Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Takiego Rodzaju Strzalu Nie Znacie... :p
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
pietja
ostatnio na dziwna rzecz w necie natrafilem, a mianowicie na taki dziwny strzal, a w zasadzie to nie strzal tylko 'techniczny manualny lob', lol. mozna tym walnac bramke gdzies z 40 metrow, wyglada naprawde fajnie!
a robi sie to tak: wciskamy l1+r2 i trzymamy, prawym analogiem kierujemy w strone bramki i r3 na full moc. wychodzi z tego taka bardzo plaska i mocna, techniczna pilka ktora mozna przelobowac bramkarza. to nie zart, poprobujcie sobie w treningu tongue.gif

p.s. uwazacie ze to wykorzystywanie bledu gry? smile.gif bo jak dla mnie, to biorac pod uwage fakt ze robi sie to tak trudno, no i to ze trzeba byc kompletnie nie krytym (jak przy normalnym strzale), to powinno sie to klasyfikowac raczej jako 'skilla' zawodnika, niz jakas chec oszustwa czy cos. co sadzicie?

peace happy.gif
Qrk
lol fajne, rownie fajnym sposobem jest wykorzystywanie bledu gry mianowicie rzuty wolne z polowy. Na naszej polowie w okolicy okregu wycelujmy lekko obok bramki trzymamy strzalke do gory i wrzutke(A- circle.gif)na full. Najczesciej bramkarz robi dziwna internwencje i jest gol samobojczy nie przecietnej urody. tongue.gif pzdro
Vadim06
Znudzi się to tak jak Long Shoot w P6 wink.gif
pietja
no wlasnie widzisz, dla mnie long shot i to co napisal 'XxKuRkAxX' to cos dokladnie odwrotnego. tam masz 0% skilla, 100% farta, a w tym o ktorym ja mowie zaryzykowalbym stwierdzenie ze jest dokladnie odwrotnie. Plus daje wielka przyjemnosc jak sie uda w trakcie meczu smile.gif

http://pl.youtube.com/watch?v=pE5y4N9d69s

zawsze w pesie chcialem strzelic cos takiego jak ten w 23 sekundzie rolleyes.gif (chociaz nie udal mi sie jeszcze tak fajny...smile.gif )
whan
To jest powszechnie znany błąd gry, jak choćby strzały z połowy boiska czy wrzutki na włączonym type 4 lub 5.
pietja
hmm, czyli wg. Ciebie to blad, czyli uzywanie go nie jest fair play, tak?
btw. czy uzywanie symulowania faulu jest wg. was fair play? sam nigdy tego nie robilem, ale zastanawiam sie czy druga osoba czulaby sie wtedy oszukana? smile.gif (pewnie i tak nigdy nie uzyje, tak tylko sobie gdybam tongue.gif)
bo sam nie wiem co o tym myslec smile.gif
Qrk
ja symulowania nie uznaje, nigdy w grze mi sie to nie udalo, a co do strzalow moim zdaniem to jest przyjemne jak sie uda strzelic gola z polowy.
krzychu117
A mi sie udało i strzeliłem z karnego. A zazwyczaj dostaje żółtą kartkę.
zaplutek
QUOTE(XxKuRkAxX @ czw, 05 cze 2008 - 20:13) *
lol fajne, rownie fajnym sposobem jest wykorzystywanie bledu gry mianowicie rzuty wolne z polowy. Na naszej polowie w okolicy okregu wycelujmy lekko obok bramki trzymamy strzalke do gory i wrzutke(A- circle.gif)na full. Najczesciej bramkarz robi dziwna internwencje i jest gol samobojczy nie przecietnej urody. tongue.gif pzdro

przez takich wlasnie sk...... ta gra traci sens , co za frajde sprawia to ze stzrelsiz tak mi gola i napiszesz DOBRY STRZAL ???? Ja bym ci tylko wywalil strzala w morde leszczu za to zero honoru ....
Qrk
Lol nie wiem do czego do było, napisałem tylko ze tak mozna a nie ze tak trzeba. Jesli cie obrazilem to sorry...
pietja
CYTAT(zaplutek @ pią, 06 cze 2008 - 23:28) *
przez takich wlasnie sk...... ta gra traci sens , co za frajde sprawia to ze stzrelsiz tak mi gola i napiszesz DOBRY STRZAL ???? Ja bym ci tylko wywalil strzala w morde leszczu za to zero honoru ....

czlowieku wez sie troche opanuj, przeciez to tylko gra... pogodz sie z tym ze ktos chce wygrac nawet jesli ma sie posunac do wykorzystania bledu w grze i sprobuj mu pokazac ze Ty mozesz to zrobic bez robienia tego. troche wiecej dystansu do tego wszystkiego...

a wracajac do tematu, to czy to L1+R3 to w koncu manualny strrzal czy lob? bo juz sam nie wiem... huh.gif

Peace happy.gif
pietja
a tak zmieniajac troche temat, to udalo sie moze kiedys komus z was strzelic z pietki w biegu? mi raz henrym w treningu to wyszlo, chociaz bramki nie bylo niestety. wygladalo to po prostu pieknie:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.