Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Franiu w kadrze...
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
michau000
i co Wy na to :?: moim zdaniem ten zawodnik bardzo przydałby się kadrze (zwłaszcza w parze z żurawskim), ale jest jeden warunek: to jest taki typ napastnika, ktòry musi być idealnie obsłużony, więc musimy mieć pomocnikòw w formie, aby ktoś mu piłki podawał smile.gif bo sam krzynòwek nie wystarczy :wink:
StraY
z Realem Franek pokazał co potrafi, czyli z dobrymi odbrońcami nie potrafi sobie poradzić. ale jest b. skuteczny na zawodnikòw o potencjale Austrii, więc może się przydać.
gringo
Dla mnie jest troche dziwne dlaczego dopiero teraz Franek zagra w
s-kadrze... Skoro włodarczyk i saganowski, rasiak, niedzielan, czyli piłkarze mniej skuteczni w lidze juz dawno grali, a Franek dopiero teraz... Mysle ze Janas sie przekona do niego, jak razem z Mackiem rozbroją Austrie i Walie biggrin.gif
shai
o, no prosze - moj ulubieniec, Janas, wlasnie przyznal sie, ze jest skonczonym idiota :-)
http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6345 - zobaczcie jaka wymiana zdan na lini Janas-Frankowski miala miejsce miesiac temu :-))).
powodzenia franek! niech na Janasa z hukiem spadnie grad strzelonych przez ciebie bramek :-D.
lazy_bum
Byłem mocno za powołaniem F. do czasu meczu z Realem. Dobrze przykryty F. przez dobrze zbudowanego, ogranego obrońcę nie potrafił nic zrobić... niestety.
I nie rozumiem tych co narzekają na Rasiaka i Niedzialana (nie mòwię tutaj o ostatnich meczach, ale za czasòw Groclinu w UEFA). Byli zgrani i dobrze się uzupełniali. Jeden wolny, wielki tłuk to głòwek, a drugi mały, szybki do biegania do zgrywanych piłek. (-:
Blah, co ja piszę! Trzeba się brać za Betę patcha. [=
albin
wole 100 razy wiślaka niz beznadziejengo rasiaka alias "klocek". zycze frankowi aby coś ustrzelił.
kemot
Moim zdaniem duzo racji ma Krzyszt0ff: mianowicie Rasiak to tluk smile.gif ale w czasach "wielkiego" Groclinu byl dobry i z super NiedzielaneM(w formie) byli bardzo niebezpieczni, poza tym w wielu repreach gra sie formacjami z klubow, a my chyba powinnismy(nie majac wirtuozow) sprobowac troche takiej taktyki.
Co do "Franka", zasluzyc na powolanie, zasluzyl juz 100lat temu, ale watpie by byl to nasz super strzelec reprezentacyjny, on to ktos pokroju Warzychy, duzo w klubie , malo w kadrze...
mc
Cytat
repreach gra sie formacjami z klubow, a my chyba powinnismy(nie majac wirtuozow) sprobowac troche takiej taktyki.  
Co do "Franka", zasluzyc na powolanie, zasluzyl juz 100lat temu, ale watpie by byl to nasz super strzelec reprezentacyjny, on to ktos pokroju Warzychy, duzo w klubie , malo w kadrze...

i z tego wniosek że zestawiając go w parze z Żurawiem ( ktòrego forma jaka jest każdy widzi smile.gif ) można spodziewać się pozytywnych reultatòw. Mimo wszystko jednak uważam , że i tak nr 1 powinien być w reprezetacyjnym ataku zdrowy Oli.....ale to tylko moje zdanie....
T-Mac
Oli !! jego wiecznie cos boli smile.gif
Frankowski moze byc dobry na takie teamy jak walia austria ale z silnymi ogranymi obroncami takich jak w angli nie malo nie pogral by sobie
nie mowie ze walia i austria czy inne druzyny z grupy nie maja dobrych obroncow ale nie maja co sie porownywac np z Campbelem, Ferdinadnem czy Terrym
przeciez oni by go zgnietli tongue.gif
niech gra niech strzela daj Boze smile.gif
a co do Janasa to i tak nic nie zmienia faktu ze powoloal franka POD NACISKIEM MEDIOW dalej sadze ze to nie wlasciwy czlowiek
powinien tylko usiasc wyciagnac ramke szlugow i zaspiewac sobie Co ja tutaj robie smile.gif
reggy
Panowie narod sie domaga to Franek bedzie gral w kadrze, tak tez bylo swojego czasu z Zurawskim kiedy dla reprezentacji robil wiecej zlego niz dobrego a gral bo tak chcieli kibice. Niestey jak widac bylo na przykladzie Macka nie zawsze forma z Wisly rowna sie formie w kadrze sad.gif Ja tam Franka lubie bo to madry ziomek a bramy czasem zajebiste zapodaje. Nie jest geniuszem ale na nasza kadre wystarczajaco dobry, na bank lepszy od Rasiaka cieniasa tongue.gif Oli chyba chce zmienic obywatelstwo ;] teraz na greckie bo tam gra tongue.gif
kemot
mc: masz racje, jezeli jeszcze w srodku gral szymkowiak... tylko wtedy by nie mogl grac mila, z ataku odpadl by rasiak(pupil) , niedzielan(moim zdaniem lepszy od franka), do czego zmierzam, gra formacjami to calkiem spoko pomysl, tylko trza duzo wyrzeczen i jaj zeby to wykonac...
mc
Ale posiadanie jaj i umiejętność podejmowania decyzji leży w kwestii trenera..... jeżeli on tego nie potrafi to wniosek jest oczywisty - wyjazd z dzentelmenem. To chyba jednak jest temat na inny topic.
Grabos
Frankowski...słaby jest. Sposòb w jaki strzela gole jest banalnie prosty już lepszy by był mp.Saganowski biggrin.gif
gringo
Cytat
Frankowski...słaby jest. Sposòb w jaki strzela gole jest banalnie prosty już lepszy by był mp.Saganowski biggrin.gif

