Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Manager Pes 2008
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
marcin_p
W TYM TEMACIE BEDZIE ZAMIESZCZONA TABELA ORAZ TERMINARZ

MECZE BD SIE ODBYWAC O OKRESLONEJ PRZEZEMNIE GODZINIE

MAANGER GRAJACEJ DRUZYNY MZOE BYC OBECNY NA GG W CZASIE TRWANIA MECZU
W PRZYPADKU KONTUZJI LUB CHECI PRZEPROWADZENIA ZMIANY ZAWODNIKA/FORMACJI
WYNIKI BEDE PODAWAL DO PRZERWY
ORAZ BEDE INFORMOWAł O KARTKACH I KONTUZJACH (NA GG)
MANaGER NIE MUSI BYC NA GG O TEJ GODZINIE CO JEST MECZ ALE W PRZYPADKU KONTUZJI NIE ZOSTANIE ZMIENIONY ZAWODNIK

Składy wysałymy na gg lub wysyłamy link do screena ze składem zamieszczonym na jakims serwerze

Uwaga: jednak jest of,ktorego ulepszych specjalnie dla potrzeb manager czarekb. Oto on: http://www.sendspace.pl/file/UQWqt4YJ/

KOD
Nick zarządu         nr gg        drużyna                   budżet(w euro)          oczekiwania
1.Krzysiu12          8438962      Widzew Łódź               2 mln                   utzrymanie w lidze
2.maju17             7918915      Górnik Zabrze             5 mln                   środek tabeli
3.Qwesten            2998969      Odra Wodzisław            2 mln                   środek tabeli
4.czarekb            8556765      Zagłębie Lubin            7 mln                   walka o europejskie puchary
5.jasiu802           3863613      ŁKS Łódź                  2 mln                   utrzymanie w lidze
6.kksm               2399732      Korona Kielce             5 mln                   walka o europejskie puchary
7.krach              8434284      Jagiellonia Białystok     3 mln                   utrzymanie w lidze
8.plny               6275069      PGE BOT Bełchatów         9 mln                   środek tabeli
9.shady1990          7597027      Wisła Kraków              8 mln                   walka o mistrza Polski
10.pokes1277         10839251     Lech Poznań               6 mln                   walka o europejskie puchary
11.marcinpiast11     5398204      Legia Warszawa            8 mln                   walka o mistrza Polski
12.czary             9154139      Groclin Dyskobolia        6 mln                   walka o europejskie pucary
13.DeToX             6669475      Ruch Chorzów              3 mln                   środek tabeli
14.katalonczyk10     5062275      Cracovia Kroków           4 mln                   środek tabeli
15.bmwsauber77       3350833      Polonia Bytom             1 mln                   utrzymanie w lidze
16.winston27         773228       Zagłębie Sosnowiec        2 mln                   utrzymanie w lidze

LIsta transferowa będzie dostępna w połowie sezonu
Puchar Polski : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11589

KOD
Premie:
1 miejsce w lidze - 5 mln
2 msc - 4,5 mln
3 msc - 4 mln
4 msc - 3,5 mln
5 msc - 3 mln
6 msc - 2,5 mln
7 msc - 2 mln
8 msc - 1,5 mln

Za wygranie pucharu Polski - 3 mln
za udział w finale - 2 mln
dla dwóch przegranych półfinalistów - 1 mln

za króla strzelców - 1 mln

KOD
Drużyna                  Mecze    Pkt.     Gole      W         R         P
1.Groclin                  4       12       5-1      4         0         0
2.Wisła Kraków             4       10       6-0      3         1         0
3.Lech Poznań              4       10       6-1      3         1         0
3.Odra Wodzisław           4       10       6-1      3         1         0
5.Legia Warszawa           4       9        6-3      3         0         1
6.ŁKS Łódź                 4       6        6-3      2         0         2
7.Zagłębie Lubin           4       5        3-2      1         2         1
8.Zagłębie Sosnowiec       4       5        2-3      1         2         1
9.Cracovia Kraków          4       4        4-2      1         1         2
10.GKS Bełchatów           4       4        2-4      1         1         2
10.Polonia Bytom           4       4        2-4      1         1         2
12.Ruch Chorzów            4       3        2-3      0         3         1
13.Korona Kielce           4       2        1-4      0         2         2
14.Widzew Łódź             4       1        1-8      0         1         3
15.Górnik Zabrze           4       1        1-5      0         1         3
16.Jagiellonia Białystok   4       1        0-7      0         1         3

