Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska 0 - 2 Niemcy.... Polska W Smutku....
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Kamilsoltys
TaK jak w temacie mówiłem... pytam się jakie macie zdanie o Euro 2008 ... czy polacy wyjdą z grupy????
Czy zdołają się podnieść po porażce??
T-Mac
paru naszych normalnie przespalo mecz (Krzynowek, Golanski)
szkoda wyniku bo gra nie wygladala zle
mam nadzieje ze ugramy cos konkretnego w nastepnych meczach smile.gif

bravo Robercik
marcin_p
Mimo porażki nie mamy się czego wsytdzic. Polacy zagrali niezły futbol. Zawiedli ci, ktory mieli prowadzic nas do historyczniego zwycięstwa(Krzynówek,Smolarek). Jak dla mnie najlepszymi zawodnikami w naszej druzynie byli Roger i Dudka. Mecz Polska-Niemcy był jak narazie najlepszym widowiskiem pod względem piłkarskim na Euro. Pozdro i licze na zwycięstwo z Austrią
ślimak
Polska da rade i wyjdzie z grupy bo nie grają źle tylko brakuje szczęścia Ja w to wierze mam nadzieje że piłkarze też
kostek
Smolarek praktycznie nic, Golański robi błąd, którego piłkarz na takim poziomie nie ma prawa zrobić, Żurawski nic, Krzynówek przeciętniak, Dudka tylko biegał, Lewandowski tylko do tyłu - do przodu mało, czasem long pass...

Zmiany, potrzeba zmian...
Tylko kompletnie brakuje alternatywy dla tych, którzy zawiedli.
Bo co - Pazdan za Dudke?
Zahorski za Smolarka?
Ehh...
ronaldo_9
Najsłabszy był Krzynio, niedokładny, zdenerwowany, do zmiany po 1 połowie. Smolarek piłek nie dostawał.
Najlepszy Roger, nieźle zagrał Łobo, Boruc bez szans przy bramkach.
GDYBY Krzynio trafił w 1 minucie...
Pro-Evo-S
Polacy zagrali ogólnie dobrze. W 2 połowie aż się zdziwiłem jak nasi przycisnęli tylko szkoda że żadnej bramki z tego nie było

Zawiedli mnie Krzynówek (miał wybitnie słaby dzień, ale myślę że w następnych wróci do swojej dyspozycji), Golański (poza zawalonymi bramkami jednak dobrze się sprawował na prawej) i Żurawski (ahh ta niewykorzystana sytuajca ohmy.gif )

Ja na miejscu Benhakkera zaryzykowałbym zmianę pomocy. Na prawej Smolarek, na lewej Roger, a tuż za Żurawskim (a jeżeli będzie miał kontuzję to Ebi, a za niego na prawej Łobodziński) - Krzynówek. W obronie nic bym nie zmieniał wink.gif

Takie moje zdanie!

I wierzę w awans nadal smile.gif
Dorin
Smolarek na skrzydło za Łobodzinskiego, Żuraw na szpice za nim Roger i 6 pkt nasze...

Szkoda Błaszczyka, oj szkoda.....
k-ten
A czego się spodziewaliśmy? Z Niemcami jest cholernie ciężko zremisowac, a co dopiero wygrac. Teraz musimy wygrac dwa mecze. W tym z Chorwacją unsure.gif
herubq3
graliśmy naprawde dobrze Niemcy to cholernie trudny przeciwik
wygraliśmy z Portugalią a Niemcy pokonali tez Portugali
Za trudny rywal
Orange_91
Przeciwnik faktycznie był bardzo silny, to nie tylko faworyt naszej grupy ale i jeden z głównych faworytów do zwycięstwa w całym turnieju. Polska ogólnie nie zagrała źle ale też bez rewelacji. Słabo zagrał Żurawski, Smolarek nie był zbyt widoczny a Krzynówek nie miał dnia. Miejmy nadzieję, że w kolejnych meczach będzie lepiej a nie tak jak na ostatnich dwóch turniejach mistrzostw świata: pierwszy mecz otwarcia, drugi mecz o wszystko a trzeci o honor.
plny
Panowie jest szansa na awans!!
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1728,title,P...,wiadomosc.html

A tak na poważnie (nie usprawiedliwiam Polaków) sędziowie dali dupy w tym spotkaniu... momentami gralismy naprawde dobrze , mielismy mniej szcześcia gdyby wpadło to Żurawskiego mecz potoczył by sie zupełnie inaczej ,a no i Roger myśle że wszyscy ci co byli do niego negatywnie nastwaieni teraz milcza tongue.gif wniósł dużo ożywienia do gry ,obie ekipy Austria jak i Chorwacja są do ogrania także jestem dobrej myśli tongue.gif

