Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pogoda W Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Juniorzwl
Witam wzsystkich na forum, jestem nowym uzytkownikiem.

Chcialem sie was spytac czy da rade ustawic w najnowszej czesci pesa zeby padal snieg podczas meczu? w poprzednich wersjach dalo sie to zrobic ale w tej nie wiem nawet czy jest tego rodzaju pogoda wiec zwrcam sie z tym pytaniem do was.

Z gory dzieki za odpowiedz smile.gif
Credt
Niestety nie. Ja też ubolewam nad tym, że wycięto ten element.
Możesz grać jedynie na słoneczku albo w deszczu. Chociaż deszczem nazwać tego nie można, bo spada raptem parę kropel. Szkoda, że nie można ustawić sobie takiej rzeźni, jak na meczu Szwajcaria-Turcja laugh.gif
Morrison
jasne i kolejna połowa ludzi by nie pograła w PES 08 przy takim deszczu biggrin.gif, no ale to by było można zmienić ;d
Juniorzwl
No nic szkoda ale dzieki za odpowiedz.

A tak korzystajac z okazji i nie robiac wiekszego balaganu na forum chciabym jeszcze spytac czy da sie w trybie kariery kupowac jakies buty, pilki czy tylko mozna dokonywac transferow bo pes shopa tez nie moge nigdzie znalezc sad.gif
Morrison
z tego co wiem to nie było można i nie można w ML kupować piłek czy butów, a zawodników jak najbardziej.
Juniorzwl
ups.. no to najwyrazniej sie pomylilem sory dry.gif ale nie mowiac juz o ML czy jest gdzies w tym pesie pes shop? i czy mozna jakos ustawic w trybie treningu zeby grac mecza z komputerem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.