Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Taktyka Help! ! !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
miloszowen
mam problem bo gram PSG w ML sam ustaliłem taktyke i jeszcze zadnego meczu nie wygrałem moja obrona zachowuje sie jak polacy przez 20 min w meczu z austria a atak jak w meczu z niemcami czyli mozecie sobie wyobrazic jak graja . mogłby mi ktos dac dokładne instrukcje?? gram ustawienie 4-5-1
Ramzik
Ja proponuję, żebyś pobawił się w opcje taktyczne typu częstotliwość wracania się do obrony czy kierunek wychodzenia do ataku. Jeśli to nie pomoże, to spróbuj jednej z taktyk od Konami. Najbardziej standardowa 4-4-2 powinna Ci odpowiadać. Być może lubisz grę ofensywną - wtedy polecam 4-3-3 ( obrońcy w normie, pomocnicy ustawieni na środku boiska i jeden środkowy napastnik, który jest silny i dobrze gra głową oraz dwóch "bocznych" atakujących). Pod uwagę możesz wziąć też dobieranie taktyki odpowiednio do piłkarzy, bo przykładowo nie ma sensu grać skrzydłami, gdy nie masz rosłego napastnika, który szturmuje bramkę przeciwnika. Pozdro smile.gif
plny
Czasem to nie wina taktyki tylko zlego odbierania piłki tzn. cały czas masz wscisnięty klawisz sprintu lub popelniasz bezsensowne wślizgi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.