Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie Wgrac Tego Ofa?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
witam chcialbym sie dowiedziec jak wgrac i gdzie ten dodatek do pes6
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=740
marcin_p
Tego sie niegdzie nie wgrywa. Ehh widac ze początkujący jestes.. to jest narzędzie, które edytuje ofa.
Maarcin80
CYTAT(marcinpiast11 @ wto, 03 cze 2008 - 15:35) *
Tego sie niegdzie nie wgrywa. Ehh widac ze początkujący jestes.. to jest narzędzie, które edytuje ofa.

no jestem poczatkujacy i co z tego a ty od razu wszystko wiedziales ??
PS
niegdzie[PISZEMY]nigdzie rolleyes.gif ja jestem początkujacy graczem a ty masz zaległosci w ortografii
marcin_p
CYTAT(Maarcin80 @ wto, 03 cze 2008 - 17:32) *
no jestem poczatkujacy i co z tego a ty od razu wszystko wiedziales ??
PS
niegdzie[PISZEMY]nigdzie rolleyes.gif ja jestem początkujacy graczem a ty masz zaległosci w ortografii

haha do mojej ortografii sie nie czepiaj bo stoi na bardzo wysokim poziomie. Moze nie jestem zbyt skromny ale bys widzial dyplomy za konkursy..napisalem "niegdzie" bo mi sie pomyliło w pisaniu na klawie, to chyba logiczne. Ty masz za to niski poziom inteligencji jesli nie skapowałes. Sory za OT, ale nie dosc ze mu pomogłem to jeszcze wytyka mi błędy, którycnie popełniłem
Maarcin80
CYTAT(marcinpiast11 @ wto, 03 cze 2008 - 18:31) *
haha do mojej ortografii sie nie czepiaj bo stoi na bardzo wysokim poziomie. Moze nie jestem zbyt skromny ale bys widzial dyplomy za konkursy..napisalem "niegdzie" bo mi sie pomyliło w pisaniu na klawie, to chyba logiczne. Ty masz za to niski poziom inteligencji jesli nie skapowałes. Sory za OT, ale nie dosc ze mu pomogłem to jeszcze wytyka mi błędy, którycnie popełniłem

przepraszam ze cie urazilem ale ty sie pierwszy zacząłes czepiac pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.