Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Komentarza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Gamb
Na swojego pesa zaistalowalem "PES_2008_Patch_polonizacyjny" ( mial 10mega wiec napewno komentarza nie objemowal...) i Evolution Patch II. I od samego poczatku nie mialem komentarza... w ustawieniach w grze pisze ze jest wlanczony ale gdy chcem zmienic glosnosc jego albo efektow stadionu itp. pokazuje sie tylko szary pasek i nic nie mozna zrobic. Bardzo mi zalezy na komentarzu Angielskim i nie mam pojecia co zrobic zeby k U RWA wreszcie dzialal..

aha mam Windows Vista (ktory jest jakze popierdolony) i sposob z tego posta http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10640
nie zadziala

edit: Po glebszym przegladnieciu tego forum zauwazylem ze pare osob mialo ten sam problem co ja. Czy ktos moglby wyjasnic jak go naprawdzic porzadnie. Bo grzebanie w glosnikach zeby pojawil sie komentarz w grze ktora sprzedaje sie na calym swiecie to sa k urwa jakies jaja...

czekam na odp:)
Z gory thx za pomoc ;D
damost4
Nie ma tam suwaków do zmieniania głośności komentarza itd. ale jak naciśniesz na głośność komentarza i spróbujesz pogłosić (tak jakby był suwak) to powinno sie pogłosic. Tak mi sie wydaje

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.