Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co To Za Strzał ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Adi78
Szukałem na wszelkie sposoby i nigdzie nie znalazlem !

Czasami jak gram na PS3 po necie przeciwnik uderza naprawde mocno w pelnym biegu zawodnik tak jakby przekłada nogi - nie wiem jak to opisac - jakby podskakuje i robi takie nozyce -zamach przed strzałem i wychodzi fajna bomba ! Jak to sie robi na padzie ? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi - jesli nie bardzo prosze podrzuccie rozne kombinacje do strzałów. Dzieki smile.gif)

PS do boju Polsko... !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pietja
wpisz w youtube 'rabona'. to (chyba) to o co ci chodzi. jesli tak, poszukaj jak zrobic rabone, z latwoscia znajdziesz.

pozdro:)
Orange_91
CYTAT(Adi78 @ sob, 07 cze 2008 - 22:26) *
Szukałem na wszelkie sposoby i nigdzie nie znalazlem !

Czasami jak gram na PS3 po necie przeciwnik uderza naprawde mocno w pelnym biegu zawodnik tak jakby przekłada nogi - nie wiem jak to opisac - jakby podskakuje i robi takie nozyce -zamach przed strzałem i wychodzi fajna bomba ! Jak to sie robi na padzie ? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi - jesli nie bardzo prosze podrzuccie rozne kombinacje do strzałów. Dzieki smile.gif)

PS do boju Polsko... !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Też mi sie wydaje, że chodzi Ci o rabone. Nie wiem jak to jest w PES 08 ale na 99% tak samo jak w 6 a tam robiło się to w następujący sposób:
Gracz musi mieć ustawiona częstość używania słabszej nogi 3 lub mniej i technikę większą niż 90.
Aby wykonać strzał należy biec równolegle do bramki przeciwnika, ze słabsza noga bliżej bramki.
Adi78
kurde Panowie to nie to smile.gif smile.gif smile.gif

hehehhehe... no naprawde nie wiem jak moge Wam to podpowiedziec:)

Generalnie wczoraj siedzialem z pol godziny na treningu i probowalem tego strzalu ale nie udalo mi sie.

Inaczej moze zadam pytanie - w jaki sposob oddajecie naprawde mocny strzal ? To jest taki specyficzny zamach po ktorym idzie bomba... ! ! ! Przydaje sie szczegolnie jak masz malo miejsca na rozbieg a chcesz poslac bombe... !

PS - jest ktos ze Szczecina kto ma ochote ustawic sie na jakis turniejik na zywo albo ktos kto chce przez net pograc wieczorkami na PS3 ?
Credt
Może spróbuj uderzyć na dwa tempa? Jeśli walisz z minimum 30-kilku metrów, to możesz spróbować nawet na trzy tempa, ale uważaj, żeby nie przedobrzyć wink.gif
Po prostu zamiast naciągać pasek, klepnij przycisk dwa-trzy razy do odpowiedniego poziomu siły. Ja sam o tym nie wiedziałem do niedawna, ale mi kumpel polecił (pozdro, Mike biggrin.gif ) i stosuję z powodzeniem.
Tylko nie wiem, czy o to Ci chodziło tongue.gif
Adi78
hmmm sprobuje - 2razy wciskalem i nie widze roznicy. 3 razy uderzyc w strzal ? zobacze smile.gif !!

wogole pileczka jest niesamowita - 5lat w nia gram od PS2 teraz PS3 i ciagle czegos sie ucze

Jesli ma ktos ochote po necie pogierzyc - prawie codziennie jestem chetny

POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.