Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Robic Transfery W Pes-editorze?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
robien92
chce zedytowac składy ,tylko jak robic transfery ??????
on1908
tez mi tego potrzeba
robien92
odpiszcie ktos
on1908
odpiszcie!
on1908
jak zrobić te transfery?z góry dzieki
shady1990
jak nikt nie odpisuje to pewnie nie wiedza:D:D

ale pomoge ci:P

jak robiłem transfery do mojego managera to poporostu wybierałem np liverpool klikałem na torresa i dawałem na Free player(sprawałem ze nie miał klubu) potem wpisywałem w wyszukiwarke i mii znajdywał torresa i potem popstu przenosisz go do jakiej druzyny chcesz:)
robien92
chodzi mi o to zebym mógł zmienic np. by scholes grał w podstawowym składzie m.utd(mam evolution II patcha).
BoBaN
takie rzeczy można zrobić w edit mode. jeśli chcesz scholesa w 1 składzie ustawiasz go w formacji poprostu. Edycja>edycja dróżyny
robien92
CYTAT(BoBaN @ pon, 26 maj 2008 - 23:31) *
takie rzeczy można zrobić w edit mode. jeśli chcesz scholesa w 1 składzie ustawiasz go w formacji poprostu. Edycja>edycja dróżyny

wiem że sie tak da tylko jak gram np.kariere to gdy gram na manchester to w pomocy biegają carrick i hargreaves , a taka edycja chodzi tylko grając zwykłą ligę czy puchar. Wiec jak pomoze ktos bo nie wierze ze nikt nie umie obsługiwac PRO -EVO EDITORA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.