Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: (idea) Issonline Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Jamnik
Witam! Jakoś tak myślałem kilkanaście dni ale jakoś dopiero teraz zdecydowałem się napisać to na forum publicznym. A więc:

Co sądzicie o pomyśle zrobienia wspólnie jednego gigantycznego patcha. Mój pomysł polega na tym że z grona osób każdy chętny zająłby się 1 drużyną, ale bardzo dokładnie (tj. najlepsze twarze + buty + jakieś klubowe piłki + najlepsze kitsy).

Proszę o wszelkie plusy i minusy rzuconego pomysły. Wszelką krytykę przyjmę z pokorą, a może uda się coś fajnego zrobić

Pozdrawiam
Patryk_96
Pomysł bardzo fajny tylko ciekawe czy ktoś będzie chciał to zrobić.
qazwsx
Osobiście uważam, że to dosyć dobry pomysł ale co z tego, jeśli będzie parę osób chętnych do roboty jakiejś drużyny z 3 ligi polskiej, a nikt nie będzie się chciał zająć takim Realem Mallorca czy Realem Huelva - słabszymi drużynami z najlepszych 1 lig. Oczywiście co do przykładu to nie mówię, że akurat do tych drużyn nie będzie chętnych albo że są słabymi drużynami - chodzi mi o zwykły przykład.
reS
a czego brakuje oe 4.0 patchowi ?
inna kwestia, że jak do takich rzeczy (według twojej koncepcji) zabiera się ~ 20 osób to efekt może być odwrotny do zamierzonego tzn. do dupy.
bartek-brt
Dokładnie OEP jest takim jakby patchem IO tylko szkoda że tak strasznie chcą go robić we trójke. Sam składałem propozycje pomocy tylko ze niewiadomych przyczyn została odrzucona.
cnb
dobry pomysł, sam osobiście mogę zrobić FC Barce
Jamnik
Ja mogę zrobić Manchester United i żeby nie było że idę na łatwiznę (najlepsze kluby z reguły mają dużo zrobione) to np. Herthe Berlin i PSG
Pompey
ja bym mógł zrobić oczywiście Portsmouth tongue.gif
ale niestety nie umiem robić piłek, a chciałbym sobie zagrać piłką Pompey biggrin.gif
Situs
Ja chetnie zrobie Arsenal.Wykonam kitsy i dorzuce wszystkie inne rzeczy ktore uzbieralem z Arsenalu
MaTi10
Jakby coś ja moge za większą część pracy przy samym OFie się wziąćsmile.gif a co do OEPatcha tez składałem oferte i została odrzucona więc Bartek nie jesteśs sam;]
perONE
Ja mogę się zająć Realem wink.gif

tylko jakie ligi miałyby wejśc w skład patcha? + others
MaTi10
Nie ma sensu robienia OFa w 10 osób góra to 3 ja myślę;] i udostępnie swojego OFa jak skończe do rozpoczęcia pracy przy patchu;] więc myślę że można zbierać już ekipę;]] i dzielić się na zadania:
Ja napewno OFa+potrzeba 2-3 osoby do tego
więc piszcie kto do czego;] a jeśli chce ktoś cos o swoim klubie to niech pisze na forum tak jak w Ekstraklasa Patchu formacje itp. pozdrowejszyn ; D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.