Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dla Tych Co Mają Evolution Patch Ii
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Morrison
Witam. CHodziłem sobie wczoraj po necie i wpadłem na pewien temat na forum pesleague zatytułowany Nowy Master League OF do EVOLUTION Patch II. Aktualnie nie mam PES'a 2008 więc nie mam jak przetestować ale bardzo mnie to intersuje. O to co zmienia ten o to OF

- lepszych zachowaniach bramkarzy, ciężko jest strzelić bramkę
- bardziej realistyczna wytrzymałość zawodników
- ulepszone i dokładniejsze podania i strzały
- bardziej inteligentni przeciwnicy
- bardzie realistyczne statystyki zawodników
- Bardziej realistyczna równowaga między zespołami

Nie sądzicie, że dosyć ciekawe wink.gif ?

Jeśli już ktoś ma to lub przetestuje to prosze napisać co o tym sądzicie.

DOWNLOAD
pietja
hehe, co za cwaniaki, rownie dobrze mogliby po prostu napisac:

-zmienione statystyki zawodnikow tongue.gif

a to czy ktos ma caly Evolution Patch czy nie nie ma tu nic do rzeczy, OF to oddzielna sprawa... A odpowiadajac na twoje pytanie, to mam ten OF i staty sa calkiem spoko tongue.gif (a juz napewno w porownaniu z tymi od Konami, ktore wg. mnie sa w niektorych przypadkach po prostu nie do przyjecia)
robien92
własnie sciagam ten patch i juz nie moge sie doczekac, a co do tego OF'a to powiem ze to dobry pomysł z wyrównaniem poziomu przeciwnika ,bo juz te pro troche sie nudziło tongue.gif
Morrison
No mi już dziś udało się załatwić pesa, wgrałem tego ofa no bo bardzo zależało mi na tym niby mniejszym zmęczeniu ale jakoś tak do końca tego nie odczówam, muszę pograć jeszcze kilka meczy...
marcin_p
CYTAT(robben92 @ pią, 23 maj 2008 - 21:12) *
własnie sciagam ten patch i juz nie moge sie doczekac, a co do tego OF'a to powiem ze to dobry pomysł z wyrównaniem poziomu przeciwnika ,bo juz te pro troche sie nudziło tongue.gif

robben92 jak uwazasz ze poziom w pesie 2008 jest za łatwy to przerzyc sie na 6...a nie pozałujesz. Ja tak zrobiłem i po tym jak pół roku gralem na najwyszym poziomie w 2008 to w "szóstce" ledwo na normal piersze mecze wygrywalem, ale teraz juz sie na szczęscie przestawiłem bo przyznam ze w pes6 całkiem inaczej buduje sie akcje..wiecej podan akcji skrzydłami itd;d Pozdro
pietja
CYTAT(marcinpiast11 @ pią, 23 maj 2008 - 23:31) *
robben92 jak uwazasz ze poziom w pesie 2008 jest za łatwy to przerzyc sie na 6...a nie pozałujesz. Ja tak zrobiłem i po tym jak pół roku gralem na najwyszym poziomie w 2008 to w "szóstce" ledwo na normal piersze mecze wygrywalem, ale teraz juz sie na szczęscie przestawiłem bo przyznam ze w pes6 całkiem inaczej buduje sie akcje..wiecej podan akcji skrzydłami itd;d Pozdro

