Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Degradacja I Awans
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
anochi
Witam,
Rozegrałem pierwszy sezon ManUtd, wrzuciłem się od razu do pierwszej ligi, nie tworząc przy okazji 2 ligi. Jestem w lidze A1. Oprócz tego są B1, C1, D1 i D2. A1 to oczywiście liga angielska, B1 włoska, C1 hiszpańska D1 i D2 to mixy. Niestety po zakończeniu sezonu do ligi angielskiej awansowały Galata, i jakieś dwie inne drużyny z innych lig europejskich. Gram na patch ver.1.1 ten prawie najnowszy. Czy istnieje, mozliwość zablokowania mechanizmu spadku i awansu? Przepraszam za formę ale ledwie żyje:)
Z góry dzięki za odpowiedzi.
anochi
marcin_p
niestety nie da sie. Tak musi byc i koniec...
czapel10
sory , że odświeżam ale mam pytanie czy w pes 8 zasady spadku i awansu są takie same jak w 6?? tzn, ze jak gram w lidze A i drugą lige sobie utworzyłem to drużyny spadające z moejej ligi trafiają do tej drugiej i to samo w awansach ci co awansują, to tylko do mojej ligi tak??? dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.