Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy To Tak Musi Byc?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Qrk
Witam. Pesa zainstalowalem chwilke temu. Kompa nie mam moze jakiegos najlepszego, dlatego gram na najnizszej grafice(o dziwo gdy dalem rozdzialke 1024x780 gra mi nie zacina). Tylko jedno mnie irytuje. Gdy gram nie ma mi kto kibicowac poniewaz trybuny w kazdym meczu sa puste, a np. gdy sa pokazowki przedmeczowe to pokazuja jak kibice rozmawiaja czy cos. Czy to jest tak ze jak mam grafike na niskim to musze sobie odpuscic kibicow(dzwiek kibicow jest, ale dziwnie sie gra jak ktos spiewa a na trybunach pusstki) smile.gif Pozdrawiam.
Orange_91
CYTAT(XxKuRkAxX @ nie, 01 cze 2008 - 13:51) *
Witam. Pesa zainstalowalem chwilke temu. Kompa nie mam moze jakiegos najlepszego, dlatego gram na najnizszej grafice(o dziwo gdy dalem rozdzialke 1024x780 gra mi nie zacina). Tylko jedno mnie irytuje. Gdy gram nie ma mi kto kibicowac poniewaz trybuny w kazdym meczu sa puste, a np. gdy sa pokazowki przedmeczowe to pokazuja jak kibice rozmawiaja czy cos. Czy to jest tak ze jak mam grafike na niskim to musze sobie odpuscic kibicow(dzwiek kibicow jest, ale dziwnie sie gra jak ktos spiewa a na trybunach pusstki) smile.gif Pozdrawiam.

Musisz sobie odpuścić, nie ma takiej opcji żeby na low byli kibice. Swoją drogą jak można grać na low? blink.gif
Usuń obrazek z podpisu bo na tym forum jest to zabronione.
Qrk
Normalnie, grafika nie jest taka zla
Pro-Evo-S
CYTAT(Orange_91 @ nie, 01 cze 2008 - 13:53) *
Swoją drogą jak można grać na low? blink.gif

Stary o co ci chodzi? blink.gif

Niektórzy mają słabsze sprzęty i zmuszeni są grać na niższych detalach...

To był niepotrzebny komentarz z twojej strony glare.gif
Orange_91
CYTAT(Pro-Evo-S @ nie, 01 cze 2008 - 20:01) *
Stary o co ci chodzi? blink.gif

Niektórzy mają słabsze sprzęty i zmuszeni są grać na niższych detalach...

To był niepotrzebny komentarz z twojej strony glare.gif

Twój za to jest bardzo potrzebny i wiele wnosi, trzeba było napisać na PW albo gg jak masz jakiś problem. blink.gif Ja chociaż odpowiedziałem koledze na pytanie a Ty? Przecież nikt nikogo ze słabszym sprzętem nie zmusza do gry na low. smile.gif Napisałem od tak sobie bo jak dla mnie gra na low nie ma żadnego sensu.
Qrk
Wyobraz sobie ze ma, i naprawde ta glupia docinka z twojej strony byla niepotrzebna. A nie ma jakiegos patcha naprawiajacego ten problem?
Orange_91
CYTAT(XxKuRkAxX @ wto, 03 cze 2008 - 13:11) *
Wyobraz sobie ze ma, i naprawde ta glupia docinka z twojej strony byla niepotrzebna.

Żadna docinka, gdyż sam w PES 08 nie mogę grać wyżej niż na low i dlatego nie gram. smile.gif Ale jeśli jesteś taki wrażliwy to przepraszam.

CYTAT(XxKuRkAxX @ wto, 03 cze 2008 - 13:11) *
A nie ma jakiegos patcha naprawiajacego ten problem?

To nie żaden problem, tylko celowy zabieg Konami aby gra chodziła płynniej. Przecież już Ci pisałem, że nie ma opcji dodania kibiców na low, można co najwyżej usunąć ich w wyższych detalach.
CeHa
Przyczyna prosta w niskich rozdzialkach karta wyswietla tyle klatek, ze procek nie daje rady z obliczeniami dlatrgo trza zwiekszysc rozdzialke zeby wiecej zalezało od mocy karty a nie procka.
Qrk
Fachowa odpowiedz lol tongue.gif Przeprosiny przyjete, temat kosz albo zamkniac wink.gif Pzdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.