OW1922MKS
Jun 17 2008, 19:12
Witam wszystkich użytkowników najlepszego serwisu o PES. W tym temacie mam zamiar przedstawiać wam jak radzą sobie w Master Leaque piłkarze Sportingu Lizbona który jest prowadzony przez Jose Mourinho. Relacje zaczne od połowy drugiego sezonu (dokłanie 12 tydzień)... Pierwszy sezon zakończył się awansem drużyny do 1 ligi a także wywalczeniem pucharu 2 ligi. W tym sezonie Sporting radzi sobie nadzwyczaj dobrze zajmując narazie pierwsze miejsce w lidze a także rozpoczął już zmagania pucharowe (puchar 1 ligi). Pierwszy mecz (Sporting-Sevilla) zakończył się bezramkowym remisem. W poprzednim sezonie Jose postanowił odmłodzić skład kupując m.in. C.Fabregasa, Bojana Krkica, E.Garaya, Naniego(1-sze okienko). W drugim okienku transferowym do zespołu dołączyli jeszcze: Gomes(BR), Quaresma, Nakamura, Rakitic, Smolarek. Niestety niektórzy piłkarze musieli odejść z klubu. Lista przedstawia sie następująco: Stojakovic, P.Silva, Derlei, Pereirinha, Gladstone, Farnerud, Purovic, Celcinho, Vukcevic i Grimi. Poniżej przedstawiam to w postaci screena:) a także obecną tabele skład i taktyke.
Czas meczu: 10 min
Trudność meczu: Czempion
Trudność kariery: Normal
P.S jestem nowy więc mógłby mi ktoś powiedzieć jak wrzucać screeny(nie jako załącznik a normalnie) a także jak zrobić sonde? prosze o szybką odpowiedź...
perONE
Jun 17 2008, 20:28
do fotek
www.imageshack.us
www.fotosik.pl lub pobierz Fotosik Menager
uploadujesz i link do fotki wpisujesz w miejsce x
[img ]x [/img]
OW1922MKS
Jun 18 2008, 08:18
Orange_91
Jun 18 2008, 08:28
CYTAT(OW1922MKS @ wto, 17 cze 2008 - 20:16)

P.S jestem nowy więc mógłby mi ktoś powiedzieć jak wrzucać screeny(nie jako załącznik a normalnie) a także jak zrobić sonde? prosze o szybką odpowiedź...
Jak uploadujesz obrazek na imageshack to na forum wklej link z hotlink for forums to będzie widać miniaturkę.
A sondę robisz tak, że teraz kliknij na 1 post w tym temacie i masz pod nazwą tematu i opisem tematu opcje sondy i tam właśnie tworzysz sondę.
OW1922MKS
Jun 18 2008, 08:30
CYTAT(Orange_91 @ śro, 18 cze 2008 - 09:32)

Jak uploadujesz obrazek na imageshack to na forum wklej link z hotlink for forums to będzie widać miniaturkę.
A sondę robisz tak, że teraz kliknij na 1 post w tym temacie i masz pod nazwą tematu i opisem tematu opcje sondy i tam właśnie tworzysz sondę.
Czyli Orange nie musze w ogóle tego z tymi [img]... tylko wkleić poprostu link?
Orange_91
Jun 18 2008, 08:32
CYTAT(OW1922MKS @ śro, 18 cze 2008 - 09:34)

