Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytania O Program 3d-analyze
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
hak23
Witam, mogłby mi ktoś wytłumaczyć do czego służy program 3D-Analyze i czy ma ktos spolszczenie do wersji 2.36b
perONE
z jakiejs strony

"Dzięki tej aplikacji zagramy w gry które wymagają zbyt wielu technologii od naszej karty graficznej, inaczej mówiąc, program jak by oszukuje aplikacje, dzięki czemu np. na Geeforce 2 MX zagramy w grę wymagającą technologii Pixel shader2. Jest to bardzo przydatna aplikacja, skierowana dla posiadaczy starszych kart, chcących zagrać w nowsze gry."

nie ma chyba polskiej wersji tego programu ani tym bardziej spolszczen
hak23
Ja mam karte GF FX 5500 128/128, procesor Athlon 3000+ 64 bitowy, 1024 GB ram ale jedynki. Mam prośbę do osób które znają się na programie 3d - analyze czy mogły by mi napisać które pola mam zaznaczyć w programie aby PES 6 chodził mi najlepiej.
hak23
Widziałem na forum zdjęcie 3d analyzera z nakładką w jęzuku polskim, jeśli jest ktoś kto taką posiada to prosił bym o kontakt albo link skąd moge pobrać. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Pompey
tak ja miałem po polsku ale naprawdę nie pamiętam skąd to miałem
ale zapodam po angielsku co trzeba zaznaczyć

ale jak masz taki sprzęt to nic nie zaznaczaj i powinno lepiej chyba chodzić
reyty
to jeszcze jak byś mógł to podaj mi ustawienie pod PES2008;p zeby lepiej chodzilo
Pompey
to samo ustaw
dzięki takim ustawieniom 2008 będzie chodził na mx
próbowałem na 2009 i odpala ale cały czas jest czarny ekran ale możecie sprobować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.