Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wrzucic Twarze Polakow Do Pes8
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
qli21
elo sciagnalem sobie pare patchy i fajnie sie smiga, ale jak zobaczylem Polska druzyne to sie zalamalem nikt nie jest podobny choc trochu a znalazlem patch z twarzami POLAKOW i tu wiem przynajmniej kto jest kto ze screenow ale nie wiem jak je wrzucic... wiec prosze o pomoc, z gory dzieki smile.gif
Ar2r
Przyłączam się doprośby. Szczególnie chodzi mi o nazwy (numery) plików bin. Chciałbym to zrobić za pomocą Graphic Studio, niestety znalazłem tylko Krzynówka :/

EDIT:
zrobione tongue.gif
krzychu117
CYTAT
otworz plik Of programem pes-arg editor , znajdz rogera ,kliknij na niego prawym/file relinking manager/open face/zakladka hair/kliknij na wolny slot(DWA RAZY !!) nap.2054/potem na pole miedzy zawodnikami(dwa razy).Tak samo robisz z hair style.

potem wejdz w game g studio...otworzy plik cv_0 , znajdz plik (tutaj 2054) i kliknij na niego prawym,dajac ,,import file,,. Koniec....

cytat who me. kiedyś też nie umiałem ale on mnie dzięki temu postowi nauczył. wrazie problemów pisać w tym temacie.

edit.

Ar2R usuń sygne bo na tym forum nie można jej mieć.
Ar2r
Kurde, dzięki za info smile.gif wszystko działa, super tutorial tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.