Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pusty Stadion W Karierze?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
czapel10
otóz gram kariere arsenalem. na stadionie emirets w karierze stadion jest niemal pusty pare kibiców siedzi i jeszcze nie którzy nie na trybunach tylko poza nimi, myslalem ze jakis blad, ale jak dalem towarzyski mecz to wszystko bylo ok, nie wiecie co jest nie tak?? z góry dzieki.

to samo sie tyczy koloru kibiców w jak gram towarzyskie sa koloru takiego jakiego powinni byc, a w karierze przy tej samej pogodzie sa czarno biali
Windziak
CYTAT(czapel10 @ pią, 23 maj 2008 - 15:36) *
otóz gram kariere arsenalem. na stadionie emirets w karierze stadion jest niemal pusty pare kibiców siedzi i jeszcze nie którzy nie na trybunach tylko poza nimi, myslalem ze jakis blad, ale jak dalem towarzyski mecz to wszystko bylo ok, nie wiecie co jest nie tak?? z góry dzieki.

to samo sie tyczy koloru kibiców w jak gram towarzyskie sa koloru takiego jakiego powinni byc, a w karierze przy tej samej pogodzie sa czarno biali

jakbyś troche poszukał na forum to byś znalazł:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11455
czapel10
CYTAT(Windziak @ pią, 23 maj 2008 - 16:19) *
jakbyś troche poszukał na forum to byś znalazł:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11455

ja wiem o tym, bo juz dawno to mialem ustawione i nic a zwaszcza te kolory, nie dzialaja jak nalezy.
Windziak
Na kolory też sie nic nie poradzi (bynajmniej ja nie wiem jak) ale mi to nie przeszkadza... ważny jest gameplay a nie to czy kibice są czarni czy fioletowi..
RBK
CYTAT(czapel10 @ pią, 23 maj 2008 - 15:36) *

Pusty stadion masz na każdym meczu? Możliwe, że ludzie "nie przychodzą" na mecz, bo jest nieciekawy, np. gdy grasz z ostatnią drużyną tabeli. Gdy grasz z przeciwnikiem lepszym to stadion się zapełnia. Ja przynamniej tak mam - pełny stadion - początek rozgrywek, ważne mecze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.