Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Maarcin80
witam mam problem z gra pes 6 a dokladnie ze skladami jesli gram w sieci np manchesterem united mam aktulny sklad tevez,nani,anderson i reszta a jesli gram np z kumplem lub w jakim kolwiek innym trybie niz on-line mam stary skład np solskijear mozecie mi wyjasnic o co chodzi??
Orange_91
CYTAT(Maarcin80 @ czw, 29 maj 2008 - 23:20) *
witam mam problem z gra pes 6 a dokladnie ze skladami jesli gram w sieci np manchesterem united mam aktulny sklad tevez,nani,anderson i reszta a jesli gram np z kumplem lub w jakim kolwiek innym trybie niz on-line mam stary skład np solskijear mozecie mi wyjasnic o co chodzi??

Usuń plik KONAMI-WIN32PES6OPT z foldru C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i włącz grę.
Pro-Evo-S
CYTAT(Maarcin80 @ czw, 29 maj 2008 - 23:20) *

roster online a OF to dwie osobne rzeczy. Po prostu radzę ci ściągnąć jakiegoś aktualnego OF-a wink.gif
Orange_91
CYTAT(Pro-Evo-S @ pią, 30 maj 2008 - 16:06) *
roster online a OF to dwie osobne rzeczy.

blink.gif Ciekawe rzeczy.
Zrób tak jak Ci napisałem a będzie ok. Chociaż może faktycznie ściągnij jakiś of bo w tych rosterach nie ma nowych piłkarzy, których wcześniej nie było w grze.
Maarcin80
CYTAT(Orange_91 @ pią, 30 maj 2008 - 13:09) *
Usuń plik KONAMI-WIN32PES6OPT z foldru C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 i włącz grę.

twój sposób zadziałał dzieki rolleyes.gif rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.