Kamilsoltys
No no... nie myślałem że temacik się aż tak rozwinie ... tongue.gif:P:D Ale to dobrze że mamy tyle patriotów tongue.gif
No a teraz zapytam się kogo typujecie mistrzami EURO 2008 biggrin.gif biggrin.gif Pozdro!!
k-ten
Niemcy. Lepiej przegrac z pozniejszymi mistrzami.
Damian.
Według mnie Hiszpania smile.gif Grają fajny football, a poza tym im kibicuje biggrin.gif
Pozdr wink.gif
Orange_91
Jak zawsze Włochy, Francja, Niemcy i Hiszpania to faworyci. dry.gif Ale ja typuje Włochów.
__SaNd1__
Graliszmy dobrze nie mialiszmy scenscia 1 bramka - ofsside czysty dla mnie 2 bramka glupi blod naszego obronca dry.gif ale mi sie spodobalo ze dobrze graliszmy sedzie nam dali w dupe z odmienionym bramkom smolarka ktora byla czysta nie bylo offside prynajmiej dla mnie przy powtorkach sie widzialo ze Philip Lahm i Euzebiusz Smolarek byly na 1 linii rolleyes.gif dla mnie sedzi dali niemcow 3 punktow dry.gif ale jestem optymystem ze Don Leo cos wymysly zebyszmy pokonali Austrie wieze w to biggrin.gif i na koniec mecz s Chorwaciom (tam juz nie wiem co sie stanie) ale mysle ze mamy sil ich pokonac cas pokarze rolleyes.gif Inaczej morze wszysczy sie bedom smiali ale nie odpisujczie mistrza Europy - Grecja Otto wie co robi biggrin.gif Morze bedzie znowu success inaczeh moje favoryty o tytul mistzowski som Niemcy i ... Grecja bym chcial zeby Polska zrobila cos na tym turnieju (morze bedziemy mistzami biggrin.gif ) ale jestem realistem rolleyes.gif Pozdrowienia z Bulgarii wink.gif
marcin_p
CYTAT(__SaNd1__ @ pon, 09 cze 2008 - 21:18) *
Graliszmy dobrze nie mialiszmy scenscia 1 bramka - ofsside czysty dla mnie 2 bramka glupi blod naszego obronca dry.gif ale mi sie spodobalo ze dobrze graliszmy sedzie nam dali w dupe z odmienionym bramkom smolarka ktora byla czysta nie bylo offside prynajmiej dla mnie przy powtorkach sie widzialo ze Philip Lahm i Euzebiusz Smolarek byly na 1 linii rolleyes.gif dla mnie sedzi dali niemcow 3 punktow dry.gif ale jestem optymystem ze Don Leo cos wymysly zebyszmy pokonali Austrie wieze w to biggrin.gif i na koniec mecz s Chorwaciom (tam juz nie wiem co sie stanie) ale mysle ze mamy sil ich pokonac cas pokarze rolleyes.gif Inaczej morze wszysczy sie bedom smiali ale nie odpisujczie mistrza Europy - Grecja Otto wie co robi biggrin.gif Morze bedzie znowu success inaczeh moje favoryty o tytul mistzowski som Niemcy i ... Grecja bym chcial zeby Polska zrobila cos na tym turnieju (morze bedziemy mistzami biggrin.gif ) ale jestem realistem rolleyes.gif Pozdrowienia z Bulgarii wink.gif

hehe w Bułgarii chyba gdzies zgubiłes polską gramatykę, szczególnie ortografie i intrepunkcje. Ale nie wienie cię za to, bo gdybys mieszkał cały czas w Polsce to ulala..sory za OT
Kamilsoltys
_SaNd1_ No widać że długo siedzisz w Bułgarii tongue.gif Jednak Polski Bardzo ładny język może warto go odświeżyć?? biggrin.gif
Według was kto jest najlepszy w Reprezentacji Polski?? Bo według mnie to Roger prezentuje się nieźle a także młodzian Michał Pazdan....
Windziak
Ja powiem tak.
Boruc - bdb, przy bramkach nie miał szans, co mógł to bronił
Golański - db, karygodny błąd przy bramce, ale tak to naprawdę dobrze
Bąk - bdb, rutyna, doświadczenie, bez większych błędów
Wasilewski - db, zawinił nieco przy 1.golu, reszta bez zastrzeżeń
Żewłakow - bdb, j/Bąk
Krzynówek - dop, bardzo słaba gra, stremowany, zdenerwowany, nic nie wychodziło. Nie miał swojego dnia. Oby zagrał dobrze z Austrią.
Dudka - dst, mnie się nie podobał, dużo strat, popierdzielał po boisku, ale to za mało.
Lewandowski - db, dużo strzałów, walka w środku pola, bardzo ładna gra. Na minus jedynie, że próby strzałów kończyły się fiaskiem.
Łobodziński - db, bez zachwytu, jednak godnie zastępował Kubę, kilka przebłysków, będą z niego ludzie tongue.gif
Żurawski - dop, fatalnie, jedynym + jego gry był ten strzał... szkoda że niecelny... no ale... on już nie zagra...
Smolarek - dst... przeciętnie, bardzo przeciętnie. Piłka go nie szukała. A sam mało co...
Zmiennicy:
Roger - +bdb ; pociągnął grę, zdecydowanie najjaśniejszy punkt naszej ofensywy. Grał pewnie, potrafił przytrzymać piłkę, dobrze technicznie. No i zamknął wielu ludziom gęby.
Piszczek - +db ; jak na faceta, który przez 2 ostatnie tygodnie się urlopował to calkiem całkiem. Myślę, że stać go na jeszcze więcej. Dobry zmiennik Łobo.
Saganowski - +dst; nie miał zbyt wiele czasu, aby pograć. Miał jedną czy dwie okazje. Pokazał się, ale to nieco za mało.

