet jak bedziesz mial 45565566765gb wolnego miejsca to ci nie zapisze musisz miec poprostu partycje o nazwie C:/
reyty
Bramki i wszystko inne jest zapisywane w folderze Konami w moich dokumentach, czyli na dysku C:. Sprawdź ile tam masz wolnego miejsca

CYTAT
Nie masz poprostu partycji C :/ Też tak mialem , Acronis Disk Director bodajże mi pomógł i nie musialem formatowac nawet

Jak mogłeś nie mieć partycji C jak tam jest instalowany Windows?
plny
No ja mialem np. Dysk 500 gb Podzielony 70 gb na partycje I:/ gdzie jest Windows zainstalowany i reszte na partycje H:/ partycja nie musi sie nazywac C:/ zeby zainstalowac na niej Windowsa dry.gif
reyty
Tam gdzie masz windowsa sprawdź ile masz miejsca wolnego. Jak będzie rzeczywiście dużo to pozamieniasz literki Partycji i powinno hulać.
Wiem, że nie musi się nazywać C: ale tak jest domyślnie i pozwala uniknąć takich kłopotów bo później masz w dosie pomieszane literki, ale to już inny temat biggrin.gif
RaaDeeK
a skad wiecie ze ten kolega dzielił dysk na partycje? plny napisał co trzeba zrobic zeby pozbyc sie problemu wiec nie piszcie takich glupot ze "nie mozna nie miec partycji C"... informatycy od siedmiu boleści.
danielinho2
Ja mam dysk twardy 500 gb a tam gdzie mam windowsa czyli pod dyskiem H (gdzie mam wolnego jeszcze 50 gb) a reszte 400gb na dyskach J oraz I. Sciągłem ten program proponowany przez plny, zainstalowałem ten program i co dalej?? Po instalacji nadal nie moge zapisać gry i pisz że brakuje miejsca do zapisu.
plny
http://www.whatsabyte.com/P1/diskdirector.htm

tylko tam gdzie masz wybierz litere dla Partycji wpisz C:
czyli np jak masz na dysku J: 200 gb to na ten nowy C: daj sobie np 70 gb

aa i co najważniejsze jak wchodzisz w Moj Komputer masz cos takiego jak Dysk wymienny C: ? bo jezeli masz to musisz przed tworzeniem nowej partycji C: to wtedy moj komputer > właściwości > sprzęt > menedżer urządzeń i wtedy prawy przycisk myszy na nieznane urządzenie i wyłącz tak jak u mnie na obrazku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.