Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery W Ml Wtf ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
KonradSTW
witam ! gram ML 1 sezon Barcelona awansowalem z 1 miejsca mam 120 000 pkt kasy i chcialem sobie kupic c.ronaldo daj manchesterowi 60 tysiecy + 5000 odstepnego i zawsze zakonczone niepowowodzeniem dokladalem do tego jeszcze iniseste ale to nic nie dalo ;/ tak samo probowalem kupic za te same pieniadze kake i to samo ; / co zrobic zeby ci zawodnicy jakos mogli do mnie przejsc bo ja juz nie mam pojecia ;/
Beto
Na 99,9% tacy piłkarze jak Kaka, Ronaldo i inne gwiazdy nie odejdą od swoich klubów.
KonradSTW
to co mam zrobic zeby do mnie przeszedl c.ronaldo ? w pes 6 jakos sie dalo wszystkich kupic jak sie mailo kase ; /
shady1990
i włąsnie to bylo głupie w pes6 ze masz tyle kasy is emozesz wykupic najlepszych zawodników:Di wymiatac i wygrywac z realem 6-0 na najwyzszym poziomie:)
bardziej realsityczne przynajmniej
KonradSTW
no realistyczne ale musze grac 1 squadem ; / bo nikt nie chce do mnie przejsc ;/
krach
Z czasem jeśli wygrywasz mecze, rośnie u Ciebie pasek popularności (D,C,B,A i S chyba) im wyższy to wtedy masz większą szanse że lepszy piłkarz do Ciebie przejdzie. tongue.gif
RaaDeeK
ja mam S, od groma kasy i tacy pilkarze jak Ronaldinho, A.Cole, Kaka, Gerard itd. nie chcą do mnie przyjść, a wygrałem juz z 4 sezony smile.gif
Ramzik
Ehehe, w trybie Master League trzeba inwestować w młode talenty. Ja Realem Valladolid w ciągu trzech czy czterech sezonów miałem takie gwiazdy, że głowa mała (w tym paru mojej produkcji, m.in. Mauro Zarate, M.Fenin, Breno czy Jozy Altidore tongue.gif) biggrin.gif Zajrzyj do tematu "Talenty" - znajdziesz coś dla siebie biggrin.gif
Randone
A jak gracie w ML to mozecie kupowac classic players?
U mnie cos ich nie widac a szkoda sad.gif
Ramzik
Piłkarzy klasycznych, z tego, co wiem, trzeba odblokowac. Inaczej nie da rady. Ja np. mam odblokowanych i moge ich kupowac, ale gra z nimi jest moim zdaniem bez sensu. Pozdro!
Randone
To oczywiste, ze mam ich odblokowanych, ale nie ma ich na liscie transferowej.
A dlaczego bez sensu jest granie nimi?
A granie Kaka, Torresem czy C.Ronaldo juz nie?
Orange_91
CYTAT(Randone @ wto, 17 cze 2008 - 10:34) *

Może odblokowałeś ich po rozpoczęciu ML albo podczas rozpoczynania gry nie dałeś opcji żeby można było ich kupować. Co do sensu gry zawodnikami klasycznymi, to wiesz Kaka, Torres, CR 7 nadal grają w piłkę zawodowo a tacy Pele, Maradona itp to już nie. Zależy co kto lubi ja np nie lubię nimi grać.
Randone
Tak, ale po kilku sezonach zaczynasz wymiatac w ML i nie ma kto strzelac Twojej druzynie goli smile.gif
Przydaloby sie kilkuset nowych zawodnikow z max statystykami.
Gram na Evolution patchu i mam odblokowanych wszystkich klasycznych, ale nie ma ich w grze. Musze ich zarejestrowac recznie do byle jakich druzyn.
btw, u mnie w ML wymiata: Jo, Bendtner, Aguero itp.
Ramzik
CYTAT(Randone @ wto, 17 cze 2008 - 10:34) *

No tak, zależy to od tego, kto jak lubi grać. Mnie jakoś nie "podchodzą" zawodnicy klasyczni typu Cantona, Maradona czy Pele, ponieważ już nie uprawiają sportu zwanego piłką nożną tongue.gif Według mnie najlepszy patent na Master League to młode wilki (Altidore, Mauro Zarate, Adu, Aguero, Breno, Rakitic, itd., itp.). Jest ich naprawdę multum - wystarczy tylko poszukać.
Randone
Najlepsi z mlodych w PES to K. Schmeichel, Bendtner, Aguero, Bojan, Pato, Santos... najlepsi pod wzgledem potencjalu.
Jak wspomnialem po kilku sezonach te mlode wilki rozwalaja wszystkich po 5-9 : 0 na najwyzszym poziomie ML, wszystko high i top.
Dlatego teraz wrzucilem ok 2000 pilkarzy klasycznych. Dalem register do wszystkich druzyn grajacych w ML, ktore mialy wolne miejsce.
A komputer i tak gra swoje smile.gif Na przyklad Wisla zamiast wystawiac do skladu zawodnika > 80 gra Brozkami i innymi Cantorami smile.gif

btw, i tak najlepszy jest Jo, ktory zawsze gra u mnie w pierwszym skladzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.