Nie jest wazne jak strzelic gola, ale zeby wogole strzelic. Jak franek strzela duzo, no to chyba sie nadaje.
kemot
Graboś obu ekip nielubie, i nie darze ich graczy sympatia, ale jezeli ktos pisze ze Saganowski sie nadaje do kadry to ja na to : laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Troszeczke, odrobinke, obiektywizmu...
Borinho
Franek napastnik taki spryciarz na austrie azerow czy walie moze byc na Anglie juz nie .
Jesli jednak nie strzeli nic z Austria czy Walia to pojdzie w odstawke na zawsze.
Co do przyszlosci Polskiej Pilki to staczamy sie coraz nizej mysle ze obiektywnie trzeba spojrzec sprawie ze nawet jak uda sie awansowac do barazy to tam trafimy na przeciwnika ktory pokaze nam nasze miejsce w szeregu . Jest zle bardzo zle i nawet Franek Łowca bramek nie zbawi nas sad.gif
Po wczorajszym dniu wstyd mi za moja Krakowska Wisle ;(
gringo
Cytat
mysle ze obiektywnie trzeba spojrzec sprawie ze nawet jak uda sie awansowac do barazy to tam trafimy na przeciwnika ktory pokaze nam nasze miejsce w szeregu . Jest zle bardzo zle i nawet Franek Łowca bramek nie zbawi nas ;(

Ee no ziom... Nie jest tak źle,, Ja licze własnie na te baraże, bo z 1 miejsca juz pewnie nie wyjdziemy... a w barażach teoretycznie mamy szanse więszke wyjsc niz nie wyjsc, gdyz jestesmy 15 druzyną europy, a na mundial pojedzie 16 wink.gif
lazy_bum
Cytat
Cytat
mysle ze obiektywnie trzeba spojrzec sprawie ze nawet jak uda sie awansowac do barazy to tam trafimy na przeciwnika ktory pokaze nam nasze miejsce w szeregu . Jest zle bardzo zle i nawet Franek Łowca bramek nie zbawi nas ;(

Ee no ziom... Nie jest tak źle,, Ja licze własnie na te baraże, bo z 1 miejsca juz pewnie nie wyjdziemy... a w barażach teoretycznie mamy szanse więszke wyjsc niz nie wyjsc, gdyz jestesmy 15 druzyną europy, a na mundial pojedzie 16 wink.gif

Heh, mi się podobało jak Łotwa wygrała baraże z Turcją i biadolenie, że ,,to my mogliśmy być na ich miejscu'' na każdym kroku. Coś mi się wydaje, że Turcja by nas zorała w obu meczach jak dzieci, a nawet jeżeli nie, to w grupie Łotyszy byśmy zebrali takie baty... Niestety w polską piłkę nie wierzę. Repreze oglądam chyba z sado-masochistycznych zapędòw.

Tak BTW jak ktoś tego nie widział (są tacy?!):

Pieśń o reprezentacji

Repreza to - żebracza nuta
Repreza to - ofiarny stos
Repreza to - gwiazdorska buta
Repreza to - straceńcòw los
My, Pierwsza Repreza
Piłkarska proteza
Na stos rzuciliśmy
Kibicòw los, na stos, na stos!
Nie chcemy już od was uznania
Ni waszych flag, ni waszych łez
Skończyły się dni zapieprzania
Bo gramy dziś tylko dla kies
My, Chłopcy Janasa
Piłkarska C-klasa
Na los zrzuciliśmy
Bo winny pech, zły los, zły los!
Umieliśmy w pogorzelisko
Młodzieńczych wiar zadeptać skry
Nieść życie swe na wysypisko
I imię swe i marzeń sny.
My, Reprezentacja
Co racja to racja
Na stos rzuciliśmy
Ambicji glos, na stos, na stos!
Potrafim dziś dla potomności
Z San Marino pokazać kły
W narodzie siać siew tej żałości
Drewnem swych ciał, poziomem gry.
My, Przez Los Wybrani
Piłkarscy tytani
Na stos rzuciliśmy
Prezesa los, Listkiewicz - stos!
Mòwili żeśmy stumanieni
Nie wierząc w to, że chcieć - to mòc
A myśmy dobrze grać nie chcieli
Wszak inny cel miał drogi wòdz
My, Biało Czerwoni
Kto nas dziś obroni
Na stos rzuciliśmy
Janasa los, to jego stos!
kemot
Po 1 meczu i 20 minutach mozna cos juz napisac o Franku. Kto wypracowal wolnego na 2-1?(na 100% nie jestem pewien bo % w glowie szumialy), kto pokazal ze jest lowca bramek? biggrin.gif to tyle w temacie smile.gif
musztra
zajebiscie zagrał z Walią laugh.gif laugh.gif uratował Janasowi tyłek i Listkiewiczowi tesz laugh.gif
kemot
tesz=tez

A co do Franka, to zdecydowanie powinien grac w pierwszej 11, z jednego prostego powodu, jest najskuteczniejszym(wiem ze to tylko 2 mecze) napastnikiem jakiego mamy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.