KOD
Tabela strzelców             ilosc goli

1.H.Rengifo                       4
2.Bartłomiej Grzelak              3
3.A.Sikora                        2
3.Balaż                           2
3.D.Rygel                         2
3.Micanski                        2
3.Piotr Reiss                     2
3.Chinyama                        2
3.Łobodziński                     2
3.F.Ivanovski                     2
marcin_p
1 Kolejka:
28 maja

PGE BOT Bełchatów 1-1 Korona Kielce
40 min Kontra PGE. Ujek mija dwóch obrońców i zagrywa prostopadłą piłkę do Costlyego, który w sytuavji sam na sam minął Kowalewskiego i umieścił piłke w siatce 1-0 !!!
82 min Akcja Korony..Bonin zagrywa w pole karne do Sasina, który natychmiast podaje piłkę na piąty metr do Ediego. Brazylijczyk pewnym strzałem po ziemi doprowadza do remisu 1-1 !!!

Lech Poznań 2-0 Zagłębie Sosnowiec
11 min długa piłka od Murawskiego na wolne pole do Rengifo, który wychodzi sam na sam. Pierwszy strzał broni bramkarz Sosnowca jednak przy dobitce nie miał szans 1-0 !!!
62 min Dośrodkowanie Bandrowskiego z rzutu rożnego, najwyżej wyskoczył Reiss i strzałem głową pkauje piłkę w siatce 2-0 !!!

Groclin 1-0 Ruch Chorzów
88 min Piechniak z prawej strony dośrodkował w pole karne wprost na głowę Filipa Ivanovskiego, który uderzył nie do obrony w prawy górny róg 1-0 !!!

Odra Wodzisław 1-0 ŁKS Łódź
36 min Rzut wolny ze środka boiska dla Odry. Dośrodkowanie na szesnasty metr do Seweryna, który głową zgrywa piłkę do Rygla, a ten popisuje się fantastycznym wolejem z pierwszej piłki. "Futbolówka" grzęznie w okienku bramki Łks-u 1-0 !!!

29 maja
Legia Warszawa 1-0 Cracovias Kraków
27 min Rzut rożny dla Legii wykonywał Roger. Dośrodkowanie wybili obróncy tuż za polek rane gdzie stał Wawrzyniak i głową zagrał piłkę ponownie w pole karne do Grzelaka. Jego pierwszy strzał obronił Cabaj, lecz wybił piłkę ponownie wprost pod nogi napastnika Legii, ktory tym razem nie miał problemów z umieszczeniem jej w siatce 1-0 !!!

Jagiellonia 0-0 Polonia Bytom

Zagłębie Lubin 0-0 Widzew Łódź

Wisła Kraków 1-0 Górnik Zabrze
66 min Brożek przejmuje pilkę na połowie Górnika, zagrywa do stojącego obok niego Matusiaka, który kątem oka widzi jak Źieńczuk zrywa się obrońcom i wychodzi na czystą pozycje. Radek podaje do Źieńczuka, który w sytuacji sam na sam z Peskoviciem podcina piłkę nad bramkarzem z Zabrza i mamy 1-0 !!!

Pokes1277
OoO zwyciestw ;D xD
marcin_p
2 Kolejka 31.05(sobota)
Cracovia 1-1 Ruch Chorzów
38 min Pawlusiński zagrywa długą piłkę za obrońców na wolne pole, do piłki dopada Moskała i w sytuacji oko w oko z Miouduszewskim nie myli się i daje Pasom prowadzenie 1-0!!!
59 min Cracovia rozgrywa piłke na własnej połowie, złe zagranie Tupalskiego i piłkę przejumuję Balaż. Ma otwartą drogę do bramki, biegnie z piłką w strone pola karnego Craksy, decyduje się na strzał z 13 metrów i ...GOL 1-1 !!!

Zagłębie Lubin 0-1 Wisła Kraków
78 min Dośrodkowanie Baszczyńskiego z prawej strony w pole karne.Piłkę wybija Arbolea tuż za linie 16-tego metra, gdzie przejmuje ją Sobolewski. Mija dwóch zawodnikow Lubinian i potęznym strzałem zdobywa bramkę 0-1 !!!

Jagiellonia Białystok 0-1 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
21 min Piłkę po ziemi w pole karne zagrywa Lato. Dopada do niej Ivanovski i zagrywa natychmiast do Sikory. Napastnik z Grodziska oddaje silny strzał z pierwszej piłki i futbolówka grzęznie w okienku bramki Jagi..0-1!!!
Przepraszam za brak screena, z przyzwyczajenia wyłączyłem szybko mecz.