huh? z tego co pamietam to ja w 6 na maxymalnym poziomie pykalem kompa zawsze, czesto po 4:0, 5:0 gdzies, a w tej czesci mam calkiem wyrownane mecze (przegrywam tak z 1 na 4 ale walka jest zawsze:P ) nie rozumiem tez tego co mowisz w ost. zdaniu, sugerujesz ze w 2008 mozna bardziej polegac na dryblingu? ja jakos tego nie zauwazylem... (chociaz tak szczerze mowiac to nie pamietam kiedy ost. raz w 6 gralem... tongue.gif)
marcin_p
CYTAT(pietja @ sob, 24 maj 2008 - 00:43) *
huh? z tego co pamietam to ja w 6 na maxymalnym poziomie pykalem kompa zawsze, czesto po 4:0, 5:0 gdzies, a w tej czesci mam calkiem wyrownane mecze (przegrywam tak z 1 na 4 ale walka jest zawsze:P ) nie rozumiem tez tego co mowisz w ost. zdaniu, sugerujesz ze w 2008 mozna bardziej polegac na dryblingu? ja jakos tego nie zauwazylem... (chociaz tak szczerze mowiac to nie pamietam kiedy ost. raz w 6 gralem... tongue.gif)

wiesz jak grałem w pesa 2008 to na max poziomie potrafiłem jednym zawodnikiem przedryblowac cale boisko i strzelic bramke. Na poczatku mnie to fascynowalo, ale potem juz mi sie nudziło. Pozdro
pietja
CYTAT(marcinpiast11 @ pią, 23 maj 2008 - 23:46) *
wiesz jak grałem w pesa 2008 to na max poziomie potrafiłem jednym zawodnikiem przedryblowac cale boisko i strzelic bramke. Na poczatku mnie to fascynowalo, ale potem juz mi sie nudziło. Pozdro

hmm, a mi na przyklad podoba sie to ze mozna sobie troche podryblowac wiecej... (faktycznie, teraz zaczyna mi sie przypominac ze w 6 jakos tak nienaturalnie szybko komp wiedzial co chce zrobic swoim zawodnikiem) a podoba mi sie dlatego, ze jest to bardziej zblizone do partii z zywym przeciwnikiem, ktory nie jest przeciez 'idealny' jak maszyna tongue.gif a jesli to co mowisz jest prawda, to znaczy ze strzelales kompowi (w 2008) gdzies z 7-8 bramek na mecz czy cos, tak? jesli tak, to pogratulowac skilla... musimy sie kiedys zmierzyc przez PesMagazina to mi pokazesz tongue.gif sorki za offtopic ludki ph34r.gif
marcin_p
CYTAT(pietja @ sob, 24 maj 2008 - 01:02) *
hmm, a mi na przyklad podoba sie to ze mozna sobie troche podryblowac wiecej... (faktycznie, teraz zaczyna mi sie przypominac ze w 6 jakos tak nienaturalnie szybko komp wiedzial co chce zrobic swoim zawodnikiem) a podoba mi sie dlatego, ze jest to bardziej zblizone do partii z zywym przeciwnikiem, ktory nie jest przeciez 'idealny' jak maszyna tongue.gif a jesli to co mowisz jest prawda, to znaczy ze strzelales kompowi (w 2008) gdzies z 7-8 bramek na mecz czy cos, tak? jesli tak, to pogratulowac skilla... musimy sie kiedys zmierzyc przez PesMagazina to mi pokazesz tongue.gif sorki za offtopic ludki ph34r.gif

hehe moze kiedys. Nie grywam juz w ta czesc pesa, ale jak powroce to bardzo chętnie. 7 lub 8 to moze przesada ale tak z 3-4 to normalka. Wiesz mi tez sie pdoba mozliwosc przebryblowania jednego czy dwoch zawodnikow ale nie calego boiska..hehe pozdro i sory za OT
Morrison
to ja już te tutaj zrobię OT... Jest jakiś OF który mniej więcej zaktualizuje składy w PES 6? Bo ten Pes 2008 nie za bardzo wpadł mi do gustu... Czuje się jak w FIFIE z tymi słabymi podaniami...
robien92
super patch dobra robota ale zdał by sie patch polonizacyjny , wkurza ,mie tez to że Polacy mają domyślne fejsy.umie ktos robic transfery w pes-editorze?? i
robien92
umie ktos wstawic POLSKI FACEPACK BY AGIGA do evolution patch???
P L E A S E !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.