Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje Zina
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Vons-IC
Witam,

pomimo wytrwałych poszukiwań nic na tym forum nie znalazłem odnośnie strojów ZINA ;-] Wszędzie Adidasy, Pumy i wszystkie inne smile.gif Byłby ktoś w stanie zrobić zestaw kitsów ZINA?

Przykładowe trykoty można zobaczyć -> TUTAJ

Ja osobiście poszukuję modelu Enzo smile.gif i jakby znalazł się ochotnik, który podjąłby się wyzwania i zrobił poniższy zestaw byłbym wdzięczny smile.gif

Wiem, że w dzisiejszych czasach ciężko z czasem, ale może jakiś zapalony miłośnik tworzenia kitsów z braku ciekawszych zajęć podejmię się próby wykonania czegoś takiego..

1 Zestaw: Koszulka, spodenki i getry jak na powyższym zdjęciu z tym że SPODENKI czarne z białymi boczymi wypustkami. Getry białe.
2 Zestaw: Nie różni się niczym od zestawu 1 poza odwrotnością kolorów koszulki:

Oczywiście jeśli jest taka możliwość to HD mile widziane;-]

Pozdrawiam.
Matek1908
CYTAT(Vons-IC @ wto, 27 maj 2008 - 11:40) *
Witam,

pomimo wytrwałych poszukiwań nic na tym forum nie znalazłem odnośnie strojów ZINA ;-] Wszędzie Adidasy, Pumy i wszystkie inne smile.gif Byłby ktoś w stanie zrobić zestaw kitsów ZINA?

Przykładowe trykoty można zobaczyć -> TUTAJ

Ja osobiście poszukuję modelu Enzo smile.gif i jakby znalazł się ochotnik, który podjąłby się wyzwania i zrobił poniższy zestaw byłbym wdzięczny smile.gif

Wiem, że w dzisiejszych czasach ciężko z czasem, ale może jakiś zapalony miłośnik tworzenia kitsów z braku ciekawszych zajęć podejmię się próby wykonania czegoś takiego..

1 Zestaw: Koszulka, spodenki i getry jak na powyższym zdjęciu z tym że SPODENKI czarne z białymi boczymi wypustkami. Getry białe.
2 Zestaw: Nie różni się niczym od zestawu 1 poza odwrotnością kolorów koszulki:

Oczywiście jeśli jest taka możliwość to HD mile widziane;-]

Pozdrawiam.

Zrobie ale chce za to pieniadze
IronTiga
CYTAT(Matek1908)

Pojebało cię? blink.gif Z tego co wiem nie można żądać pieniędzy za wykonanie jakiego kolwiek dodatku sleep.gif
Mam nadzieje Vons że nie zgodzisz się na ta ofertę, bo to jest dla mnie śmieszne.

Pozdro wink.gif

EDIT:
Dokładnie Jacmen, świetna uwaga
PS. To jak wytłumaczysz mi Jacmen to o co cię prosiłem na PW?
Jacmen
Przecież on nie umie zrobić stroji to po co się odzywa tutaj wink.gif
Napisz na gg do mnie wink.gif
Vons-IC
smile.gif Może jak byłoby mnie stać na wydawanie pieniędzy na takie zachcianki to może i bym zapłacił ;-] no ale niestety nie mogę ich przeznaczyć na ten cel więc i tak odpada...

Natomiast przeglądam i czytam to forum od jakiegoś czasu i widzę, że są wśród użytkowników są pasjonaci smile.gif którzy lubią się w to bawić... a więc skoro robią całą masę kitsów Adidasa, Nike itp... więc i może kiedyś znajdą czas na wykonanie choćby mini zestawu kitsów strojów ZINA smile.gif lub ewentualnie jednego małego zestawu dla mnie...

zupełnie charytatywnie ;-]

Pozdr.
GooFy
CYTAT(Matek1908 @ wto, 27 maj 2008 - 11:47) *

Czy ciebie coś nie boli ? Czy chcesz może kogoś zdenerwować... Raz że prawdopodobnie patrząc na twoją wypowiedź nie masz pojęcia o kitsach bo żaden kitsmaker nie chciał by zapłaty za swoją pracę gdyż robi to dla czystej przyjemności. A dwa że nie jest to rzecz tak skomplikowana jak tworzenie super nowoczesnych Cms'ów pod najnowsze strony www np. żeby za to płacić...

A tu dla kolegi za to że ładnie poprosił a nie tak jak większość "nowych" zasypuje wszystkie tematy na forum pytaniem o głupi kits rolleyes.gif
Model : 4 Collar : No

Drugi zrobię jutro tongue.gif
Vadim06

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jedna z lepszych odpowiedzi w ostatnim czasie
;DDDDDDDDDDD
rozjebał mi system ten komentarz :DDDDD
Krzysiu12
nooo Goofy bardzo ładniuśki kits wink.gif
jano

10% za Twoja wypowiedz

CYTAT(Vadim06 @ czw, 29 maj 2008 - 23:47) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
jedna z lepszych odpowiedzi w ostatnim czasie
;DDDDDDDDDDD
rozjebał mi system ten komentarz :DDDDD

Twoja wypowiedz daje do zrozumienia Twoj wysoki poziom inteligencji...Zamykam!
Szukasz Kitsa? Napisz Tutaj!

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.