Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualny Skład Reprezentacji A Evolution Patch Ii
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Gleniu
Witajcie.

Mam pewien problem. Po przeszukaniu wielu forów, google itp. postanowiłem założyć nowy temat.

Chciałbym mieć w swoim PESie z zainstalowanym Evolution Patchem II twarze agigi dla reprezentacji Polski. Problem jest taki: jak wgrać twarz dla np. Rogera, jeśli w OFie z Evo Patcha nie ma go w ogóle w reprezentacji? W związku z tym chciałem najpierw zaktualizować cały skład reprezentacji polski, z tym, że nie chciałbym zamieniać całego OFa z Evo Patch, gdyż ten (poza w/w niedogodnością) bardzo mi się podoba.

W związku z tym pytanie do Was: czy da się (i jeśli tak, to jak?) wgrać aktualny skład reprezentacji bez zamiany całego OFa? Jakie narzędzia są do tego potrzebne? Gdzie można znaleźć plik z reprezentacją?

Pozdrawiam i liczę na szybkie i rzeczowe odpowiedzi:)
blolo
no to tak chcesz miec np. Roger w składzie podmieniasz jego twarz ( w związku z tym ze niema on twarzy w grze a nie jest ona stworzona na kompa to trzeba zastąpić twarz innego gracza który ma twarz w grze. Np. może to być maldini ale wg. mnie to głupota bo najlepiej zamieniać kogoś kogo sie nie zna ) po zamianie twarzy ściągamy jak najprędzej program: PesArg2008Editor. I wczytując plik o nazwie PES2008_EDIT01.bin szukamy madiniego, czyli na górze szukamy milanu... gdy już odnaleźliśmy go zmieniamy mu atrubuty wzrost narodowość po zmianie naciskamy save (na dole) i powołujemy rogera w grze do polski... I Już go mamy biggrin.gif Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.