Jestem fanem Barcy, wiec gdy tylko pojawil sie patch dla fanow Barcy odrazu go sciagnałem. Problem pojawił sie gyd trzeba bylo zinportowac pliki przy pomocy Graphic Studio 05 01 01 Full. Ja tego nie potrafie. Szukałem na forum tematu gdzie by pisało jak sie uzywa tego programu i jak zainportowac pliki, ale nie znalazłem. Wiec was prosze o pomoc, aby ktos z was napisał jak zainportowac pliki. Prosze tez drogich administratoròw o nie blokowanie tego tematu. Prosze!!!
klikasz prawym myszy na plik w GS ktory chcesz podmienić i wybierasz " import a file over this one" czy coś w tym stylu ;D To wszystko :]
A dokładniej?? Nie znalazłem takiej opcji. Chyba jestem ślepy i pusty
a czy patch bedzie chodził razem z wolfem 2005??
boberto
Mar 16 2005, 20:35
bierzesz file-open- i ten plik co ci pisze ze masz wlaczyc np O_text.afs a pozniej na duzym oknie GS prawym bierzesz open i tam ten stroc czy co tam chcesz ladujesz i podmieniasz za plik o tej samej nazwie :wink:
dzieki ale juz sie skapowałem. A czy FC barcelona batch bedzie chodzil razem z wolfem i EuropeanSuperpatch???
Sin3-16
Mar 16 2005, 21:22
| QUOTE |
| dzieki ale juz sie skapowałem. A czy FC barcelona batch bedzie chodzil razem z wolfem i EuropeanSuperpatch??? |
Fc Barcelona patch jest nakładką graficzną na wszystkie dostępne patche ale najlepiej pasuje do patcha Wolfa ze względu na OPT file i miniaturki stadionòw.
W README pisze:
Online Mode&Master League FIX
1 plik para_we8.bin wrzucamy do folderu "patch1_10" ( gra musi być spatchowana do wersji 1.1 )
2 plik patch1_10 importujemy do 0_text.afs
Gdzie jest ten plik patch1_10 ??
Aha ma moze ktos link gdzie mozna pobrac DKZ Studio. A jesli nie to sobie poszukam na stronie gdzie wszystko jest, czyli www.google.pl . Tylko napiszcie jaka wersje pobrac.
F3niX.
Mar 17 2005, 15:30
a ja mam pytanie czy plik para_we8.bin moge wrzucic normalnie do gry a nie do folderu patch 1_10?
No i znowu mam problem. Po wgraniu patchow wolf 2005 EuropeanSuperpatch i FC barcelona patch gra mi sie wyłancza gdy chce podmienic mojego zawodnika, ktorego zrobiłem za jakiegos innego. Nie miałem takiego problemu gdy miałem tylko wolfa i EuropeanSuperpatch. Po wgraniu Barcelona patch pojawił sie ten problem. Jesli wie ktos jak to naprawic to niech napisze. Bardzo prosze.
Nikt nie wiem jak mi pomoc??
boberto
Mar 24 2005, 08:02
ja mam wgrany europeam superpatch i barca patch i mi dzila wszystko.... wiec nie wiem zainstaluj od nmow wszystko i sprubòj jeszcze raz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.