Odra Wodzisław Śląski 0-0 Zagłębie Sosnowiec

Łódzki KS 3-0 Polonia Bytom
58 min Prostopadła piłka do Halitiego, który z boku pola karnego mija Stano i uderza po ziemi nie do obrony 1-0!!!
62 min Rzyt rożnu dla ŁKS-u wykonuje Mysona,dośrodfkowanie w pole karne i do piłki dopada Everton, który pomimo astysty trzech obrońców umieszcza piłkę w siatce 2-0 !!!
90+min Sikora w pełnym gazie wchodzi ze skrzydła do pola karnego i strzałem w dolny róg bramki przypieczętowuje zwycięstwo ŁKS-u 3-0 !!!
Przepraszam za brak screena, złośliwe przyzwyczajenie. Mam nadzieje ze juz nic takiego mi się nie zdarzy

Widzew Łódź 0-1 GKS Bełchatów
65 min Ujek zagrywa do Wróbla, który wychodzi sam na san z ramkarzem i strzałem z "fałsza" daje prowadzenie PGE 0-1!!!

Korona Kielce 0-1 Lech Poznań
62 min Quinteiros zagrywa do Reissa, który wypuszcza w"uliczkę" Rengifo. Peruwiańczyk w sytuacji sam na sam z Kowalewskim nie mial problemów ze strzeleniem gola 1-0!!!

Górnik Zabrze 1-2 Legia Warszawa
18 min Giza urwał się obrońcom na prawej flance. Podał po ziemi w pole karne do Grzelaka,który silnym strzałem w krótki róg daje prowadzenie Legii 0-1 !!!
68 min Z rzutu rożnego Madejski. Najwyżej skacze Zahorski i mamy 1-1!!!
87 min Z prawej strony Vuković wrzucił w pole karne do Chinyiamy, który strzałem w dolny róg daje Legii zwycięstwo 1-2!!!

marcin_p
3 Kolejka 4.06(środa), 5.06(czwartek)
Odra Wodzisław Śląski 3-1 Widzew Łódź
12 min Szary zagrywa prostopadłą piłkę do Micańskiego,który ucieka obrońcom i strzela na 1-0 !!!
27 min Woś z rzutu wolnego trafia w poprzeczke, do piłki dopada Seweryn i szcupakiem pakuje ją do pustej bramki 2-0 !!!
30 min Broź z rożnego wprost na głowę Kuklisa i jest już 2-1 !!!
41 min Dudek z rożnego, najwyżej skacze Szary i strzałem głową pakuje piłkę w siatce 3-1 !!!

Lech Poznań 2-0 Górnik Zabrze
10 min Reiss udzerza z 16 metrów. Pesković odbija piłkę przed siebie gdzie stał Rengifo i strzałem na pusta bramkę daje prowdzenie Lechitom 1-0 !!!
79 min Zając podaje na 16-ty metr do Rengifo,a ten płaskim strzałem w prawy róg bramki Górnika zdobywa drugiego gola 2-0!!!

GKS Bełchatów 0-2 Zagłębie Lubin
45 min Pawłowski przedarł się z prawej strony i udzerzył z ostrego kąta, piłkę "wypluwa" Lech i bramkę zdobywa Włodarczyk 0-1 !!!
51 min Wróbel fauluje w polu karnym Kolendowicza. Jedenastke na bramkę zamienia Iwański i mamy juz 0-2 !!!

Polonia Bytom 2-0 Cracovia
13 min Dośrodkowanie Wojciechowskiego z leewej strony do Bazika, który strzałem w woleja daje Bytomianom prowadzenie 1-0 !!!
53 min Radzewicz z rożnego wprost na głowę Źielińskiego i mamy 2-0 !!!

Legia Warszawa 1-2 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski
6 min Majewski zagrał do niepilnowanego Sikory, który silnym strzałem obok Muchy zdobywa gola 0-1 !!!
29 min Edson z lewej strony przedarł się w pole karne. Jego strzał trafił w supek, jednak dobitka Grzelaka była już skuteczna 1-1 !!!
45+ min Lato z wolnego z 20 metrów i mamy 1-2 !!!

