Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zimowa aura?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
tomky
Gram Bayernem w champions ligue i w pewnym momencie byc moze to zima boisko stalo sie biale z czarnymi liniami..
Czy wy tez tak macie ?czy cos nie tak z moja karta...po wyjsciu i wrzucenie meczu towarzyskiego wszystko jest oki na olimpiastdion
kucharz
ja jeszcze z takim przypadkiem sie nie spotkalem , mysle ze to blad byc moze spowodowany Twoja karta graficzna...ale to tylko przypuszczenia :wink:
user posted imageuser posted image user posted image
jaculka
ohmy.gif Ja też tak mam i to tylko na stadionie Bayernu, a mam to od momentu podmiany stadionu. Albo faktycznie błąd albo...wygląda jak lekko zaśnieżona murawa...i na dodatek pada niby deszcz ze śniegiem...fajne.
boberto
spoko ja osobiscie sie z takim przypadkiem jeszcze pnie spotkalem :wink:
sicorec
ja tez tak mam na tym stadionie po ustawienie przed rozpoczeciem meczu na dzien , zime i rainy... smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif w sumie smieszna sprawa nie wiem czy tak mialem wczesniej ale na innych stadionach tego nie ma ... a tak z innej beczkiw pes4 da sie grac w champions league jesli tak czy ktos mi by moglpodac ta informacje???
kemot
Och moje dzieci, macie snieg, i to na Olympiastadion? Niemozliwe biggrin.gif
boberto
jak mozna zrobic zeby miec snieg? ja jeszcze na zadnym stadionie nie mialem sniegu...
SZAKI
Ja dałem winter i rainy i tylko pada deszcz a murawa w stanie idealnym!
kemot
Bo jest to spowodowane wgraniem stadionu z boiskiem ze sniegiem, ludzie pomocy!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.