Nie mniej. Zagraliśmy dobrze. Nie ma się co rzucać. Chorwaci i Austria na pewno do przejścia. Musimy liczyć teraz na pomoc Niemców. Jeśli bowiem wygrają 2-0 z Chorwacją, a i My pokonamy dwoma golami Austrię, to wystarcza nam remis z Chorwacją do awansu... Oby tak się stało. Nadal wierzę.

Dziś oglądaliśmy najlepszy mecz EURO. Zresztą chyba wszyscy się tego spodziewali. Piękna gra Oranje. Włosi się przy 0-2 odkryli no i Holandia ich skarała. Brawo dla jednych i drugich. Niesamowity mecz. Szkoda, że nie będą mogli zagrać w finale razem. Jutro nie powinno być gorzej... Hiszpania-Rosja oraz Grecja-Szwecja. Typuję dwa bramkowe remisy.
__SaNd1__
CYTAT(marcinpiast11 @ pon, 09 cze 2008 - 22:39) *
hehe w Bułgarii chyba gdzies zgubiłes polską gramatykę, szczególnie ortografie i intrepunkcje. Ale nie wienie cię za to, bo gdybys mieszkał cały czas w Polsce to ulala..sory za OT

CYTAT(Kamilsoltys @ pon, 09 cze 2008 - 23:02) *
_SaNd1_ No widać że długo siedzisz w Bułgarii tongue.gif Jednak Polski Bardzo ładny język może warto go odświeżyć?? biggrin.gif
Według was kto jest najlepszy w Reprezentacji Polski?? Bo według mnie to Roger prezentuje się nieźle a także młodzian Michał Pazdan....

no 11 lat juz mieszkam w Bulgarii tongue.gif ale o Polske nigdy nie zapominalem i tak jak moge pisze bo rozmawjac moge ale o pisanie ciezko ale mnie jakosz zrozumiecie staram sie pisac tak nailepjej jak moge jak mam bledy to nie klotcie sie bo mi ciezko pisac prawidlowo biggrin.gif no chlopaki dobra noc rolleyes.gif narazie wink.gif
Kamilsoltys
Spoko idzie cię zrozumieć biggrin.gif:D
__SaNd1__
CYTAT(Kamilsoltys @ wto, 10 cze 2008 - 09:58) *
Spoko idzie cię zrozumieć biggrin.gif biggrin.gif

dzieki smile.gif tongue.gif
Kamilsoltys
Sędzia Webb .... vs. Polscy Kibice....
Howard Webb po zremisowanym meczu Austria 1-1 Polska został uznany przez polskich kibiców wrogiem publicznym nr 1 ...
Krążą pogłoski że Webb boi się przyjechać do Angli bo obawia się polaków.... !!!!
Co wy sądzicie o tej kontrowersyjnej sytuacji.... ?? Czy bramka ROGER-a została strzelona ze spalonego??
Czy Lewandowski faulował w polu karnym ??
k-ten
Czy na pewno nie pomyliłeś tematów??
Kamilsoltys
Zauważyłeś kogo to temat???????? Mój więć moge pisać co chcę a tu wyraża każdy swoje zdanie....
Pro-Evo-S
CYTAT(Kamilsoltys @ pią, 13 cze 2008 - 18:01) *
Zauważyłeś kogo to temat???????? Mój więć moge pisać co chcę a tu wyraża każdy swoje zdanie....

Ale już wczśniej został założony temat o meczu polska austria. Rozejrzyj się dokładnie wink.gif
Kamilsoltys
Nie moja wina że ktoś podąża w moje ślady... ja swój temat założyłem prędzej...
Windziak
Co się tu rządzisz jakbyś nie wiadomo kim był? Przystopuj trochę bo wyżej srasz jak dupę masz...
Kamilsoltys
Dobra Dobra ale ty też nie przeklinaj...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.