Witam!
Mam prosbe jesli ktos wie i umie wykonywac zwody na grze PES4 takie jak np. zwod Zidan'a czy Ronaldinho i innych prosze o odp. i wskazowki jak to zrobic. Z gory thx ;D
Przejdź tutoriale w TRAINING to sie conieco dowiesz
Raffels
Mar 15 2005, 20:54
Po pierwsze temat już był sto razy wałkowany, po drugie w grze jest tutorial ze zwodami itp. Poszukaj :!: :!:
Nie widzicie że koles poczatkujący?? :? trzeba mu troche pomòc
Kolego jesli chodzi o tricki to wbrew pozorom Ameryki panowie z Konami nie odkryli i zwody jesli juz są to raczej średnio przydatne. Zwòd Zidana to nic innego jak ruch 360stopni prawym analogiem, a zwòd Ronaldinho o ktòry ci zapewne chodzi to Flip Flap i z tego co mi wiadomo to go nie ma w tej grze, a szukałem na ten temat duuuuuuużo.
Poza tym polecam stronke www.pesmoves.com
Tam masz wszystko wyszczegòlnione + filmiki. Ale jak zobaczysz niewiele bedziesz czesto stosował.
Pozdro
culles
Mar 15 2005, 22:58
To, ja może skorzystam z tematu...
Czy w WE8I są jakieś nowe zwody? [nie mylić z wzwodami ;P]
nie sadze, jak juz do liveware evolution :x
ppatrykk
Mar 30 2005, 16:13
a Ronaldinho bedzie wlasnie albo w LE albo w 9 ( we ) albo w 5 to juz napewno

(5)
Pablo_el
Apr 2 2005, 19:33
w WE8 LE jest filp flap, robi sie 3xR2
Czyżbyś już posiadał Limewire Edition?? :shock:
Mariolo
Apr 2 2005, 20:47
Pablo_el
Apr 2 2005, 22:55
posiadam ale musze je zmaterializowac
WE8 LE to wersja WE8i dla japonczykow. Jest najlepsza bo oni musza miec wszystko najlepsze
Pablo na jaka platforme posiadasz ta gre?
[quote]Pablo na jaka platforme posiadasz ta gre?

[/quote]
1 raz slysze o tej grze :wink:
Poka jeden screen :oops:
Lepsza grafa :?:
boberto
Apr 3 2005, 10:31
tez 1 raz slysze ale jak japonskie to bedzie jakies dobre :wink: pokaz pablo jakies screeny
Z tego co mi wiadomo gra nie wyszla jeszcze na pc o ile zamierzaja ja wydac na ta platforme a jak nie to domagam sie patcha od konami z tym trickiem ;D
kucharz
Apr 3 2005, 13:03
| QUOTE |
| w WE8 LE jest filp flap, robi sie 3xR2 |
no wlasnie Pablo zapodaj jakies screeny bo jestem ciekaw :wink:

| QUOTE |
| QUOTE | | w WE8 LE jest filp flap, robi sie 3xR2 |
no wlasnie Pablo zapodaj jakies screeny bo jestem ciekaw :wink:
  |
fajnie, ze ma zapodac screeny z PlayStation2... Niektore posty to naprawde o pomste do nieba :x
Pablo_el
Apr 3 2005, 14:05
| QUOTE |
| Z tego co mi wiadomo gra nie wyszla jeszcze na pc o ile zamierzaja ja wydac na ta platforme a jak nie to domagam sie patcha od konami z tym trickiem ;D |
ta gra nie wyjdzie na PC (najblizsza jej wersja to WE8i) a trick ma tylko kliku pilkarzy (Ronaldinho, Zlatan...) i nie jest efektywny
Ale ja chce ten trick miec ronaldinho musze!!! :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.