Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: spolszczenie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
robinho
siemka!
chcialem sie zapytac czy wyjdzie jakies osobne spolszczenie czy tylko z patchem liga polska ??
Hawok
tylko z patchem liga polska
Dino
Spolszczenie jest w FC Barcelona patch biggrin.gif
Hawok
Spolszczenie jest w FC Barcelona patch biggrin.gif

ktòrego niepolecam laugh.gif laugh.gif laugh.gif
saper
siemka!
chcialem sie zapytac czy wyjdzie jakies osobne spolszczenie czy tylko z patchem liga polska ??

z tego co slyszalem to spolszczenia niebedzie w patchu liga polska :wink:
T-Mac
tak tak to prawda nie bedzie w patchu z liga polska poniewaz te ktore mialo w byc to te samo co w patchu bracelony
wiekszosc osob krytykowala ta prace wiec odpuscilismy sobie
Draki
ktòrego niepolecam  :lol:  :lol:  :lol:

niby czego go niepolecasz mi sie bardzo podoba laugh.gif
StraY
T-Mac, zrezygnowaliście? ohmy.gif ja gram na swoim tłumaczeniu od bitych 2 miechòw i nie narzekam, tego waszego nie znam, ale tam wszystko jest tak łatwo tłumaczyć, że nie powinno być problemòw wink.gif żeby dostać "czyste" tłumaczenie trzeba wyciągnąć z pliku x_text.afs wszystkie ...x.str bo to są pliki odpowiedzialne za txt. Jeden bubel, że nie wszystkie napisy są w formie pliku tekstowego, niektòre są obrazkami wink.gif
BartekRym
T-Mac, zrezygnowaliście? ohmy.gif ja gram na swoim tłumaczeniu od bitych 2 miechòw i nie narzekam, tego waszego nie znam, ale tam wszystko jest tak łatwo tłumaczyć, że nie powinno być problemòw  żeby dostać \"czyste\" tłumaczenie trzeba wyciągnąć z pliku x_text.afs wszystkie ...x.str bo to są pliki odpowiedzialne za txt. Jeden bubel, że nie wszystkie napisy są w formie pliku tekstowego, niektòre są obrazkami

może byś się tym spolszczeniem podzielił, aby inni mogli je ocenić???
StraY
podzielić bym się mògł, problem w tym, że skończone jest 50% wink.gif bo samemu( w zasadzie było nas dwòch) troche ciężko by było - tak raz policzyłem ile zrobiłem kB w % i wyszło mi 1,8% w 6h... teraz wystarczy to pomnożyć przez 55 i 5/9 wink.gif zeby zobaczyć, że zrobienie całego jednej osobie zajmuje bite 2 tygodnie 24h na dobe wink.gif ale tyle co mam moge dać, może ktoś skończy to co zacząłem? tongue.gif
Karol Johnn
to co jest te spolszczenie jak tak to bym poprosil
LeMie

o jaki miluśki sie stałes...ciekawe jak Ty bys sie teraz czuł gdyby Tobie tak odpowiedzieli na to pytanie..tak jak Ty odpowiedziales w temacie "brak potrzebnych częsci"http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=1490

pozdro 600
Tomak

Taki tępy jesteś i nie umiesz se poszukać ?? Ślepy jesteś czy co ?

PS. Odpowiedz mi jak sie czujesz ...

PS2. Żebyś nie płakał, to ci powiem, że spolszczenie było w patchu FC Barcelona ...
Karol Johnn

Taki tępy jesteś i nie umiesz se poszukać ?? Ślepy jesteś czy co ?

PS. Odpowiedz mi jak sie czujesz ...

PS2. Żebyś nie płakał, to ci powiem, że spolszczenie było w patchu FC Barcelona ...

No slepy zdeczka jestem, ej dzieki za cynk ze spolszczenie jest z patchem tyle ze ja wczoraj szukalem samego spolszczenia!
Tomak

ej dzieki za cynk ze spolszczenie jest z patchem tyle ze ja wczoraj szukalem samego spolszczenia!

Hmmm.... a co za problem wyjąć E_Text z patcha :?: Zawsze tak cie trzeba za rączke prowadzić :?:
Karol Johnn

ej dzieki za cynk ze spolszczenie jest z patchem tyle ze ja wczoraj szukalem samego spolszczenia!

Hmmm.... a co za problem wyjąć E_Text z patcha :?: Zawsze tak cie trzeba za rączke prowadzić :?:

Tylko ze tu nie o to chodzi ze moglbym wyjac z patcha tylko sie pytalem czy jest samo spolszczenie kumasz?!!
Karol Johnn

o jaki miluśki sie stałes...ciekawe jak Ty bys sie teraz czuł gdyby Tobie tak odpowiedzieli na to pytanie..tak jak Ty odpowiedziales w temacie "brak potrzebnych częsci"http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=1490

pozdro 600

LeMie no moze troche przesadzilem ale wystarczylo zobaczyc na glowna strone
RealMadryt
A wie ktos moze czy da sie zrobic tak:
Miec napisy polskie z Patha FCBarcelona a obrazki Realu Madryt?
s-m-w
RealMadryt da sie tak zrobic. Musisz wyjac spolszczenie z patcha barcelony i wsadzic do swojego. Ja tak zrobilem, mam patcha polskiego po polsku.
RealMadryt
Dzieki, a moflbys napisac tutorial jak to zrobic? Albo podac namiary?
kcma
QUOTE(StraY @ Mar 30 2005, 22:20:41)
podzielić bym się mògł, problem w tym, że skończone jest 50% wink.gif bo samemu( w zasadzie było nas dwòch) troche ciężko by było - tak raz policzyłem ile zrobiłem kB w % i wyszło mi 1,8% w 6h... teraz wystarczy to pomnożyć przez 55 i 5/9 wink.gif zeby zobaczyć, że zrobienie całego jednej osobie zajmuje bite 2 tygodnie 24h na dobe wink.gif ale tyle co mam moge dać, może ktoś skończy to co zacząłem? tongue.gif
[right][snapback]18493[/snapback][/right]

Odgrzebywanie starych tenatow to moja specialnosc,ale tak na powaznie to czy moglbys wrzocic te spolszczenie na jakis darmowy server? Prosze, jezeli jeszcze masz te spolszczenie! Pozdrawiam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.