Wiemy że powstał all nacional patch który dodaje wszystkie drużyny narodowe. Możemy pójść w jego ślady i zrobić patcha z wszystkim ligami co w na to ? Jak wam sie podoba ten pomyśł ?
czarekb
Jun 13 2008, 10:50
był już taki patch bwin liga patch tez był wiec nie wiem po co sie za to wszystko zabierasz.
__SaNd1__
Jun 13 2008, 11:56
CYTAT(herubq3 @ czw, 12 cze 2008 - 16:02)
Wiemy że powstał all nacional patch który dodaje wszystkie drużyny narodowe. Możemy pójść w jego ślady i zrobić patcha z wszystkim ligami co w na to ? Jak wam sie podoba ten pomyśł ?
fainie by bylo dobrze ale ja bym wolal zeby ten patch powstal do poprednych wersiah PES-a 6 albo nawet 5 bo mi sie gra w nim w s aktualnymy zespolami
Ramzik
Jun 14 2008, 10:00
Pomysł bardzo dobry, ale wątpię, że ktokolwiek się za to zabierze Bardzo dużo roboty, a wyniki mogą być mizerne. Wiele mozolnej pracy (m. in. tworzenie piłkarzy, których byłoby mnóstwo, a także rozdzielanie im statystyk - z tym też byłby zapewne problem). Ja jestem za, ale patchmakerem nie jestem, więc nie pomogę w wykonaniu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.