Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3D Analyzer powraca...ale nie pod PES4...[kłopot:(]
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Pik
Witam! Dawno mnie tu nie było...jade z problemem...:

Mimo ze gra ma prawie 9 miesiecy, ja mam ja w lapach od dzis. Chodzi o Splinter Cell Pandora Tomorrow. moj PC odpowiada wymaganiom minimalnym oprocz karty graficznej. Mam w niej za malo pamieci (32mb/na 64 zalecanych) i bez obslugi pixel vertel shadow (gf2 mx).
Kazdy zna 3D analyzera. Wiecie ze mozna tam podkrecac gry. Słyszałem ze jest tez mozliwosc zrobienia tego pod SC:PT. I sa tam te pixele..... ale ja dokladnie nie wiem co tam trzeba zazanczyc. w pes3 zaznaczyalo sie ok. 10 opcji. napewno z Was ktos w to grał. Prosze o pomoc! naprawde mi zalezy! A jak sie nie ma stałego zrodła mamony ( czytaj zielonych ) to trudno jest wymienic czesci w pececie.

P.S Google przeszukane w 70%, więc tam mnie nie odsyłacie, bo ciągle szukam...
Szeryf
Możesz spròbowac zaznaczyć "emulate pixel shader caps" i force "force low precision pixel shader". Jakby nie zadziałało to dorzuć "emulate hw tnl caps" i "emulate other dx8 caps". Gdyby i to nie działało odznacz wszystko i zaznacz tylko "shaders" w anti-detect mode.
P.S. Wcale nie trzeba zaznaczac 10 opcji, wystarczą 3.
Regz
Szeryf: przyznaj się, skąd to wszystko wiesz? smile.gif
boberto
w pes wystarczylo zaznaczyc okolo3 lub 3 opcji tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.