Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Detalami I Trybem Online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
zig777
Moje pytanie wiąże się z płynnością gry. Cały czas grałem na medium detalach i nie narzekałem ale po kilku meczach w trybie online gdzie płynność gry nie była zachwycająca przestawiłem detale na low i okazało się że gra na niskich detalach chodzi gorzej niż na medium i to nie tylko w trybie online ale również w single player. Moge prosić o jakąś radę. Dodam jeszcze że powtórki, rzuty rożne itp. chodzą płynnie natomiast sama gra w trakcie toczącej się akcji nie. Tak samo jest w trybie online i to niezależnie czy na medium czy low. Miałem kiedyś coś podobnego w demie wtedy wystarczyło wyłączyć wymuszanie synchronizacji pionowej.
CeHa
Podaj konfig kompa.W niskich rozdziałkach jesli mamy dobra karte to ona jest w stanie wyswietlic tyle klatek, ze nasz procesor jesli jest słaby to nie podoła w wyswietleniu ich tyle ile moglaby karta wiec gra tnie, to samo w wysokich rozdziałkach jesli mamy słabsza karte poprostu karta nie daje rady i tu trzeba znalesc złoty srodek a w online gra tnie przez lagi bo piłka sie teleortuje z zawodnikiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.