Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwody w PES4?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Simek
Witam!
Mam prosbe jesli ktos wie i umie wykonywac zwody na grze PES4 takie jak np. zwod Zidan'a czy Ronaldinho i innych prosze o odp. i wskazowki jak to zrobic. Z gory thx ;D
Regz
Przejdź tutoriale w TRAINING to sie conieco dowiesz
Raffels
Po pierwsze temat już był sto razy wałkowany, po drugie w grze jest tutorial ze zwodami itp. Poszukaj :!: :!:
Exo3
Nie widzicie że koles poczatkujący?? :? trzeba mu troche pomòc
Kolego jesli chodzi o tricki to wbrew pozorom Ameryki panowie z Konami nie odkryli i zwody jesli juz są to raczej średnio przydatne. Zwòd Zidana to nic innego jak ruch 360stopni prawym analogiem, a zwòd Ronaldinho o ktòry ci zapewne chodzi to Flip Flap i z tego co mi wiadomo to go nie ma w tej grze, a szukałem na ten temat duuuuuuużo.
Poza tym polecam stronke www.pesmoves.com
Tam masz wszystko wyszczegòlnione + filmiki. Ale jak zobaczysz niewiele bedziesz czesto stosował.
Pozdro
culles
To, ja może skorzystam z tematu...

Czy w WE8I są jakieś nowe zwody? [nie mylić z wzwodami ;P]
Cj90
nie sadze, jak juz do liveware evolution :x
ppatrykk
a Ronaldinho bedzie wlasnie albo w LE albo w 9 ( we ) albo w 5 to juz napewno tongue.gif (5)
Pablo_el
w WE8 LE jest filp flap, robi sie 3xR2
mesior
Czyżbyś już posiadał Limewire Edition?? :shock:
Mariolo
liveware evolution

a co to jest?
Pablo_el
posiadam ale musze je zmaterializowac smile.gif

WE8 LE to wersja WE8i dla japonczykow. Jest najlepsza bo oni musza miec wszystko najlepsze wink.gif
Dino
Pablo na jaka platforme posiadasz ta gre?biggrin.gif
saper
[quote]Pablo na jaka platforme posiadasz ta gre?biggrin.gif[/quote]

1 raz slysze o tej grze :wink:
Poka jeden screen :oops:
Lepsza grafa :?:
boberto
tez 1 raz slysze ale jak japonskie to bedzie jakies dobre :wink: pokaz pablo jakies screeny
Dino
Z tego co mi wiadomo gra nie wyszla jeszcze na pc o ile zamierzaja ja wydac na ta platforme a jak nie to domagam sie patcha od konami z tym trickiem ;D
kucharz

no wlasnie Pablo zapodaj jakies screeny bo jestem ciekaw :wink:
user posted imageuser posted image
kosa

no wlasnie Pablo zapodaj jakies screeny bo jestem ciekaw :wink:
user posted imageuser posted image

fajnie, ze ma zapodac screeny z PlayStation2... Niektore posty to naprawde o pomste do nieba :x
Pablo_el
Z tego co mi wiadomo gra nie wyszla jeszcze na pc o ile zamierzaja ja wydac na ta platforme a jak nie to domagam sie patcha od konami z tym trickiem  ;D

ta gra nie wyjdzie na PC (najblizsza jej wersja to WE8i) a trick ma tylko kliku pilkarzy (Ronaldinho, Zlatan...) i nie jest efektywny
Dino
Ale ja chce ten trick miec ronaldinho musze!!! :twisted:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.