Czyli Orange nie musze w ogóle tego z tymi [img]... tylko wkleić poprostu link?
No tak jak napisałem, tak jest najszybciej i najprościej.
OW1922MKS
Jun 18 2008, 11:49
Witam. Sporting rozegrał kolejny mecz(skrót wyżej),który tym razem zakończył sie remisem. Poniżej zdaje małą relacje z tego pojedynku.
Mecz: Sporting Lizbona - Celtic Glasgow
Stadion: Volfswagen Arena (GER)
1'-3' - w pierwszych minutach tego meczu zawodnicy Sportingu starali sie zdobyć bramkę. Po jednym z rajdów Joao Moutinho na lewej stronie boiska został wywalczony rzut rożny. Była to dobra okazja na stworzenie groźnej akcji pod bramką Artura Boruca. Niestety wrzutka Moutinho była bardzo zła i akcja zakończyła sie niepowodzeniem.
10' - walka w środku pola trwała już prawie 10 minut... żadnej z ekip nie udawało sie przebić defensywy przeciwnika.
19' - GoooL!! dla drużyny Celticu Glasgow. Błąd Miguela Veloso. Defensor drużyny Sportingu niedokładnie podaje do swoje partnera z drużyny (Anderson Polga) , piłkę przejmuje Scott McDonald i prawą nogą strzela w lewym róg bramki. Gomes jest bezradny i jest 1:0 dla Celticu.
24' - GOOOOL!! radość Celtów nie trwała długo bo już 5 minut po zdobyciu gola Liedson pokonał bramkarza gości. Ładnie na prawej stronie zwiódł obrońcę Queresma dośrodkował w pole karne a tam niepilnowany Liedson wpakował piłkę do siatki. Sporting 1 - 1 Celtic.
45' - do końca połowy mecz stał na wyrównanym poziomie ale żadna z epik nie stworzyła ani jednej klarownej sytuacji.
45'-70' - Celtic bardzo długo utrzymywał sie przy piłce aż do 70 minuty kiedy to McGeady ładnym rajdem wywalczył rzut rożny. Wtedy też gdyby nie Gomes na spółke z Joao Moutinho Celtic prowadziłby 2:1. Po strzale sczupakiem Samarasa piłke zmierzała do bramki ale dobrą paradą a także dobrym blokiem wykazał sie Gomes wraz z Moutinho.
87' - dopiero pod koniec meczu Sporting stworzył sobie drugą wyśmienitą okazje na strzelenie gola. Pod krótkiej wymianie podań między Nanim a Liedsonem ten pierwszy podał do Quaresmy który znalazł sie na wolnym polu. Po chwili minął Boruca, który troszkę wytrącił go z równowagi ale mimo wszystko wydawało sie ze Ricardo Quaresma będzie bohaterem meczu. Niestety po oddani strzału nie zapanowała radość a buczenie na trybunach.
Mecz zakończył sie wynikiem 1:1 a zawodnikiem meczu został Scott McDonald który był najbardziej widoczny na boisku.
już zaniedługo relacja z meczu pomiędzy Sportingiem a Sevillą (konfrontacja w pucharze 1 ligi).
p.s proszę o stadion sportingu bo mam problem ze znalezieniem
djclanv1r00z
Jun 18 2008, 11:51
CYTAT(OW1922MKS @ śro, 18 cze 2008 - 11:40)

na mój gust to ma być skrót !!

a nie najpierw wejcie na mecz 1 minute potem po 15 sekund pokazane jak się cieszą z bramki

lepiej według mnie żeby to byly filmiki ze wszystkich akcji meczu
pozdro
OW1922MKS
Jun 18 2008, 12:04
CYTAT(djclanv1r00z @ śro, 18 cze 2008 - 12:55)

na mój gust to ma być skrót !!

a nie najpierw wejcie na mecz 1 minute potem po 15 sekund pokazane jak się cieszą z bramki

lepiej według mnie żeby to byly filmiki ze wszystkich akcji meczu
pozdro

Proszę FILMIK W NAPRAWIE (nie sprawdzałem bo narazie niemam czasu) myśle ze to chyba niektórych bardziej zadowoli:)
Orange_91
Jun 18 2008, 12:46
CYTAT(OW1922MKS @ śro, 18 cze 2008 - 13:08)

Proszę
http://www.youtube.com/v/NYBNgKyE-dw (nie sprawdzałem bo narazie niemam czasu) myśle ze to chyba niektórych bardziej zadowoli:)
Myślę, że jak ma być w takiej jakości to sobie lepiej odpuścić.
OW1922MKS
Jun 18 2008, 12:59
CYTAT(djclanv1r00z @ śro, 18 cze 2008 - 13:53)

no jakość "świetna"

coś zrób z tym filmikiem

bo jest taki nie bardzo

O kurcze sam sie przestraszyłem... nie oglądajcie tego hehe... a jak zmienić jakość? bo nagrałem to game cam i od razu tego nagrany plik dałem na youtube. Pomóżcie bo pewnie wiecie co i jak.. dzieki z góry
djclanv1r00z
Jun 18 2008, 13:10
CYTAT(OW1922MKS @ śro, 18 cze 2008 - 14:03)

O kurcze sam sie przestraszyłem... nie oglądajcie tego hehe... a jak zmienić jakość? bo nagrałem to game cam i od razu tego nagrany plik dałem na youtube. Pomóżcie bo pewnie wiecie co i jak.. dzieki z góry
ja tam w większej rozdziałce nagrywam

i potem zapisuje w lepszej jakości i dopiero taki wrzucam na youtube

bo tak to podobna jakoś jak Tobie mi wychodziła
Orange_91
Jun 19 2008, 14:05
Ja mam takie propozycje pisz może mniejszą czcionką, dawaj screeny z meczów i jak piszesz składy obu drużyn to je oddzielaj a nie tak koło siebie.
OW1922MKS
Jun 21 2008, 18:06
Biszkopcik
Jun 22 2008, 09:57
czemu wsyzstkich wiadomosci o jednym meczu nie piszesz w jedynm poscie ?
OW1922MKS
Jun 22 2008, 11:30
Stwierdziłem ze screeny itp będe dawał osobno