robie patcha z ligą portugalską chce ktoś pomóc głównie przy pomocy OF oraz inne chętnych proszę się zgłaszać na PW lub na gg 8275203
herubq3
Jun 4 2008, 16:28
Plp-Portugal Patch patch bedzie zawierał 16 Bwin League w miejsce Other A i 2 drużyny 2 ligi Portugalskiej 3 nowe drużyny(CSKA Moskwa,Hearts,Lille) Polska reprezentacja Klasyczna oraz : -nowy sceroborad (Polsat sport) -nowe menu -nowy soundtrack -nowe intro -kitsy dla drużyn -loga zespołów -Przyśpiewki dla wielu drużyn oraz wiele innych dodatków graficznych.
Patch planowany jest 5 lipiec 2008r
Za zgodą seby patch jest budowany na podstawie OE 2.0 patch wiec ujżymy w nim OE i 4 kluby 2 ligi PL Jeśli ktoś jest chętny do pomocy pisać na PW !!
__SaNd1__
Jun 4 2008, 16:34
a dlaczemu portugalska liga nie zamiast Eredivise zeby moglo sie grac BWIN Ligom w trzybie lidze
herubq3
Jun 4 2008, 18:25
to moge tak zrobic ale będe potrzebował ludzi przy pomoc OF
herubq3
Jun 6 2008, 06:02
Co zrobiłem: -menu -loga -soundtrack -intro -sceroborad
Co moge zrobić : -Przyśpiewki -piłki
Do czego potrzebuje pomocy: -OF -Przyśpiewki -Uporządkowanie kitsów(mam pare problemów)
herubq3
Jun 8 2008, 10:03
poprawiłem nieco patcha i będzie zawierał Bwin lige zamiast Bundeslige:) liga holenderska w miejsce Others B wisła i legia dodane do others A oraz 3 najlepsze drużyny w dodane oraz reszta wiele drużyn
herubq3
Jun 8 2008, 10:06
poprawiłem nieco patcha i będzie zawierał Bwin lige zamiast Bundeslige:) liga holenderska w miejsce Others B wisła i legia dodane do others A oraz 3 najlepsze drużyny w dodane oraz reszta wiele drużyn
Może chodzi o to że masz czarne tło w Logu BWIN zamiast przezroczystego ?
herubq3
Jun 9 2008, 20:14
miałem przezroczyste chciałem wrzucic do pes przez ggs to pisało że coś o kolorach zmieniłem natęzenie kolorów przez inrwaview i miałem czarne i wgralem przez ggs to nie miałem zadnego komunikatu i miałem takie czarne
__SaNd1__
Jun 15 2008, 19:57
jakiesz informacie o patchem z ligu portugalskom beda czekam na patcha z ochetnosciom
herubq3
Jun 15 2008, 21:55
jedynie co mi zostało to uporządkować OF i zrobić logosy (których nie umiem robić potrzaz wybierania lig) i jeszcze przyśpiewki
oto efekty mojej pracy :
PS.Macie jakieś fajne tapety z klimatem portugalskiej piłki nożnej oraz ligą portugalską ? bo ma słabe menu
Ramzik
Jun 18 2008, 05:52
No, już nie mogę się doczekać tego patcha Lubię ligę portugalską a screeny są naprawdę "soczyste"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.