Jagiellonia Białystok 0-3 Łódzki KS
WALKOWER !!! MANAGER JAGIELLONII NIE DAJE ZNAKU ŻYCIA I JUŻ PO RAZ TRZECI NIE WYSŁAŁ SKŁADU NA MECZ.

Ruch Chorzów 1-1 Zagłębie Sosnowiec
11 min Rzony dla Ruchu wykonywał Nowacki, najwyżej wyskoczył Balaź i jest 1-0 !!!
70 min Folc zagrywa do Olszara, który strzałem po ziemi z 16 metrów wyrównuje stan meczu 1-1 !!!

Wisła Kraków 0-0 Korona Kielce

marcin_p
Juz zagłosowaliscie. Te transfery, ktore zostały zawarte przed przyszlym sezonem(w realu) zostana przeprowadzone w okresie transferowym lub w ogole. Jeszczze zdecyduje
Pokes1277
Przepraszamy wszystkich niestety dzisiejsza kolejka sie nie odbedzie.Przelozona zostanie na jutro z powodów technicznych komputera administratora.Przepraszamy.
marcin_p
4 Kolejka 7.06(sobota), 8.06(niedziela)

Korona Kielce 0-2 Odra Wodzisław Śląski
23 min Rygel moja dwóch obrońców Korony w polu karnym i silnym strzałem w długi róg daje drowadznie Odrze 0-1 !!!
57 min Rygel uderza z ostrego kąta. Piłkę wypuszcza Kowalewski, dopada do niej Micański i mamy już 0-2 !!!

Zagłębie Lubin 1-1 Lech Poznań
24 min W zamiezaniu, w polu karnym najprzytomniej zachował się Chałbiński, który płaskim strzałem zdobywa gola 1-0 !!!
70 min Zając dośrodkował z lewej strony do Reissa, który strzałem z pierwszej piłki zodbywa bramkę 1-1 !!!

Górnik Zabrze 0-0 Ruch Chorzów

Łódzki KS 0-2 Legia Warszawa
7 min Edson z rożnego. Chinyama z głowy w poprzeczke, jednak dobitka Rogera była już skuteczna 0-1 !!!
79 min Edson przedarł się z lewej strony i dorzucił na pole karne do Chinyamy, który strzałem głową podwyższa prowadzenie 0-2 !!!

Zagłębie Sosnowiec 1-0 Polonia Bytom
79 min z lewej strony Berliński wrzucił w pole karne do Pacha, który tylko dołożył nogę i było 1-0 !!!
PRZEPRASZAM ZA BRAK SCREENA

Cracovia 3-0 Jagiellonia Białystok WALKOWER
UWAGA MANAGER JAGIELLONI KRACH ZOSTAJE ZWOLNIONY.

Widzew Łódź 0-4 Wisła Kraków
65 min Sobolewski dośrodkował piłkę w pole karne gdzie najwyżej wyskoczył Łobodziński i głową pakuje piłkę w siatce 0-1 !!!
69 min Źieńczuk z rogu i po raz kolejny Łobodziński głową strzela bramkę 0-2 !!!
73 min Łobodziński zagrywa do Brożka a ten silnym strzałem w długi róg podwyższa prowadzenie 0-3 !!!
86 min Łobodziński z rogu i Matusiak zdobywa gola 0-4 !!!

Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 1-0 GKS Bełchatów
3 min Piechniak przedarł się z prawej strony i wrzucił piłkę w pole karne, Lech wypiąstkował ją przed siebie gdzie stał niepilnowany Ivanovski, który pewnym strzałem daje prowadznie Groclinowi 1-0 !!!

marcin_p
5 Kolejka 14.06(sobota), 15.06(niedziela)

Lech Poznań - Widzew Łódź

Ruch Chorzów - Korona Kielce

Polonia Bytom - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski

Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec

Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze

Cracovia - Łódzki KS

GKS Bełchatów - Wisła Kraków

Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin

UWAGA !!! Jest wolne miejsce na magera Jagiellonii, poniewaz dotychczasowy manger został zwolniony. Proszę żeby chętna osoba zgłosiła się w tym temacie. Pozdrawiam
marcin_p
UWAGA !!!! Mam poważne problemy z komputerem i narazie mecze pucahru Polski i Orange Ekstraklasy sie nie odbędą, aż do odwołania. Mysle, ze przerwa potrwa ok. tygodnia
marcin_p
Kolejna kolejka odbędzie się dopiero w sobote i niedziele. Za wszelkie utrudnienia przepraszam
OsvataR
ale ci sie koles nudzi tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.