Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Dźwiękiem W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
d-note
Otóż grając w PES 6 nie wiadomo skąd dźwięk zaczął chodzić z opóźnieniem. Nie wiem czego to jest powodem. Poprzednio PES 6 chodził normalnie. Mam zainstalowanego patcha OEP 4.0v (jeśli to coś zmienia).
Może mi ktoś pomóc ? sad.gif
Orange_91
CYTAT(D-Note @ wto, 03 cze 2008 - 18:23) *
Otóż grając w PES 6 nie wiadomo skąd dźwięk zaczął chodzić z opóźnieniem. Nie wiem czego to jest powodem. Poprzednio PES 6 chodził normalnie. Mam zainstalowanego patcha OEP 4.0v (jeśli to coś zmienia).
Może mi ktoś pomóc ? sad.gif

A próbowałeś reinstalu gry? Problem pojawił sie po wgraniu OEPa v4.0?
d-note
CYTAT(Orange_91 @ wto, 03 cze 2008 - 18:26) *
A próbowałeś reinstalu gry? Problem pojawił sie po wgraniu OEPa v4.0?

Reinstalu nawet nie robie bo dopiero co zainstalowałem PES6 bo chciałem sobie pograć w OEP 4.0. Nie grałem wogóle bez tego patcha tongue.gif
marcin_p
Ja ma tak czasem. Np co dziesiąty mecz. Masz tak, ze np gwizdek ci o 2 sek sie spozni lub głos szpaka?
d-note
No na przykład. Ale to jest tak że nie ma np. dźwięku podań, a po chwili słyszę wszystkie dźwięki które wtedy były :/ Jest to bardzo denerwujące. To się dzieje u mnie częściej np. 20 razy w meczu :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.