Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Club Edition 04/05 NET BETA - zgłaszanie błędòw
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
shai
Aby nasz patch blizszy byl doskonalosci, postanowilismy wydac w rece ogolu
jego wersje BETA. Jest ona pelna przeroznych bledow, ktore, mamy nadzieje
pomozesz nam wytropic. Jesli grajac dopatrzysz sie jakichkolwiek bledow
w skladach, ustawieniach, statystykach zawodnikow, a nawet w ich wygladzie, mozesz nas o tym smialo powiadomic, piszac w tym temacie.

Patch Download:
www.issonline.pl/ce0405b-polEvo.rar
StraY
grałem na razie jeden mecz i wydaje mi się, że statsy u Thurama są zawyżone( to nie ten koleś co w '98 ) a Zlatana zaniżone( drybling, technika). to tyle tongue.gif
Kamilo
ja zagralem pare meczow glownie Legia smile.gif i... takie moje male spostrzezenia to:
- Poledica jest SB a nie CB wiec poprawcie to...
- w pierwszym skladzie gra raczej Jarzebowski ( troche go "podpakowac" by sie przydalo ) a nie Magiera...
- Karwan ( Karwan jest blondynem tongue.gif ) troche za cienki... to samo Leo Kurzavione ...
- no i brakuje mi troche w skladzie Kowalskiego i Korzyma... no ale rozumiem ze nie ma miejsca na nich juz ale mozna by ktorego z nich "wklepac" zamiast 3 bramkarza Zaremby...
- Saganowskiemu przydalo by sie troche wiecej szybkości a Wlodarowi gry glową i sily strzału ( wkoncu to napastnicy ktorzy aspiruja do gry w reprezentacji )
i zeby nie bylo ze tylko chce ulepszac to obizncie statsy Magierze, Kiełbowiczowi i Jozwiakowi ... smile.gif
Pio G
[quote="Kamilo"]- Saganowskiemu przydalo by sie troche wiecej szybkości a Wlodarowi gry glową i sily strzału ( wkoncu to napastnicy ktorzy aspiruja do gry w reprezentacji )
quote]

hehe kamilo daj spokoj jakiej reprezentacji ? smile.gif chyba dziadow a nie reprezentacji wink.gif nie ma co podwyzszac bo i tak sa dziady smile.gif i nie mowie tu ino o pilkarzach legii :wink:
halladin
juz jest taki sam temat panowie,,, zdażyłem zauważyć,,,,,jakby się dało połączyc te dwa tematy <chyba admini mają taka moc> to luzik bo w sumie to nie wiadomo gdzie pisać,,,,,, a co do sagana i włodara to sam niedawno widziałem jak pudrowali sobie nosy w pewnym klubie<jeszcze przed startem ligi biggrin.gif więc zapewne mogli> w niedziele więc kategorycznie nic bym im nie podwyzszał :idea: :!:
kubek
Rzuciłem okiem i zagrałem dwa mecze :)

Real Madryt ma słabsze staty od m.in PSG. Jak chce zagrać Groclinem to mi się gra wiesza. Grając Wisłą piłkarzyki mieli dziwne stroje to samo z Realem ale oni nie mieli wcale - prześwtali :) To jakieś drobne błedy w grafice albo wina mojego sprzętu ;)
gringo
Cytat
Rzuciłem okiem i zagrałem dwa mecze smile.gif

Real Madryt ma słabsze staty od m.in PSG. Jak chce zagrać Groclinem to mi się gra wiesza. Grając Wisłą piłkarzyki mieli dziwne stroje to samo z Realem ale oni nie mieli wcale - prześwtali smile.gif To jakieś drobne błedy w grafice albo wina mojego sprzętu wink.gif

Poprostu musisz paczowac na czystą, niczym nie skazoną wersje pacza... Rozumisz,, ? link jeest tam gdzies.. ale nie wiem gdzie biggrin.gif
Kitek
Patch zrobił na mnie wrażenie pozytywne nie to co tegoroczny włoski patch:], ale jak zawsze są jakieś zastrzeżenia:]

A więc tak:

- Siatki bramek -> Jezus jakie one mają duże dziury :shock: jak dla mnie wygląda to co najmniej nie tak ja w realnym futbolu:]

- Cristiano Ronaldo ma czarne włosy?? pierwsze widze:P, brązowe tak ma włosy:] Tak samo od kiedy czarne włosy ma Mijailović z Wisły, powinny być na jeżyka i rude:P

- Co robi Zidane na lewej stronie w realu?? i wogòle co robi w pierwszym składzie Figo:P

- Widze że jesćie pracujecie na flagami, tylko u Wisły zauważyłęm wasz zamysł o dużych flagach klubowych i małych narodowych, w reszcie zespołòw tego brakuje... małe flagi wszędzie są niebieskie:P

To na tyle jak narazie good joob panowie:)
iGuS
Ejoł podajcie linka do Włoskiego patcha bo jakoś nei mogę znaleść?

W ogòle to witam wszystkich - ci co zagladaja na CF to mnie znają :]

EDIT: Ojoj :] już znalazłem :] http://www.forumcommunity.net/?t=841309 biggrin.gif
T-Mac
wloski patch smierdzi i wlosi tez biggrin.gif a no i zabki wiec nie dam ci linka tongue.gif
iGuS
heh... znalazlem jak widzicie... sprawdzilem.. i to rzeczywiscie szit tongue.gif Ogolnie marny patch tongue.gif I Wisła troszke słaba tam jest ale to mniej ważne :]
Rok temu pogrywałem w włoski paczyk ale teraz to tylko w ten Polski... bo poprostu jest lepszy biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.