Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Mahon
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
adriano91
Witam. Będę zapodawał tu moje twarze ROBIONE W EDICIE Z ZDJĘC! więc proszę o wyrozumiałośc

Na początek:

Zgadniecie kto to? tongue.gif unsure.gif
BadNewz
yyyyy... Smolarek? blink.gif
_____

*ROBIONE W EDICIE ZE ZDJĘĆ
adriano91
tak Smolarek

A to druga facjata

PS: Jak najłatwiej dopasowac karnację do zdjęcia? tongue.gif
Paput
Brozek, troche lepiej niz poprzednia mordka
adriano91
Tak ;] A to moja 3 mordka tongue.gif

Zgadujcie tongue.gif

Foley
Wasilewski
Taka sobie morda. . .
pozdro
naczelnik5
dawaj normalne screeny z edit mode od przodu wtedy bedzie mozna oceniac mordki , jak narazie z tego co widze to srednio , pozatym widze ze co chwila wrzucasz kolejna twarz , posiedz dluzej przy jednej , zrob normalnego screena jak juz mowilem i pokaz na forum smile.gif
who_me
Robienie twarzy z edit mode mija sie z celem. Tam nigdy nie osiagniesz dobrej jakosci.
Vadim06
CYTAT(Cthulhu @ czw, 29 maj 2008 - 22:03) *
Robienie twarzy z edit mode mija sie z celem. Tam nigdy nie osiagniesz dobrej jakosci.

Uwierz, że w PES 08 tworzenie właśnie w taki sposób mord, wcale z celem się nie mija smile.gif
Widziałem wiele stworzonych fejsów na podstawie importu zdjęcia do gry, i wiele.. na prawdę wiele z nich stało na bardzo wysokim poziomie wink.gif
who_me
CYTAT(Vadim06 @ czw, 29 maj 2008 - 20:20) *
Uwierz, że w PES 08 tworzenie właśnie w taki sposób mord, wcale z celem się nie mija smile.gif
Widziałem wiele stworzonych fejsów na podstawie importu zdjęcia do gry, i wiele.. na prawdę wiele z nich stało na bardzo wysokim poziomie wink.gif

Pokaz mi chociaz jedna to uwierze.
Vadim06
CYTAT(Cthulhu @ czw, 29 maj 2008 - 22:28) *
Pokaz mi chociaz jedna to uwierze.

Bardzo dobrym przykładem na to był filmik od samego producenta od firmy KONAMI, tam jeden ze skośnookich pokazywał jaki konkret możemy wykonać importując zdjęcie do gry a następnie tworząc z tego fejsa:)

Nic Ci udowadniać nie muszę, wystarczy coś na ten temat wiedzieć i troszkę się rozejrzeć wink.gif
who_me
dzieki za wymijajaca odpowiedz wink.gif
adriano91
Możecie mi powiedziec skąd brac fotki Polaków? tongue.gif
Bo w google grafika nic nie ma sad.gif Bardzo bym prosił a tym czasem kolejny gracz

naczelnik5
w cholere fotek jest na forum :> w dziale fotki dla facemakerow i polacy tez tam sa wystarczy poszukac , pozatym mowilem : dawaj normalne screeny z edit mode a nie z replayow
Pro-Evo-S
CYTAT(adriano91 @ pią, 30 maj 2008 - 14:05) *

uuu słabiutko

W edit modzie da się o wiele lepsze twarze robić.

Więcej się staraj, więcej pracuj wink.gif

Czekam na kolejną pracę
BadNewz
Ale to chyba są z Edit blink.gif blink.gif blink.gif
dj_adriano
CYTAT(BadNewz @ pią, 30 maj 2008 - 19:33) *
Ale to chyba są z Edit blink.gif blink.gif blink.gif

naucz się czytać to się dowiesz

a co do twarzy to nienajlepsze ale znowu czego można się spodziewać po twarzach z edita
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.