CYTAT(Cthulhu @ śro, 28 maj 2008 - 20:34)

Moze napisz najpierw ,ze to tylko twoja subiektywna opinia ,a nie ze to jest be i tyle. Mom zdaniem latwiejszy jest pes6 i duzo latwiej jest przejsc jedynym zawodnikiem pol boiska niz w pes2008. Zmien poziom trudnosci i sie wypowiadaj. Twoje minimalnie lepszy graficznie pes2008 u mnie wyglada to tak jakby porownywac pes6 z we2002 wiec ten belkot zachowaj dla siebie ...ale przeciez to twoja wizja.
Jak mozesz oceniac gre w ,ktora grales u kumpla przez iles tam minut ? zeby poznac dana wersje pes potrzeba pograc troszeczke wiecej.
,, P E S 6 R U L E S ! ! ! ,, niezly z ciebie fanboy ,ale przynajmniej na chwile zdejmij rozowe okulary.
,,I najważniejsze - w pes 6 można pokazać, jak naprawdę umie się grać w PRO EVO, w pes 2008 wszystko zależy od drużyny jaką się gra( wystarczą szybcy i dobrze strzelający wymiatacze o których pisałem)!!!! ,,
Belkot , belkot i jescze raz belkot posiadacza slabego kompa i wylewajacego tutaj swoje zale. Pograj wiecej w pes2008 i tyle.
heh, stary, pieknie powiedziane, podpisuje sie obydwiema rekami:)
az mnie korci zeby wrocic na chwile do pesa6 i zagrac z kolega meczyk ja Interem, on czyms tam slabym i pokazac mu ze jednak Adriano "wystarczy"

To ze komp troche slabiej moze przed dryblingiem sie broni (co wg. mnie zreszta jest zaleta, bo sie gra przyjemniej) to chyba prawda, ale co to ma w ogole wspolnego z gra z czlowiekiem? Ale co tam, niewazne...
A wracajac do tematu to dziwi mnie ze nikt nie mowil jeszcze o rzeczy ktora wg. mnie byla najwazniejsza innowacja 08, a mianowicie o mnogosci nowych animacji ruchu zawodnikow. Nowe strzaly, rodzaje biegu (rozne dla poszczegolnych zawodnikow), podanka z ziemi i powietrza, przepychanki bark w bark, wslizgi no i moje ulubione gleby po faulu. to wlasnie to nazywa sie 'realizm', o ktorym tak czesto mowicie...
aha, a jesli chodzi o bledy bramkarzy to znacznie poprawil je patch 1.2, od czasu kiedy go mam zadnych 'bledow' nie zauwazylem... Fakt, czasami ich obrona (szczegolnie tych slabszych) pozostawia wiele do zyczenia, ale zwroccie uwage na meczach sobie czy nie jest podobnie. Tam miedzy tymi slupkami stoja ludzie a nie cyborgi w koncu...
Peace...